FIV in Ungaria 71
Raspunsuri - Pagina 17
goldi spune:
Goggy, te rog, intreaba-l pe Kovaci pana cand este clinica deschisa in decembrie .
Eu l-am intrebat la consultatie, pen' ca transferul meu se va face cam in 20 dec, mi-a spus atunci ca e OK ... dar paranoia mea bazaie intr-una
... mai e la Kaali cineva cand voi veni sa ma reproduc, sau discut cu portarul ? ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Azi am fost si mi-am facut testul Pap si secretiile la Medlife. Rezultatele le am in 5 zile pentru secretii si 7 zile pentru testul Pap. Sper sa fie ok
Maine merg la Sanador pentru echo mamara.
Si eu am auzit ca nu ar fi bine echo mamara inainte de ciclu, dar nu am ce face. Sincer nu am stiut iar acum asta este. Vedem ce va fi.
Zapp stai linistita si ai grija de tine.
goggy facem galerie pentru luni. Doamne ajuta.
Mirela mai este putin si vii cu vestile bune.
Fetelor sper sa fie totul ok, sa pot incepe vineri asa cum s-a hotarat. In plus mai am si operatia tatei (2 bypass-uri), programata pentru 5 noiembrie. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca tare mi s-au adunat toate.
Va pup si vorbim de acasa, ca acum sunt la servici. 
Dumnezeu este alaturi de noi 
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zapp Salutare, am si eu net in sfarsit!! Ieri seara am ajuns acasa si de-abia asteptam sa intru pe forum sa va dau vesti despre mine si cand colo...nu-mi mergea netu... Am avut punctia ieri, totul in regula. Nu tu dureri, crampe etc. Am avut 14 "oo" si le-a pus la fertilizat - o parte natural, o parte cu ICSI. Azi aveam 9 embrioni si maine o sa sun sa vedem cand e transferul. Noi vrem sa mergem pe blasto, asa ca sper sa fie transferul marti. Kovacs a zis ca am "good chances" sa transferam blasto. Multumesc tuturor pt gandurile bune, se pare ca au ajutat!! ![]() Goggy , bafta multa!!! tin pumnii!keep in touch! |
zapp
, bravo!!!!Cat Clexane ai luat pana la urma si din a cata zi de stimulare? Cu cate zile inainte de punctie l-ai intrerupt? De azi l-ai reluat?
Fiindca eu voi lipsi din zona cateva zile, las galeria in locul meu pt blasto

.mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
zapp spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm Cat Clexane ai luat pana la urma si din a cata zi de stimulare? Cu cate zile inainte de punctie l-ai intrerupt? De azi l-ai reluat? Fiindca eu voi lipsi din zona cateva zile, las galeria in locul meu pt blasto ![]() ![]() .mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
Balanta
am luat clexane 0.4 ml/12 ore din prima zi de stimulare. Am intrerupt doar 2 zile, inainte de punctie si in ziua punctiei. Da, azi am reluat.Mersi mult pentru galerie!!!
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 mirela, la tine e da sau ba ? ![]() |
e prea devreme sa stiu...mai am pana pe 6 nov.
vio stau si astept, azi am vegetat.

de Craciun vom fi 2 in 1!
miki01 spune:
Salutare fetele!
Gata vizita la dr. K. Super tare ne-a placut, dragut, amabil! Pe la mine pare totul ok (eco si analize de sange), sa vedem spermograma sotului cum iese si probabil vom incepe tratamentul in dec cu final in ian, parca nu as vrea sa fac sarbatorile pe aici. Analizele gineco nu le-am facut pt ca am uitat sa-i spun inainte de eco
dar le fac la Buc. Pt stimulare mi-a dat Menopur, fara inhibare.
Goggy, nu avem cum sa ne vedem, (asta daca nu ne-am vazut la clinica, eu am fost cu Andrei de pe la 13-14.10 pe acolo) sunt franta, am ajuns azi noapte tarziu si astazi dupa consultatie am fost putin in centru si ne-am invartit cu GPS-ul prin minunata Budapesta pana cand s-a facut ora de masa a puiului mic. Ramane pe altadata. Bafta multa luni si nu te necaji, sigur va fi bine.
hai ca ma striga pitzigoiul...
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
irinaflorea spune:
Bai!!!!!!Nu stiu daca sa ma bucur....
sau sa ma dau cu capul de toti peretii
Ziceti si voi... Am fost azi din nou la analiza de sange, si cand intram la medic, ma trimite la ecograf, sa caute BB, ca aveam bHCG-ul 1138. Doar ca, oricat a cautat, nu a vazut nimic, nici in uter, nici pe langa. Prin urmare, miercuri ma duc din nou, sa vedem ce se intampla. Azi Dr. a rostit notiunea de SEU.
WWWHHHAAATTT????? Zice ca s-ar putea sa mi se fi contractat uterul si sa-mi fi mutat BB de unde mi l-a asezat el. CCCEEE???? Cum adica mi s-a contractat uterul???In fine... Samira, nu ziceai ca tre sa se dubleze valoarea bHCG-ului odata la 2 zile? Apoi ca, daca luni am avut 446., atunci cat trebiua sa am azi? In orice caz nu doar 1138. Sunt total confuza.Zice ca daca e SEU, atunci trebuie sa o dea afara.doamne!!!

Deci, oficial sunt gravi, si nu prea (ce-o mai fi insemnand si asta...)

Va pup

De abia astept ziua de miercuri...
irinaflorea spune:
Patricia m-am dus in ziua a 8 a ca m-a chemat Dr. sa-mi verifice progesteronul, si la analiza nu m-am putut rabda sa nu o rog pe asistenta sa-mi faca si beta, desi, a zis ea ca era prea devreme. De aceea imi stiu beta din ziua a 8 a. Ai fost azi la 12? nu te-am observat. Adevarul e ca doar am aruncat o privire si apoi am plecat, ca aveam programare la 2 jumate.
Mirela Iti tin pumnii pe mai departe 
Ninge????!!!! La noi azi a fost soare si senin, si in Debrecen la fel (am lasat toate geamurile deschise cand am plecat dimineata in Ungaria)
mairis ooooooo....imi pare tare rau!!

Felicia cu Doamne ajuta!!!! Sper sa se lase cu 

Zapp Apoi ca ai clocit bine de tot!!!!!! Bai ce de-a embrioni!!!!

Sper sa ai bebei lipiciosi!!!!!
balanta_tm spune:
Vreau sa multumesc tuturor fetelor care mi-au recomandat medici cu care sa fac histeroscopia. In special, multumesc lui mairis
, cu recomandarea facuta pt dr Dorneanu. Am vorbit cu el la telefon (tocmai pleca in concediu, dar la jumatea lui Noiembrie revine) si mi s-a parut super, super ok. Plus ca are un pret foarte bun la histeroscopie (nici nu ma asteptam sa fie asa mic), maternitatea privata lucrand cu Casa de Asigurari (in sfarsit, simt si eu pentru prima data ca nu contizez lunar degeaba mii de lei la Sanatate...).
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala