Noi si ei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid
Asta cu Antonescu al patrulea in turul unu dar cel mai bun in turul doi e ca raionul sovietic ce avea primul colhoz din lume ca marime dar al patrulea din uniunea sovietica.

Nu uita ca penelistii sunt obisnuiti cu promovarea in parlament desi sunt repetenti in colegii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

...
Conteaza cu adevarat ce fel de presedinte ar putea fi. Antonescu ar putea fi cel putin unul corect, daca nu chiar bun.

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Eeeee, asa spunea si barbata-miu pana aseara. Din intamplare, am ajuns pe Antena 2 si am dat peste cine crezi? Crin Antonescu, invitat la nu stiu ce emisiune! La finalul emisiunii al meu consort a recunoscut pe langa faptul ca a fost complet n...... in atitudinea pe care a avut-o fata de ziarista (care are o mare bila alba de la mine, a stiut ce intrebari sa-i puna; iar dragutul de CA a raspuns cam cum raspundea si Iliescu la intrebarile nedorite!), dar a mai spus ca daca CA va avea puterea in mana, va fi mai rau ca Basescu.
Nu stiu daca ai vazut emisiunea sau nu. Daca da, ti-a placut atitudinea lui si modul de a raspunde intrebarilor incomode? Daca nu, te rog eu, vezi daca o poti vedea undeva in reluare si poate ca o sa-ti dea de gandit... Mie una, mi-a confirmat, inca o data, ca nu m-am inselat cu absolut nimic in privinta lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

chiar, cine credeti ca va iesi presedinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Va vine sa credeti pana unde s'a ajuns in campania asta?
http://cotidianul.ro/topul_beneficiarilor_fripturistii_lui_traian_basescu-102433.html

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Va vine sa credeti pana unde s'a ajuns in campania asta?

Cotidianul este un fel de Saptamana zilnica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Claudia, stiu la ce emisiune te referi, am vazut citeva secvente, mai mult nu s-a putut, ca nu-s de capul meu, mai ales de cind e fiu-miu in vacanta. Din acele secvente as spune ca Antonescu a reusit sa faca fata onorabil unei jurnaliste (Oana Dobre) de a carei agresivitate si rea-vointa (si nu neaparat in raport cu Antonescu, ci in general) si chiar prostie m-am lamurit de multa vreme, inca in urma prestatiilor ei de la "Sinteza zilei".
Spre deosebire de mine, consortul meu a urmarit toata emisiunea (inexplicabil, ca doar si fiu-su e in vacanta! :))), si, spre deosebire de consortul tau, el a fost multumit de prestatia lui Antonescu. Ia sa-i punem sa se contrazica intre ei :).

Nu are cum fi Crin mai rau ca Basescu in caz ca ar avea puterea, nici daca ar vrea, pentru simplul motiv ca el are o cu totul alta maniera de a intelege jocul democratic. Una cu parfum european. Spre deosebire de maniera cu parfum de "tatuc" de republica ex-sovietica, care-i e specifica lui Basescu. Lucru demonstrat nu printr-o participare punctuala la o emisiune, ci prin intregul lor istoric de oameni politici.

Da' chiar asa, Claudia, tu cu cine intentionezi sa votezi?

Xeno, tu poti sa te hlizesti cit vrei, pentru ca da, in mod paradoxal, in cazul de fata lupta decisiva va fi cea din turul 1.
Tu, ca si altii care s-au concentrat lunile asta strict la a-l umple de noroi pe Crin, menajindu-l pe Geoana, o sa ai probabil un moment de satisfactie daca pentru turul 2 se vor califica Geoana si Basescu. Dupa cum isi doreste, dealtfel, si El Comandante.
Ma intreb insa daca, in urmatorii 5 ani, te vei simti la fel de confortabil, uitindu-te in oglinda, la gindul ca ai si tu mica ta contributie la inscaunarea, in pozitia suprema in stat, a lui Geoana.

Xeno, daca tu esti foarte convins ca pentru tara asta e mai bun un presedinte ca Geoana decit unul ca Antonescu.... asta e. [emoticon cu ridicat din umeri]. Din acest punct nu am ce argumente sa-ti mai aduc, intrucit deja te consider la mii de ani lumina de felul in care vad eu lucrurile si orice punte de comunicare este taiata.

