FIV in Ungaria 71
Raspunsuri - Pagina 16
goggy spune:
Ai si tu dreptate in felul tau
. Oricum, pana luni mai sunt aproape 3 zile, au timp. Daca ar creste cu 1-1.5 mm/zi asa cum zicea dr ca ar fi normal, vor fi numa' buni.
samira33 spune:
hm....tre' sa fug nitel ca acu' vine balauru' de barbate-miu...si e mort de foame...da'... goggy...pregateste-ti dosu'...ca vin sa ti-l tabacesc...si apoi vin si cu majoretele si cu dansatoarele din buric...iti aduc s-un striper daca vrei.
...nah ca am gasit dupa usa bata lianei...si o imprumut nitel ![]()
goggy spune:
Mirela, parca faceai scandal ca te-am lasat singura.....unde esti? Io ma alerg cu balanta de la un topic la altul ![]()
mirela2 spune:
goggy nu fi trista si la mine a mers incet, mai bine mai incet decat repede si prost.

de Craciun vom fi 2 in 1!
goggy spune:
A zis cineva striper ?! ![]()
Femeie, esti nebuna? Cum poti sa pronunti astfel de cuvinte in fata unui femei stimulate?! In curand o sa iau tocu' usii si o sa-l cotzai precum un caine in calduri. S-asa aseara m-am zvarcolit toata noaptea de vise indecente ce-am avut. Noroc cu tzatzele astea care dor de-mi vine sa le rup, ca ma mai trezeau la realitate ![]()
zapp spune:
Salutare,
am si eu net in sfarsit!! Ieri seara am ajuns acasa si de-abia asteptam sa intru pe forum sa va dau vesti despre mine si cand colo...nu-mi mergea netu...
Am avut punctia ieri, totul in regula. Nu tu dureri, crampe etc. Am avut 14 "oo" si le-a pus la fertilizat - o parte natural, o parte cu ICSI. Azi aveam 9 embrioni si maine o sa sun sa vedem cand e transferul. Noi vrem sa mergem pe blasto, asa ca sper sa fie transferul marti. Kovacs a zis ca am "good chances" sa transferam blasto.
Multumesc tuturor pt gandurile bune, se pare ca au ajutat!!
Goggy
, bafta multa!!! tin pumnii!
keep in touch!
mirela2 spune:
zapp ce de oo...bravo, productie nu gluma.
sa creasca embrionii bine si sa fie lipiciosi

de Craciun vom fi 2 in 1!
felicia_ spune:
Am ajuns si eu acasa, am intrat repede sa aflu vesti.
Zapp, super productie!
Goggy,
stiu cum e cand te abati de la imaginea pe care ti-ai facut-o... se pare ca fiv-urile astea sunt tare imprevizibile! Lasa ca pana luni cred si intarziatii, si anunti si tu o productie frumoasa de ovocite!
Daca zici ca-i frumos, ati fost la plimbare? Ati mancat la restaurantele alea "all you can eat"? Stai cumintica si lasa tocu' usii!![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
samira33 spune:
goggy...io am zis striper...nu curv.![]()
te rog sa nu confunzi personajele 
hai ca mai ai 2 zile si scapi...ce-a fost greu si mult...a trecut...mai ai doar la un coltz.
ce fel de transfer faci???
congelezi ceva???