FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Ai si tu dreptate in felul tau . Oricum, pana luni mai sunt aproape 3 zile, au timp. Daca ar creste cu 1-1.5 mm/zi asa cum zicea dr ca ar fi normal, vor fi numa' buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hm....tre' sa fug nitel ca acu' vine balauru' de barbate-miu...si e mort de foame...da'... goggy...pregateste-ti dosu'...ca vin sa ti-l tabacesc...si apoi vin si cu majoretele si cu dansatoarele din buric...iti aduc s-un striper daca vrei.
...nah ca am gasit dupa usa bata lianei...si o imprumut nitel

Mergi la inceput

Mirela, parca faceai scandal ca te-am lasat singura.....unde esti? Io ma alerg cu balanta de la un topic la altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

goggy nu fi trista si la mine a mers incet, mai bine mai incet decat repede si prost.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

A zis cineva striper ?!
Femeie, esti nebuna? Cum poti sa pronunti astfel de cuvinte in fata unui femei stimulate?! In curand o sa iau tocu' usii si o sa-l cotzai precum un caine in calduri. S-asa aseara m-am zvarcolit toata noaptea de vise indecente ce-am avut. Noroc cu tzatzele astea care dor de-mi vine sa le rup, ca ma mai trezeau la realitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Salutare,
am si eu net in sfarsit!! Ieri seara am ajuns acasa si de-abia asteptam sa intru pe forum sa va dau vesti despre mine si cand colo...nu-mi mergea netu...
Am avut punctia ieri, totul in regula. Nu tu dureri, crampe etc. Am avut 14 "oo" si le-a pus la fertilizat - o parte natural, o parte cu ICSI. Azi aveam 9 embrioni si maine o sa sun sa vedem cand e transferul. Noi vrem sa mergem pe blasto, asa ca sper sa fie transferul marti. Kovacs a zis ca am "good chances" sa transferam blasto.
Multumesc tuturor pt gandurile bune, se pare ca au ajutat!!
Goggy, bafta multa!!! tin pumnii!
keep in touch!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zapp ce de oo...bravo, productie nu gluma.
sa creasca embrionii bine si sa fie lipiciosi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Am ajuns si eu acasa, am intrat repede sa aflu vesti.
Zapp, super productie!
Goggy, stiu cum e cand te abati de la imaginea pe care ti-ai facut-o... se pare ca fiv-urile astea sunt tare imprevizibile! Lasa ca pana luni cred si intarziatii, si anunti si tu o productie frumoasa de ovocite!
Daca zici ca-i frumos, ati fost la plimbare? Ati mancat la restaurantele alea "all you can eat"? Stai cumintica si lasa tocu' usii!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

goggy...io am zis striper...nu curv.
te rog sa nu confunzi personajele

hai ca mai ai 2 zile si scapi...ce-a fost greu si mult...a trecut...mai ai doar la un coltz.
ce fel de transfer faci???
congelezi ceva???

Mergi la inceput

zap...buna productie

Mergi la inceput