Nou stil de viata (284)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, va urez un week-end cat mai placut si ne revedem luni. Noi plecam in week-end la munte si saper sa nu ma apuce mancatul in disperare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Uf,am scris un mesaj lung si s-a pierdut !

Va pup in grup pe toate, dragutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna dimineata doamnelor,

In primul rand vreau sa ma multumesc pentru urari, inseamna mult pentru mine ca-mi sunteti alaturi .

Spun si eu, un pic cam tarziu, LA MULTI ANI! Mihaelelor si Gabrielelor noastre dragi: Tzuni, Gabrielama, Hopes, Mik .

Pup cu drag si burticile de pe topic, Vik si Gabi dar si pe aspiranta Violeta careia ii doresc putere si rabdare sa treaca peste incercari.

Carmen, decizia am luat-o prin iunie dar recunosc ca am sperat o perioada ca se schimba lucrurile.

Tzuni,mi-e dor de tine . Nu e zi sa nu ma gandesc ce faci. Sper ca in curand sa ma poti vizita in tara .

Made .

Am sa incerc sa scriu mai des, de citit va citesc zilnic.

Un weekend minunat sa aveti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor dragi. Stiu ca nu v-am scris demult, dar stiu ca ma veti ierta, am fost extrem de ocupata, insa jur, m-am gandit la voi mereu. Intre timp am fost la Bucuresti intr-o delegatie, dar si in scop personal, mi-a mers extraordinar de bine si m-am intors fericita. Am facut un curs, minunat si incet, dar sigur, imi schimb viata in bine.

Am stat la Rolo tot timpul, dar nici cu ea nu am reusit sa interactionez, eram plecata de dimi pana seara tarziu, cand toata lumea era la culcare. Rolo are nevoie de un program consolidat si combinat de dus rece, incurajari si ca sa se reapuce de treaba...deocamdata mai are de trecut o mica etapa si eu cred ca va reveni in forta, altfel are de-a face cu mine

Delia sper ca m-ai inteles, realmente nu am avut timp nici sa respir in Bucuresti, nici sa vorbesc la telefon calumea...trebe sa-ti spun ce shopping am facut eu, in drum spre aeroport, e haios rau: vazusem de acasa, online pe website Mango un palton care m-a lasat interzisa si-am zis ca trebuie sa-l am. L-am pus eu in cos dar nu aveam bani si intre timp s-a terminat si m-am necajit rau. In timpul cursului, la Bucuresti, gandul la paltonas nu-mi dadea pace si am sunat la Mango la Baneasa Mall si au zis ca au unul, M dar e retinut, eram tare trista. Am sunat si la Plaza Romania, dar stiam ca acolo nu am timp sa ajung ca nu era in drum spre aeroport si acolo aveau ultima bucata M. Am sunat iar la Baneasa si le-am zis sa faca cumva sa mi-l aduca pe ala de la Plaza la ei, ca io indrum spre aeroport viu sa-l iau...si m-au ajutat ca mi l-au dat pe ala retinut si a doua zi urmau sa-l primeasca pe cel din Plaza pentru persoana cealalta si iaca in drum spre aeroport, am intrat asa tangential sa iau paltonul, pe care il iubesc si o jucarie pentru Serban, cam asta a fost...dar toata lumea imi admira paltonasul trendy din catifea si cu ceva broderie cusuta...e ca de vrajitoare Btw, tu cand mai vii prin Cluj?

Gabrielama am vazut ca ne-ai chemat la apel si iaca am sosit! ca te-ai candit la mine si eu am facut-o. Ma bucur ca esti bine, succes in continuare

Ruxi toate gandurile bune sunt indreptate spre tine! Mai ai un pic,sunt sigura ca va fi bine, nu are cum altfel, tu doar sa alungi orice nor din gand si sa te vezi tot timpul fericita, pentru ca asa ai decis tu! Asta meriti! Gandeste-te tot timpul la reusitele tale si ia-ti resursele de energie din ele si asa mergi mai departe. Fiecare zi e din ce in ce mai buna!

Anda multa sanatate iti dores si rabdare! Jur ca vreau sa ma intalnesc cu tine hi hi nici cu mine nu ma intalnesc atat cat as vrea s-o fac dar gasim noi o solutie, cred ca tre sa vina Delia si Daniela din Bucuresti sa ne faca sa ne intalnim si noi

Carmen, si ia zi, cioco...nu vreau sa-ti zic cata am inghitit eu pana acum, doar in dimineata asta...eu sunt cea care te poate intelege pe deplin, tare vreau sa reusesc si eu sa scap, asa cum am reusit sa scap de pepsi...

Mihaser, te-am vazut in poza, arati foarte bine si erai tare eleganta in costumasul acela, felicitari!

In rest ce sa va zic, noi suntem ok, am continuat pe cat posibil sa merg la sala, dar am lipsit o saptamana, iar ieri s-a simtit asta...si am deocamdata 59 kg. Target-ul meu e setat la 56-57kg. Tot imi repet: 3 kg nu e mult, chiar nu e mult!

Azi am in plan numai lucruri frumoase: gatit pt baieti, intalneala la povesti indelungi cu 2 prietene bune si spre seara iesit afara in grup si poate un film. Va doresc o zi minunata tuturor si pe curand!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, haideti la cafele si ceaiuri.

La multi ani, Aldo!
La multi ani, Stefan!

Mamici, sa va traiasca sanatosi pruncii si sa aiba o viata frumoasa!

Boxa, vreau sa vad paltonasul, , te rog!
Ce program fain ai avut ieri! Azi ce planuiesti?

Delia, hai la o vorba, te ademenesc cu cereale integrale si lapte, pregatite special pentru tine, .

Va salut pe toate si va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza frumoaselor.

Carmen,merci pt cafelutza.Delia m-a trezit la 5 deci am nevoie de multa cafea sa pot sa raman treaza.
Weekendul asta am si eu liber dar ieri am avut musafiri si a trecut repede ziua si azi vorba vine ca am liber pt ca trebuie sa merg sa dau un test pt carnetul de soferi.

Dragelor va tzuc pe toate si va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau!

Carmen, uite aici 2 link-uri, nu stiu daca functioneaza, daca nu, cauta dupa referinta LD COTILLON sau ref. 14000592 si zi-mi daca-ti place ce vezi

http://www.mangoshop.com/zoomProducto.faces?id=14000592&type=zoom&idioma=IN

http://www.mangoshop.com/shop.faces?state=she_001_066_IN#prod=14000592[sec=AW09_coleccion[busc=m_familia_-1.m_estilo_ALL.m_tipoTalla_-1.m_precioVenta_-1/.page_2.size_big.rows_3

Azi, am fost la sala si apoi am iesit un pic la cumparaturi, a plouat toata ziua...

Va doresc o saptamana super si...pe curand!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut dragelor, ce faceti? si multumesc ca ati intrebat de mine

Sunt bine, ocupata cu pruncii pana peste cap, trece cate o saptamana si nu mai ajung sa deschid compu, Marc cu scoala, e cam puturos,trebuie sa strig de 10 ori pana vine la lectii, ma santajeaza sa-l ajut la desenat, Luca e toata ziua la gradi, apoi seara avem fotbal de 2 ori in saptamana, mai mergem si la inot, mancare, curatenie, calcat...nu mai ajung sa fac ce mi-am propus, adica sa mai invat si eu cate ceva ca sa imi caut de lucru in domeniul meu. si sunt grasa, nu ma mai suport, tot zic de maine...
Spun si eu cu intarziere la multi ani Gabitzelor/Gabitzilor si Mihaelelor/Mihailor,lui Iasmina, Maria, Rolo, Stefan toate cele bune din partea mea!
Vik pt Aldo! cum ati petrecut?
Diana felicitari pt bebe nr.3, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Cami tare dulce e Raducu!
Anca si Maria ta e ft frumusica. nu stiu ce iau de mos, dar stiu ce vreau eu sa-mi aduca, 2 posete daca s-ar putea si un parfum.
Miha mi-a placut cum ai aratat la nunta!
Violeta tin pumnii sa fie bine!
Marilena

va pup pe toate, revin daca nu mai repede atunci in weekend.
o sapamana buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Aldo!

Carmen, mersi pentru cereale, o sa le servesc miine dimineata.

Roxa, m-ai omorit cu toalele astea. Sa-ti stapinesti sanatoasa achizitia.
Nu cred ca ajung prin Cluj anul asta, cine stie, poate la anul... Cind mai ajungi tu prin Bucuresti si ai ceva timp de o cafea, da un semn.

Ioana, bafta la test.

Made, cum a fost la munte? E zapada?

Ruxi, ma bucur ca esti bine cit de cit, te imbratisez tare si sper sa se rezolve toate cu bine. Ce faci, mai stai in Praga sau vii inapoi? Mai stii ceva de Tzuni? Eu am incercat sa dau de ea dar vad ca ma ignora cu succes. Pacat...

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

am copiat mesajul de pe topicul aradencelor: " Astazi la ora 20 s-a nascut Teodora, 2760. E micuta dar hotarata."

Felicitari, Diana, si bun venit pe lume Teodorei, . Crestere usoara, mamico!

Teodora bine-ai venit pe lume si sa ramai hotarat toata viata scumpo. Diana, felicitari , refacere rapida si laptic din belsug.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput