Noi si ei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

NU STIU cu cine voi vota! Si mi-e groaza!

Claudia, daca nici o cale de a departaja candidatii nu a functionat, ramine ordinea alfabetica! :))

M-am interesat in detaliu despre emisiune. Si mi s-a spus asa: Oana Dobre, "marea jurnalista", a pozat in justitiarul care pune intrebari incomode, i s-a raspuns decent si la obiect o vreme, insa, cind a devenit evident pentru toata lumea ca donshoara nu e capabila sa poarte un dialog si sa se rupa de rolul indelung repetat in fata oglinzii, lucrurile au fost puse la punct exact asa cum se cuvenea.
-----

Xeno, desigur ca parerea mea despre Oprescu ramine aceeasi.
Si desigur ca tre' sa mai umbli nitel la tonul cu care mi te adresezi, asta daca nu vrei s-o incasezi.
-----

Back on topic:

Inca un delicios filmulet, din categoria "Va vine sa credeti pana unde s'a ajuns in campania asta?".

Va place?
Goebbels, ministrul propagandei in Germania nazista, ar fi fost incintat de el.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Si desigur ca tre' sa mai umbli nitel la tonul cu care mi te adresezi, asta daca nu vrei s-o incasezi.

Cum? Ce? Unde?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Cum? Ce? Unde? ai sa o incasezi? Pai continua tu sa acreditezi ideea ca nu-s capabila sa gindesc cu propriu-mi cap si ca ascult de Crin ca de tata, si o sa afli! :).
E ca si cum as fi afirmat eu ca de-acuma Xeno ii va indragi grozav pe Sechelariu si madam Nicoleta Savin. Am facut-o? Nu. Ghici de ce.

Miscarea Crin-Oprescu stii si tu foarte bine de unde se trage. E un raspuns la mantzocareala sondajelor, care incearca sa acrediteze ideea ca jocurile s-au facut, ca avem de ales numai intre Geoana si Base, cele doua aripioare FSN, unua mai gaunoasa ca celalalta. Ceea ce nu corespunde realitatii. Alternativa (inca) exista!
Insa, cita vreme si tu vislesti, cam de un an incoace, in acelasi sens, al obtinerii unui "vot util" pe care se spera sa-l dea electoratul liberal :))), nu ma mir ca pui altfel problema.

Xeno, asculta la mine. :)): electoratul PNL e, in general, unul informat, cu discernamint politic, si cam indisciplinat. (de aia si e, numeric, mai restrins :P). Nu "pune botul" la manipulari ieftine, nu asculta de "directive", indiferent din partea cui vin.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=wYE2VJ4ADJ0
Va place?
Goebbels, ministrul propagandei in Germania nazista, ar fi fost incintat de el.

Remember, remember the 5th of November!

M'am speriat. Am crezut ca nu stii cine e senatorul Palpatine. :)

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Iti dai seama c-am cautat cu gugalu' in secunda nr. 2. :). Acuma stiu. :P.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:

M-am interesat in detaliu despre emisiune. Si mi s-a spus asa: Oana Dobre, "marea jurnalista", a pozat in justitiarul care pune intrebari incomode, i s-a raspuns decent si la obiect o vreme, insa, cind a devenit evident pentru toata lumea ca donshoara nu e capabila sa poarte un dialog si sa se rupa de rolul indelung repetat in fata oglinzii, lucrurile au fost puse la punct exact asa cum se cuvenea.
-----

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Ciudat, pentru ca am vazut emisiunea si lucrurile mi s-au parut a sta exact pe dos , CA-ul nu a fost capabil sa poarte un dialog civilizat si nici nu a fost diplomat! Lucru esential, as spune eu, pentru cineva care doreste sa fie presedintele unei tari, fie ea chiar si Romania...

Cat despre ordinea alfabetica, hmmm... Daca sar peste litera A (pe CA chiar nu pun stampila, chestie de ce stiu, fler, de cum l-am vazut etc, pur si simplu imi displace total si nu am incredere absolut deloc in el!!!), ce ramane, litera B? Si iar spun hmmmm... Ma batea si pe mine gandul sa fac exact ca si Viviana, sa spun pas la primul tur si sa vad la al doilea... daca spun pas si acolo sau nu...

Mergi la inceput