Ati remarcat, da? ca in sondajele de pe net Crin sta de obicei foarte bine. Chiar si la noi, aicea, pe DC :))).
Daca aceasta "felie" de populatie, cea care obisnuieste sa acceseze netul, se va osteni sa iasa la vot, Crin intra in turul 2. Daca nu, nu. Si atunci viitorul ni-l vor decide nostalgicii dupa un tatuc care "le da" pensie si butelie si cei care voteaza pentru o punga de zahar si-o sticla de ulei. Si cei citiva care, precum Xeno al nostru, i-au atribuit, din motive numai de ei stiute, lui Basescu aura de om providential, de "erou civilizator". Bleah.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Va mai aduceti aminte de declaratia lui Crin privind obligativitatea bi-cameralismului incepand cu 2013 in UE.

Ei bine, uite ca un student s'a gandit sa scrie direct la cei in cauza - Biroul de informare a CE - si sa'i intrebe daca informatia este adevarata.
Raspunsul:
We acknowledge receipt of your message and in answer to your question we would like to tell you, that there is no EU law specifying the number of parliamentary chambers in the national legislature in the EU member states, as this is subject to national laws.

Desigur nu ma astept ca increderea de nezdruncinat a Ilenei in Antonescu sa fie afectata catusi de putin de aceasta minciuna grosolana (sau incompetenta crasa) dar macar un hmm sau o ridicatura de spranceana m'as multumi sa vad.

Parfum european

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

increderea de nezdruncinat a Ilenei in Antonescu

Despre ce vorbesti?
Ti-am spus inca de acum un an: e vorba de oameni politici, ma gindesc daca sa-i votez sau nu, atita tot, nu ma gindesc sa-i iau acasa.

Fa si tu o comparatie: eu am incredere ca Antonescu s-ar achita cel putin onorabil de obligatiile prevazute de Constitutie pentru presedintele republicii: mediere intre puterile statului, reprezentare pe plan extern, respectare a Constitutiei etc. Tu ai incredere ca Basescu stabileste agenda politica a Romaniei pentru urmatoarele decenii . Ca este, vezi bine, un vizionar . Cam care dintre noi doi depaseste limitele firesti ca grad de naivitate?

Cu privire la aspectul punctual al necesitatii bicameralismului pentru o ipotetica aliniere la cerintele UE, ti-as aminti ca nu e un argument pe care eu sa-l fi inhatat pe nemestecate si pe care sa-l afisez pe-aicea. Pentru ca pur si simplu nu stiu cum stau lucrurile. Asa ca, uite, un "hmmmm" cu privire la Antonescu iti pot oferi. De-la-mine-pentru-tine :). Te-astept, la rindu-ti, cu basculanta de "hmmm"-uri provocate de crasele necunoasteri ale constitutiei neaose cu care ne-a delectat, in ultima vreme, "eroul" tau.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ay mey Iileana, ca CA-ul a fost mai mult decat obraznic si complet lipsit de diplomatie, ba pana si calmul incepuse sa i se cam duca... Iar ziarista nu a facut decat sa-i puna niste intrebari la care tipul a dat-o cotita!!!! Sincer, in afara de faptul ca CA nu are nici o contributie remarcanta si a alocat facultatii cu 50% mai mult timp decat in mod normal, zau daca s-a remarcat prin ceva!!!!

Cu cine votez eu? Vorba lui al meu, au mai ramas Vadim si Becali!!! Nu o luati de buna, ca e doar haz de necaz!!!! NU STIU cu cine voi vota! Si mi-e groaza!

Mergi la inceput

Hä! Hä! (c)
Ileana, am uitat sa'mi aduc aminte de episodul parazitar de saptamana trecuta cand Crin Antonescu a incercat sa urce pe cadavrul politic al lui Sorin Oprescu. Imi pare rau ca tocmai apucasei sa'ti exprimi opinia fata de Oprescu (opinie cu care sint de acord), acum trebuie sa'l privesti prin ochelarii PNL.

In rest, ramane ca pana acum. Tu voteaza cu senatorul Palpatine ca e singura sansa a Republicii.

Mergi la inceput