Noi si ei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
da am si eu o intrebare
eu cu cine votez?

E, la intrebarea asta, singurele va trebui sa gasiti raspunsul, in functie de cum vreti voi sa fie sau sa nu fie presedintele.

Poate incercati, macar pentru amuzament, testul asta: http://www.busolapolitica.ro/

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Pentru amuzament sau pentru anumite statistici si intrari in anumite baze de date (chit ca ei iti declara confidentialitatea!)? DOAR pentru amuzament ar fi fost daca nu ti-ar fi cerut tot felul de date...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Pentru amuzament sau pentru anumite statistici si intrari in anumite baze de date (chit ca ei iti declara confidentialitatea!)?

Sincera sa fiu, nu m-am gindit la asta. Nu mi s-a parut nimic periculos.
Eu pentru amuzament l-am facut, culmea e ca rezultatul chiar mi s-a potrivit.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui cl

Pentru amuzament sau pentru anumite statistici si intrari in anumite baze de date (chit ca ei iti declara confidentialitatea!)?

Sincera sa fiu, nu m-am gindit la asta. Nu mi s-a parut nimic periculos.
Eu pentru amuzament l-am facut, culmea e ca rezultatul chiar mi s-a potrivit.

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Pe mine m-a deranjat faptul acesta. Corect ar fi fost sa fiu avertizata de la inceput, de pe prima pagina, inainte de a incepe testul, iar apoi eu, in cunostinta de cauza, sa decid apoi daca imi pierd vremea cu acest test sau nu. Dar dupa ce am cmpletat raspunsurile m-am trezit cu paginuta de completat si campurile obligatorii cu asigurarea ca datele sunt doar pentru statistica si raman confidentiale ! Evident ca nu mi-au dat nici un rezultat cand am refuzat sa completez anumite campuri... iar eu refuz sa intru in baza lor de date.

Of, Iileana, l-ai urcat pe un piedestal pe CA si tipul nu e un ingeras. Ti-aduci aminte o discutie pe care am avut cu ceva timp in urma? Memoria nu mi-a jucat feste si nu oricine avea o functie inalta in trecut, chiar si la UTC, ci ramanea doar simplu membru... Stii, sincer, daca ar iesi el presedinte (eu nu cred ca are vreo sansa, fara suparare), pot sa pun pariu cu tine pe o inghetata ( o luam si pe sirimie , pentru ca, din ce imi aduc aminte eu, ii ramasesem datoare o inghetata) ca, in scurt timp, vei regreta stampila pusa. Sa nu ma intelegi gresit, e alegerea ta, ai tot dreptul la ea ! Dar ar fi bine daca i-ai vedea si partile rele... Si, cu sinceritate, daca vrei sa-mi raspunzi, tie chiar nu-ti da de gandit toata coalitia asta? Deloc, deloc? Pe mine ma ia cu fiori cand vad PNL-ul langa Vadim si Iliescu... In fine, vom vedea ce va urma...

Mergi la inceput

Claudia, nicaieri in mass-media (ca eu doar la acest mijloc de informare am acces, ca simplu cetatean ce ma aflu) nu am gasit informatia ca Antonescu ar fi avut vreo functie in UTC, cum spuneai tu atunci. Si, dat fiind ca a fost luat la puricat tot trecutul sau, cred ca, daca ar fi adevarata chestia asta, s-ar fi facut caz de ea. Uite, chiar azi am citit materialul pregatit de Academia Catavencu ptr el ( http://www.catavencu.ro/primul_supliment_br_crin_antonescu-10895.html ), cu o sumedenie de date biografice, si nu, nu apare o asemenea mentiune.

Cit despre proaspata majoritate parlamentara, intii: Vadim nu face parte din ea, ca Romania Mare n-a intrat in parlament, din fericire.
Pe urma, nu-i practic o alianta. Alianta a fost cea dintre PSD si PD-L, dar atunci PD-L-ul nu cerea indignat sarurile, i se parea ca-i un "guvern de vis".

Claudia, altceva imi da de gindit: nu sint doar PSD si PNL in alianta asta. Sint toti!!!! Toti!!!!!! E si UDMR-ul, sint chiar si Minoritatile, care in viata lor n-au miscat in front! Si astia sint manipulati de Voiculescu :)))?
Sint toti! Mai putin PD-L-ul, care a ajuns intr-o situatie care incalca insasi esenta parlamentarismului: nimeni nu mai vrea sa negocieze cu ei. Au avut toata puterea un an, si au facut cu ea ceea ce am vazut.
Ce putea sa-i uneasca pe toti? Eu cred ca majoritatea asta parlamentara cunoaste ceea ce noi doar banuim, si anume ca, vorba lui Johannis, PD-L-ul a pus tara pe butuci si ii e frica sa nu se afle. Si ca, dincolo de divergentele dintre ei, au gasit aceasta solutie cu S mare de rezolvare a situatiei, inteligenta si de bun simt. Si admir faptul ca Antonescu a reusit sa-i unifice in jurul unei idei pe care eu o consider buna.

Bineinteles ca accept pariul! .
(Precizez pe aceasta cale ca prefer inghetata de ciocolata :).

Edit: nu, nu l-am urcat pe un piedestal pe Crin, am simtul masurii, nu sint sub hipnoza. Nu cred ca am scris ceva pe acest forum care sa fie propaganda manipulatoare pro Crin si care sa nu poata fi sustinut cu argumente.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mi-am facut testul si s-a nimerit sa fie in asentimentul meu.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Mi-am facut testul si s-a nimerit sa fie in asentimentul meu.
[:)

valeeeu! cica al' mai apropiat de idealurile mele e becali

si-mi pare rau pentru ei, dar datele pe care le-am dat n-au vreo legatura cu realitatea. nu raspunsurile, ci datele. dac-o sa vedeti in vreun sondaj ca pe becali il voteaza pustimea inca la liceu, din vestul tarii, e posibil ca de-aici sa se traga

Mergi la inceput

Iileana, mea culpa. La cum s-au aliat toti contra lui Basescu, l-am bagat si pe Vadim in gramada. Si nu am zis ca faci propaganda pro CA, insa, din ce mi se pare mie (imi cer scuze, nu vreau sa te ranesc), mi se pare ca l-ai urcat undeva sus, ca-l vezi perfect...
Faptul ca nu are CA trecut in istoricul lui si pe cel utecist, pentru mine nu are nici o relevanta, pentru ca am auzit si am retinut bine conversatia respectiva. Si nu, nu ma insel, am o memorie foarte buna. Era chiar in anul "revolutiei". In fine, eu concluzia am tras-o mai de mult timp in ceea ce-l priveste. Dar atunci cand a vorbit de cele doua Elene cum a vorbit, chiar nu te-a deranjat? Plus ura transfigurata pe fata in anumite discutii, nu ti-a dat de gandit? Si gata, nu mai zic nimic de el .
Turul 2 prevad un duel Basescu-Geoana...

Inca ceva, nu numai PD-L-ul a pus tara asta pe butuci, ci toti! Toti sunt o apa si-un pamant! Iar o mare contributie la situatia actuala cred ca a avut-o Tariceanu! Acum se cauta numai tapii ispasitori... si de aceea celebra alianta... Bineinteles, e doar parerea mea.

Mergi la inceput

Alt test-joc: http://www.evz.ro/alege-ti-presedintele/index.html
Asta nu mai cere date personale :).

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Claudia, nu-l vad perfect pe Crin, dar este, in opinia mea, candidatul care ar fi capabil sa raspunda "fisei postului" de presedinte, daca nu cel mai bine, atunci in orice caz cel mai putin rau dintre pretendenti.
Precizez ca eu iau in considerare atributiile presedintelui d.p.d.v. constitutional: mediere intre puterile statului, reprezentare a tarii pe plan international, garant al respectarii Constitutiei, etc. La toate aceste capitole Basescu a dat gres, si-nca in mod crunt.

Asta a contat cu adevarat in luarea deciziei.

Mai departe, sint chestii "bonus", nu erau neaparat necesare, dar ma bucur ca s-a nimerit asa: pe Antonescu il agreez si ca "tipologie", prefer un "european cu papion" onest unui saltimbanc avid de putere.
Prefer o persoana fara un trecut securisto-comunist uneia care isi face un titlu de glorie din faptul ca a stiut sa se adapteze atit de bine regimului trecut incit la Revolutie avea o avere de peste 1 milion de lei (aia de-atunci) -conform declaratiei personale a lui Basescu.
Si, pe plan si mai personal :)), prefer un ins care asculta Pink Floyd si citeste filosofie greaca unuia care joaca geamparale si are un discurs si o mentalitate de un populism care frizeaza grobianismul.
Dar, cum am zis, astea sint doar "bonus"-uri.

Conteaza cu adevarat ce fel de presedinte ar putea fi. Antonescu ar putea fi cel putin unul corect, daca nu chiar bun.

Pentru intrarea in turul 2 eu cred ca jocurile inca nu s-au facut.
Sigur ca PSD si PD-L au niste masinarii de partid infernale, la care PNL nici in vis nu poate spera.
Insa, daca (si numai daca) electoratul educat din mediul urban se osteneste sa iasa la vot, Crin intra in turul 2. Pe care apoi il va cistiga fluierind, indiferent de contracandidat.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Asta cu Antonescu al patrulea in turul unu dar cel mai bun in turul doi e ca raionul sovietic ce avea primul colhoz din lume ca marime dar al patrulea din uniunea sovietica.

A...si respectivul raion era locuit de cei mai inalti pitici din lume si avea expus in muzeu craniul lui Lenin de cand era copil.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput