Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaela, la 15 noi eram deja iesiti din SV. Am fost doar in Carrefoure.
Niste fete cu oferta aia cu parfum+creme, lotiuni a fost si in Kaouffland in urma cu vreo jumatate de an. Si eu mi-as fi dorit atunci sa le iau, dar nu avem 100 de ron de dat. Desi, daca aduni cat dai pe creme, lotiuni de corp, parfumuri ... tot pe acolo ajungi. Si alea pareau a fi si bune.
Eu mi-am luat un twister stepper, sa fac miscare. Ma tot plang ca sunt intepenita de la stat la calculator toata ziua, ca nu am timp sa merg la sala sau altundeva sa fac miscare, asa ca mi-am luat ceva care sa imi fie la indemana. E mic si usor, il pot plimba pe unde vreau prin casa.
Cum a fost visinata ta?

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna dimineata!
Ce ger cumplit!E prima dimineata cand a ingetat apa...
Dau eu o cafeluta mare si gustoasa,si mai tarziu si un ceiut
Laura,a fost buna visinata!Sotul meu nu a vrut ca e prea dulce
Ce misto la voi singurei,singurei...
Cat ai dat pe aparat?Cred ca era vreo oferta...

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Buna dimineata!
O cafea neagra, tare si fierbinte, un ceiuc ... o visinata...?

Am vazut cativa fulgi plimbandu-se prin Darmanesti ... Frig, dom'le .. frig!

O zi buna sa aveti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, sa stapanesti sanatoasa aparatul! Baga repede o poza ceva sa vedem cat e de mare. Ma intereseaza si pe mine, am inteles ca ar fi bun. Detaliaza un pic, te rog!
Si chiar ningea pe bune in Darmanesti, asa ca vine iarna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce sa zic...trei fulgi lesinati... Eu vreau zapada adevarataaaa!!!!
Deci 'neata!
Eu beau ceai, cafeaua am agatat-o in cui, momentan.
Mihaela, cam cat crezi ca ia d-na aia croitoreasa pe o rochie? Face cu materialul ei sau ii duc eu?
Nu mai pot scrie, momentan, am mainile amortite...tre' sa merg sa-mi iau ceva pt. circulatie, cred....
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Mihaela, 134 RON am dat. Era la reducere, intr-adevar. Dar la jucarii, dupa cum spuneai si tu, chestii mult mai scumpe decat ce gasesti prin magazine in Piatra, dar 'de firma'. Adica aici sunt bakugani chinezesti la 5-10ron, acolo erau bakugani chinezesti 'de firma', la 100 ron setul de 6. Rares vrea masinuta cu telecomanda, m-am uitat acolo erau doar 2 modele, de la 120 ron in sus. La Orion am vazut ieri o grasca de modele si marimi, de la 30 ron la 85 ron. E drept ca nu 'de firma'. (de parca s-ar juca mai mult cu alea 'de firma' ... tot atat succes au .. cateva zile, apoi aruncat in sacul cu jucarii).

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Laura, sa stapanesti sanatoasa aparatul! Baga repede o poza ceva sa vedem cat e de mare. Ma intereseaza si pe mine, am inteles ca ar fi bun. Detaliaza un pic, te rog!
Si chiar ningea pe bune in Darmanesti, asa ca vine iarna!

La pagina 6, in coltul din stanga cel mai jos.
http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=002

Atat e de mare, dar al meu e un pic mai altfel, in sensul ca pedalele nu merg doar sus-jos ca in cel din model, ci merg si spre lateral (cand apesi pedala din dreapta, nu merge drept in jos, ci se duce si spre dreapta un pic). In catalog vad ca e la 90 ron, la raft era 130 asta din catalog. Eu mai mult de 10 minute odata nu pot face si am inteles ca nici nu e recomandat, pt ca iti solicita mult articulatiile de la genunchi. Nu are mai multe trepete de intensitate si trebuie sa apesi destul de mult, nu e chiar ca mersul pe scari de ex. Daca nu faci corect si impingi aiurea cu piciorul, poate sa-ti afecteze articulatiile. CE sa zic, daca ai posibilitatea, eu ti-as recomanda sa iti iei altceva. O bicicleta eliptica, din aia care sa misti si mainile, nu numai picioarele.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ce sa zic...trei fulgi lesinati...

Vezi ca s-au adunat leshinatii ...Sunt mai multi acu.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!
breee dar vreau si eu o visinata???cine se indura si i se face mila de mineee,dar mai intai sa bem o cafeluta .munca ,sa facem bani si sa merem la shoping,ca de laura,sa stapanesti sanatoasa aparatul!!iatr eu cand ajung in suceava la fel stam jum de zi sau o zi prin magazine,ca ai pe unde si bani trebuiee,frumos cand ai unnele mag ca astea si au domnule niste oferte....tot sa intri si pe la real gasesti chestii fff bune.
e frig afara de mia inghetat...ceva...hihihihi
o zi frumoasa sa aveti!!
lora vreau si eu zapadaaaaaa!!ne-am scos salopetele,bocancii si saniuta trbs a o dam cu niste slanina

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Trei fulgi lesinati de dimineata cu alti trei noi fac sase fulgi lesinati care lesina impreuna in aer...

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput