Nou stil de viata (284)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza doamnelor

Va las mic dejun in caz ca nu l-ati servit.. si ceai, cafea si sucuri naturale pt restul

Zuzi da pe mine nu ma mai bagi in seama? hmmmm.. :)))

Anda tu cum mai esti?

Sa aveti o zi frumoasa

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Zuzi: bravo si tine-o tot asa sa iti atingi telul pana la Craciun. Cu operatia e hotararea mea. Deocamdata mai suport, mai incerc una alta si cand nu o sa mai pot ma tai.
Ioana: si mai trage-ti sufletul.
Lou: sunt prinsa in continuare. In plus, sambata plec in delegatie in Viena si ma intorc miercuri. Abia astept Craciunul sa ma pot relaxa un pic.
Cami: un scump e Raducu
Marilena: a venit mami?

Va pup pe toate in grup si fug la munci,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Aldo, Vik sa-ti traiasca flacaul

Laura, La multi ani si tie, sa fi iubita, fericita si tot ce ti-ai propus sa se realizeze.Mai da si tu pe aici(nu ca eu as fi mai activa) sa stim ce mai faci.

Zuzi, bravos, tin-o tot asa.

Eu nici acum nu am vazut pozele, la fal cum zice si Lou mi se deschi tot felul de chestii, ori imi spune ca pagina contine virusi sau vad doar o pg goala, asa ca m-am lasat pagubasa.

Eu in continuare cu programul meu aiurea, we asta am fost sa predam cheia la vechiul apartament, sambata si duminica am facut 2400 km, iar eu luni dimineata tb sa fiu fresh la munca.Nici nu stiu cum am rezistat(stiu doar ca mi se inchideau ochii la volan) mai ales ca am dormit doar o ora.Azi noapte iarasi 3 ore si tot asa,dar macar daca din programul asta incarcat as reusii sa mai slabesc, dar ti-ai gasit.

Azi am zis ca las la o parte tot si mai intru sa vad ce este pe aici, ca in rest la net rar ajung.

Cum zicea si Anda,astept Craciunul sa ma odihnesc si mai ales astept musafirii

O zi minunata va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si de la mine.

Laura si sper ca toate visele sa-ti devina realitate. Poate ca deja au devenit si de aceea nu ne mai scrii?

Lou multumesc de cafea.
La mic dejun am luat niste struguri. Sper sa-mi tina de foame pana la pranz. Daca nu am sa pap si-un iaurt Activia cu pecans.

Mihaser felicitari ca ti-ai atins tinta. Inseamna ca macar una din rezolutiile de pe anul acesta ti-ai realizat-o. Inca o data felicitari.

Khristin ce mai faci? Ti-au venit "ajutoarele" sau nu inca? Hai, mai da pe la noi cand ai timp.

Ruxi spuneai ca din toamna te-apuci dinou serios de treaba? Mai e valabila promisiunea? Daca DA! ti-astept cu nerabdare meniurile.

Delia in dimineatza asta cereale cu Soy milk pentru tine?

Tumpi ce nu ne omoara, ne face mai puternici. Tind sa cred in ultima vreme ca ce nu ne omoara, ne imbatraneste. Ai grija de tine si recupereaza somnul pierdut.

Tzuni te si ma gandesc la tine. Sper sa revii.

Gusta a venit mama?

Anda tu esti asa de tare bagata in "priza" ca nici nu stiu daca mai stii sa te scotii de-acolo. Sper doar sa treci cu bine peste perioada aglomerata si sa te relaxezi de sarbatori.

Meph sper ca-s bine puii tai si esti tu doar un pic mai busy. si sper sa ne mai scrii.

Ioana o saptamana usoara iti doresc.

No va tzuc pe toate-n parte si ne mai auzim.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Zuzi, nu prea maninc cereale decit cind stau acasa ca e pericol, pe mine astea ma trimit la buda garantat.

Lou, Tumpi,

Anda, te invidiez ca mergi la Viena! Ce mi-ar place si mie o plimbare pe acolo, am citit pe net ca sint multe cladiri interesante de vizitat...

Nu mai stiu cine m-a intrebat de scoala - zilele astea fac practica pedagogica intr-o scoala generala. E interesant dar obositor si elevii sint foarte galagiosi.
Si am avut o zi foarte palpitanta de dimineata cind n-a mers metroul si a fost un haos pe celelalte mijloace de transport. La un moment dat m-am dat jos si am luat-o la pas ca altfel ajungeam miine la scoala. Asta asa, ca tot imi doream eu sa fac mai multa miscare si se pare ca miine voi merge pe jos de acasa pina la scoala, cu noaptea-n cap. Sport in aer liber, de ce sa ma pling, nu?

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia interesant cu practica. Iti place? Ai vrea sa predai pe viitor sau nu te-ai decis?

Zuzi ce-ai papat pana la urma? Nu e putin struguri la micul dejun? Si mie-mi plac strugurii mult dar au o gramada de zahar :((

Si eu abia astept Craciunul Daca n-as fi fost in sesiune as fi mers Ro de Craciun sperand ca o sa fie zapada. Asa mi-e dor de zapada in perioada sarbatorilor de iarna.. cum aveam in copilarie.. fara parca nu e la fel

Anda drum bun la Viena

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Lou asa e au zahar in draci. Stiam eu de ce n-am mai mancat struguri de-o buna bucata de vreme. Apropos de zahar. Am auzit la radio de o cercetare facuta referitor la zahar si s-a ajuns la concluzia ca e la fel de adictiv ca si cocaina doar ca are reactii mai putin nocive asupra organismului. Sincer mi se pare stupid sa compari cocaina cu zaharul cat priveste nocivitatea dar ca dependenta sunt convinsa ca-s pe picior de egalitate.
Insa eu mi-s cu rusii pe cap si decat o cioco mai bine struguri.

Delidana care va sa zica tot rau spre bine. Nasol ca-i greva la metrou, dar nu-i bai ca asta-i egal " Sport si Sanatate" . Nu prea sunt convinsa de sanatatea care-o iei din poluatul Bucuresti dar macar sport stiu c-ai sa faci. Apropos de cereale care-s cele care te scot afara atat de bine? Sunt convinsa ca mai sunt si alte fete pe-aici care ar vrea sa stie.

Lou am uitat sa spun ca pana la urma am luat-o rau pe aratura. Adica in loc de iaurt am mancat o chifla cu lean ham si o felie de ceddar chese. Cred ca undeva la vreo 200 de calorii toata " afacerea".

Mai, mai ce liniste si pace-i pe-aici. Fetelor ati inceput cumparaturile de Craciun?

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

In primul rand, La Multi Ani sarbatoritilor de zilele astea (cu scuzele de rigoare pentru intarziere) - La Multi Ani Stefan de Dordia, La Multi Ani Aldo de Vik, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si norocosi!

Zuzi, nu ai cum sa fi fost urata la nunta ta!! Poate ti se pare acum ca aveai o rochie sau o coafura demodata, dar atunci asa era moda! Si pe noi ne intreaba Mara cand se uita la diferite poze din "tineretea" noastra unde era ea si de ce nu e in poze... Felicitari pentru slabit si spor in continuare!

Delia, plimbare placuta prin Bucuresti.... daca nu termina astia de la metrou cu greva, o sa turbeze tot orasul (care oricum este turbat)! Am colegi care au facut ieri 3 ore de acasa pana la birou!

Anda, drum bun la Viena! Ce face Carina? Cum ii place la scoala? Pisu mic si superb ce face?

Lou, sa stii ca cel putin in Bucuresti nu am mai avut zapada de sarbatori de foarte multa vreme. Si eu astept si sper sa avem zapada.

Gusta, ce faci? Am tot vrut sa-ti spun - zau ca nu merita sa-ti faci probleme si sa suferi ca nu-stiu-cine ti-a trimis un PM cretin. Ce stie persoana aia despre tine, de fapt?? Asa ca nu te mai supara aiurea, pe motive care nu isi au nici un rost!

Roxa, sa stapanesti sanatoasa paltonasul si succes in ce ti-ai propus!

Noi suntem bine, Mara a atins un moment foarte important pentru ea si pe care il astepta de mult - ii se misca un dintisor si este foarte mandra. Eu sunt in saptamana 16 si nu mai este nici un dubiu sau posibilitate de greseala - bebe este baietel. Am 4 kg in plus, nu stiu daca este mult sau putin, ma straduiesc sa fiu civilizata si sper sa nu ma fac balena.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

In primul rind, sarbatoritilor de azi, Tlaura si Roland (Madelaine), multa sanatate si noroc!

Lou, inca nu m-am hotarit daca voi preda sau nu in viitor, sint lucruri care imi plac si altele care-mi plac mai putin la treaba asta cu predatul. Una peste alta insa, e o experienta interesanta.

Gabi, azi m-am plimbat iar, dimineata jumatate din drum l-am facut mergind pe jos iar la intoarcere am luat-o la pas vioi tot drumul. Norocul meu ca nu stau departe.
Tu cum reusesti sa ajungi la servici?
M-a amuzat titlul unui articol dintr-un ziar de ieri: "Greva la metrou face piciorul frumos."
Eu zic ca esti bine la greutate, daca ai lua doar cite 1 kg/luna ar fi acceptabil, nu?

Zuzi, cerealele pe care le maninc acum sint de fapt fulgi de ovaz, griu si orz, luate de la un magazin naturist - fara zahar, fructe sau altceva, doar fulgi. In general mai toate cerealele au efectul asta la mine insa daca le maninc dimineata trebuie sa ma asigur ca am vreo toaleta prin apropiere peste citeva ore deci categoric nu pot sa le maninc si apoi sa merg la plimbare prin parc. Referitor la Bucuresti, mie nu mi se pare un oras poluat - dupa ani de zile petrecuti in Bangkok, capitala noastra mi se pare foarte acceptabila din punctul asta de vedere, mai ales acum in sezonul rece.

Gusta, nu ne mai zici nimic?

Roxa-boxa, mergi la noul film din seria Twilight? Apare si la noi weekendul viitor daca nu ma insel.

Daniela, .

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragutelor.

Delia, of course ca merg, abia il astept
va pup pe toate, nu stau caci am multa treaba si maine ma asteapta o zi plina...
pe curand!
R

Mergi la inceput