Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 17
dordia2000 spune:
Buna seara...
Imi cer scuze pt disparitie..insa chiar nu am avut cand sa intru pe la voi.
Vesti despre Vio....este bine, ieri i-a recoltat 3 ovule si asteptam sa vedem cand se face embriotransferul. Probabil maine...dar inca nu am vb cu ea si nu stiu. Speram doar ca va fi bine....si ne rugam ca altceva nu ne ramane de facut.
Despre raport...nu va zic nik, treceti stagnare sau nik pt ca nu am apucat sa ma cantaresc. Sunt rupta de oboseala de cand cu greva la Metrorex. Ieri am mers pe jos de la Camera de Comert pana la Semanatoarea unde lucrez, iar azi...de la Cotroceni pana la Semanatoarea. Ma dor picioarele iar maine o iau iar la picior....
Asa ca va poop si cum am vesti intru sa vi le dau.
Si acum cateva raspunsuri pentru fete....
Zisa Cami
esti o dulce si multa sanatate si fericire langa Raducu minunat!
DianaR Felicitari pentru fetitza dragalasa, sa fie sanatoasa si la punga groasa!
Fetelor va multumesc mult pentru gandurile frumoase indreptate catre sora mea, sper sa functioneze si sa reuseasca sa aiba un bb sanatos si frumos.
Mephala Iti multumesc pt urarile de LMA pt Stefan, a fost foarte fericit...iar Duminica serbam ziua la MC Donald's....asa ca va fi extrem de incantat, mai ales ca am fost cred 1 singura data la MC cu el.
Zuzi multzam pt urari ...dar poze...dupa serbarea de duminica poate reusesc sa pun cateva...
Gabrielama multumesc si tie pt urari si te
pt ca te-ai gandit la noi.
Si acum sa uram si noi 

lui Tlaura si Roland sa fie sanatosi si sa aiba o viata plina de Bucurii.
si nu in ultimul rand...ca sa fiu prima...

Delidana sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lume dar mai ales sanatate si apoi fericire.
Acum merg la nani ca mor de somn....
PS Am venit acum o ora de la film....Am vazut 2012 la cinema...si e Mortal. Are niste efecte....superbe. Merita vazut dar la Cinema ca altfel se traieste senzatia creata de film....
GAta, Noapte Buna!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
danielag spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Delia, La multi ani
, sa ti se implineasca visele si sa fii fericita!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti pe care i-am ratat: Stefan (Dordia), Aldo (Vikinga), Laura, Roland (Madelaine)! 
Va las cafea si ceai, paine de casa si peltea de gutui. Eu nu m-am mai cantarit de ceva timp, dar mananc serios, nu ma incurc...
Vio, ma gandesc si eu la tine si iti tin pumnii, sa iasa bine!
Cami, bebe Raducu e un dulce!
Roxa, ar fi fain sa ne intalnim mai multe la Cluj
.
Va pup pe toate, ca trebuie sa fug la munci.
Daniela
mephala30 spune:
La multi ani, Delia! Iti doresc sanatate si impliniri la cote maxime.
Sa ai o zi minunata!
La multi ani, Roland!
La multi ani, Tlaura!
Zuzi, asa e, sunt un pic mai ocupata. Pentru raport trece-ma cu stagnare, te rog.
Boxa, n-am reusit sa vad paltonasul.
Tuturor, o zi reusita.
mihaser spune:
Neata!
Intru fulger ca am casa data peste cap...se cunoaste ca am lipsit 2 zile in weekend
Delia sa fii sanatoasa si fericita! Distractie placuta! Sper ca ai dezlegare la tort!
Zuzi te pup si te felicit si eu ptr cele 85 de kg...daca ajungi la 80 beau si eu cu tine! ![]()
Va pup si sper sa revin!
ancadragoman spune:
Neata
Zuzilici multam pentru urari
.Intrebam de cadou de Mos Craciu ca Mos Nicolae este mai slabut
...si felicitari pentru kg pierdute
Carina ce operatie vrei sa iti faci?
Delidana succes la practica,am facut si eu odata la o clasa din liceul de arhitectura,le predam desen tehnic si a fost o experienta interesanta dar nu este de mine![]()
Dordia ne rugam pentru Vio sa reuseasca
Pentru raport treceti stagnare ca nu am apucat sa ma cantaresc,greva de la metrou mi-a ocupat timpul(de stat pe strazi
)
O zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
carina spune:

La multi ani Roland!!!!!!!!!!!
La multi ani Laura!!!!!!!!!!! - nu mai vii deloc pe la noi?
La multi ani DELIA!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita si sa ai tot ce vrei in viata.
Anca: ar trebui sa imi scoata fierea.
Gabi: felicitari Marei pentru acest moment important
. Stiu ca si Carina era atat de nerabdatoare la primul. Acum suntem deja cu 4 lipsa si unul pe cale sa plece. Carina e foarte bine cu scoala. Ii place, se descurca bine. Pisu e superb dar mic nu mai e: http://www.flickr.com/photos/andaoana/4007870012/
Va doresc o zi minunata tuturor si cat mai lipsita de griji
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
La multi ani, Delia! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani Roland si Laura!
Scuze pentru absenta, dar sunt busy rau sapt. asta. Promit sa revin sapt. viitoare in forta. Va pup pe toate
Vio, ma gandesc zilnic la tine si ma rog sa fie totul bine
louisea spune:
La multi ani Delia!! Toate dorintele sa ti sa implineasca
La multi ani Roland!!
La multi ani Laura!!
la toate in parte
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
madelaine77 spune:
Neata natiune!
Multumim pentru urarile de ieri.

Delidana, LA MULTI ANI!
Laura, LA MULTI ANI!
hcclara spune:
Salut!
Laura
Made
pt Roland!
Delia
si o zi frumoasa!
Hopes mai ai mult, 2 ani
!!! ieri n-a vrut sa mearga ca a facut prostii si trebuia sa fie pedepsit la ora de sport trebuia sa stea pe scaun, si vroia sa ma lamureasca sa ramana acasa! pana la urma mi-a zis ca au stat 3 pe scaun si a fost ok
.
va tzucalesc pe toate, fug sa iau copilul de la scoala.