Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 15
Zuzilici spune:
ALDO! Vikinga sa-ti traiasca baiatul si petrecere frumoasa dragilor.
Dragelor am actualizat listutza dar va rog sa-mi spuneti daca s-au strecurat erori sau am omis pe cineva din greseala. 
Violeta ma gandesc la tine si-ti tin pumnii . 
Tzuni, Ruxi ma gandesc si la voi si va doresc mult noroc in tot si-n toate. 
Hope multumesc de intrebare.
Da pe Bella o mai duc la gradi de 2 ori pe saptamana. Mi-a fost greu s-o despart de copii asa ca inca mai merge. Si nu-i rau. A inceput sa invete literele alfabetului si numerele.
Cum se mai simte Eduard ?
Mephala ti-a prins bien concediu? Se simt mai bine baietii?
Gusta te pupic, te imbratisez cu mult drag si ma gandesc la tine. 
Delidana iti un an bun si cu bursa.
Cu mama e bine dar imi dau seama cat e de slabita. Operatiile de anul trecut au fost mult prea multe si-ntr-un timp mult prea scurt. E greu sa-ti vezi parintii imbatranind.
Gabi sarcina usoara in continuare. Ma bucur ca s-a mai ameliorat starea de rau si sper sa-ti fie din ce in ce mai bine. Ce mai face Mara?
Tumpi las' c-o sa fie mai bine la urmatorul concurs. 
Criscosty cum se simte Dany? Sper ca i-a trecut durerea din gat. 
Ioana dai de baut? Esti soferitza ?
Claudia bafta la scoala lui Marc si tie mai mult timp liber.
Dragelor inchei aici ca mi se termina bateria de al laptop si nu vreau s apierd mesajul acesta. O saptamana usoara tuturor.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza dragelor.Va las pe fuga cafelutza,ceaiul si va doresc o saptamana frumoasa.
Zuziliciu,te
si o pupacesc si pe pitica isteatza.Carnetul il am de un an de zile dar smecherii astia stiu cum sa stoarca bani de pe tine,nu le ajunge ca le platesti cateva mii bune cand faci scoala,dupa un an de zile mai trebuie sa treci prin trei faze altfel ti se anuleata tot.
Delia
am avut bafta,merci.Tu ce mai faci,esti bine?Cand iei vacantza?
Claudia,la fel sunt si eu...tot pe fuga,multa treaba si timp pentru mine "zero".
Tzuc si celelalte fete si o taiiiiiiiiiii la lucru.
ancadragoman spune:
Neata
Clara multam pentru urari
Cine da o cafea ca sunt rupa de oboseala
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Hopes spune:
salutare fetele
Va scriu pe fuga ca plec la scoala
Zuzi, Edi e la gradi, cred ca alea mi l-au cam croit, ca de cateva zile nu vrea sa mai mearga si el era innebunit dupa gradinta. Te
si pe tine si printesa isteata
Violeta trimit ganduri bune spre tine, cand poti, da-ne de veste
Vikinga sa-ti traisca printul
HcClara, ma bucur ca ne-ai scris, mai baga cate un ochi pe aici , ca sigur te mobilizezi mai usor
. Cand scrii de Marc parca il si vad pe Eduard peste 2 ani...Bafta cu el
Ioana
printesa matinala (de ce se scoala asa dimineata?) Ce faza cu carnetul...Nasol tare
Va pup pe toate!
mai intru maine, sper sa gasesc 3 pagini umplute![]()
Hopes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Clara multam pentru urari ![]() Cine da o cafea ca sunt rupa de oboseala ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Dau eu o cafea tare si neagra.
Cu zahar?
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si multumim de cafea Ioana. Nasoala faza cu permisul. Dar faza cu banii cred ca-i peste tot. Aici ca sa ai permis G full (adica toate drepturile, chiar si acela de-a bea o bere si de-a conduce) trebuie sa dai 3 examene. Si sa platesti la fiecare in parte binenteles.
Te
si-o saptamana usoara.
Hopes nasoala faza cu bataia la gradinitza. POti face ceva? E pacat ca inca se mai practica metode "barbare" in romania. Scoala la tine cum merge?
Dordia
Pentru Stefan si-mi cer scuze ca n-am fost pe faza sambata. Ati petrecut frumos? Ceva poze?
Eu sambata am fost mai mult moarta decat vie. Mi-a fost atat de rau ca efectiv n-am stiut de mine. Am zacut in pat si cam atat. Cred ca m-a ajuns oboseala, cu toate ca mi-era rau de la stomac. Cu stare de voma si ameteli.
Anda succes cu operatia daca nu-i alta solutie.
Ancadragoman ti-am vazut si eu printesa. Frumoasa foc.
Cat despre cadou de mos la care din ei te referi? Nicolae sau Craciun? ![]()
Mik
. Ia spune repede retata cu crema de ness cami-ai starnit interesul. 
Eu am slabit concursul acesta dar stiuca de vina a fost boala. Una peste alta insa imi iau blugi cu 2 numere mai mici. 
Pe curand.
Dragelor o saptamana frumoasa va doresc.
Cuba 2009
Zuzilici
Hopes spune:
| citat din mesajul lui Zuzilici Buna dimineatza si multumim de cafea Ioana. Nasoala faza cu permisul. Dar faza cu banii cred ca-i peste tot. Aici ca sa ai permis G full (adica toate drepturile, chiar si acela de-a bea o bere si de-a conduce) trebuie sa dai 3 examene. Si sa platesti la fiecare in parte binenteles. si-o saptamana usoara.Hopes nasoala faza cu bataia la gradinitza. POti face ceva? E pacat ca inca se mai practica metode "barbare" in romania. Scoala la tine cum merge? Dordia Pentru Stefa si-mi cer scuze ca n-am fost pe faza sambata. Ati petrecut frumos? Ceva poze?Eu sambata am fost mai mult moarta decat vie. Mi-a fost atat de rau ca efectiv n-am stiut de mine. Am zacut in pat si cam atat. Cred ca m-a ajuns oboseala, cu toate ca mi-era rau de la stomac. Cu stare de voma si ameteli. Anda succes cu operatia daca nu-i alta solutie. Ancadragoman ti-am vazut si eu printesa. Frumoasa foc. Cat despre cadou de mos la care din ei te referi? Nicolae sau Craciun? Mik . Ia spune repede retata cu crema de ness cami-ai starnit interesul. ![]() Eu am slabit concursul acesta dar stiuca de vina a fost boala. Una peste alta insa imi iau blugi cu 2 numere mai mici. ![]() Pe curand. Dragelor o saptamana frumoasa va doresc. Cuba 2009 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
wau
asta inseamna ca ai? cate kg?
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui Hopes wau asta inseamna ca ai? cate kg? Hopes si minunea mea - Eduard |
Cate-am declarat in listuta

Aseara am revazut dupa 10 ani inregistrarile de la nunta si cateva chestii s-au intamplat.
1. Bella nu m-a recunoscut.
Doar pe taica-su. Pe mine cand am inceput sa vorbesc. 2. A inceput sa planga ca ea de ce nu-i acolo .

3. Mi se pare c-am fost tare urata la nunta mea.
Nu ca acum as fi vreo frumusete ... Dar sincer nu mi-a placut de mine deloc. 
Asa ca una peste alta m-am ambitionat sa slabesc la fel cum aratam la nunta ca sa ma " recunoasca" Bella si pe mine daca mai vedem dvd-urile pestre vreo alti 10-15 ani.
Cuba 2009
Zuzilici
louisea spune:
Zuzico vrei bataita? Cum sa fi urata? Cred ca toate avem idealele noastre dar de acolo pana la urata ... Ai fost o draguta si ma bucur ca te-ai ambitionat sa mai slabesti
Felicitari pt kg pierdute 
Viko ai nascut de nu intri?
Da de veste
Hopes merci de oferta dar eu sar peste.. nu beau cafea :))
Justa bafta cu carnetul. Io asa noroc am avut ca mi l-au recunoscut
Mik
si tie
la restul fetelor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Zuzilici spune:
In sfarsit am reusit sa vad si eu poze cu Raducu.
Cami ai o frumusete de baiat care seamna cu tati asa cum ti-am mai zis.
Sunt convinsa ca acum cand il vezi, uiti complet de cei 10 ani de tratamente, esecuri, depresii si alte sacrificii facute pentru puiul tau. Sa fiti sanatosi si fericiti. Sunteti o familie frumoasa si implinita. Iar tu sa nu mai fii asa de zgarcita cu pozele. Arata-ne mai des cum evolueaza Raducu.
In rest tu cum mai esti? In afara de plimbari intre Buc. si Breaza, bebe mic si alte proiecte mai ai timp si de tine?
Mai existi si pentru tine? Mie mi se pare ca pana nu ne cresc copii cat sa devinca cat de cat independenti noi traim mai mult pentru ei decat pentru noi.
Cand sa te trec in listuta? Ni te alaturi pana-n sarbatori sau dupa?
Te
dulce si pe tine si pe Raducu si pe Mr. C.
Cuba 2009
Zuzilici