Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!
va servesc cu o mare cafeaaa,adica mai multe chiar,incerc sa ma trezesc dupa un chef de 3 zile si 2 nopti,ca-n povesti....no ,sa aveti o saptamana cat mai buna si poate ne vedem la un ceiut
ceva pozici.......
http://good-times.webshots.com/photo/2527951030101502053yScyzA?vhost=good-times
carmen si stefi
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Hai mai cat de infricosaore poati fi cstumatia pt un copil? Infricosator adica ceva gen vrajitoare, vampir, dovleac, etc. Crezi tu ca chestia cu sor'mea e de lauda ? Am si uitat sa ma uit miercuri . Vreau sa schimb medicul de familie. Aveti ceva recomandari? Asta care o am e dusa rau. A inceput ieri sa tipe ca nebuna ca daca mai duc copilul la cresa nu o mai consulta . Sa angajez pe cineva sa sta cu ea ca la cresa o nenorocesc. Le-a mai zis la 2 mamici care astptau sa faca vaccin din schema ca nu e bun ca uite ce scrie la reactii adverse. Vaccin pe are la facut si Alessia acum cateva luni si la care nu a zis nimic atunci. E nebuna la cap, mi-a facut ieri niste nervi . Criss de Alessia si Andrada |
noi suntem la dr alexandrescu. e in precista. e super ok.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Laura25 spune:
Alooo, dormiti?!?!
Ia, care mai da o cafea, un 3in1, ceva? Un ceai cald macar...
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
O visinita, macar...
Lora, mami de Iustina
Ajutati-o pe Alina!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 O visinita, macar... Lora, mami de Iustina Ajutati-o pe Alina! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro Bazar pentru Sebi (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Poftim! Iti ajunge?
visinata
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Lora, mami de Iustina
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
ellinia spune:
hai ca m-ati facut sa rad!
Seara buna tuturor!
Nimic nou sub soare? Cum suportati frigul asta? Azi au fost si 0 grade, brrrr, sper sa nu tina mult frigul asta.
LoraG76 spune:
Nuuu, Cristina, nu-ti fa griji, ca nu tine mult....doar toata iarna! Da' daca te duci la Laura, are visinita si rezolva chestia cu frigul....sau na, daca preferi palinca, are si din asta...e dotata "rau"! Oare-mi rezolva si mie problema de circulatie?
Un filmulet pentru voi:
http://family.webshots.com/video/3098367860099413604kJEWeo
Lora, mami de Iustina
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
cosminiq spune:
Seara buna si de la mine!
Lora si Laura sunteti bestiale...cred ca ma duc sa servesc si eu un paharel de visinata,poate vrea si sotul meu
E frumos asa...,merge pe frigul asta de afara.Noi am scos deabia acum un bastanel pe balcon ,hidos rau..spre bucuria lui Cosmin,cica sa se sperie lumea de el.Nu cred ca se vede nici de pe pod de la noi (calea romanului)dar asta e..important e ca el e super fericit
Lora sa stii ca am furat un pupic de la Iustina,bineinteles de ziua ei.
Laura cred ca era vreo 15 juma ,si am stat vreo 3 ore.In Iulius mall nu ai fost.Aveau la intrare o oferta mergea de ziua noastra,dar asta e ..tr sa ne incadram in buget.Un parfum de dama care facea toti banii+un after+vreo 3 creme+un gel de dus.Toate erau din plante ,dar cel mai bestial era parfumulsi acum miroase geaca mea ca a nimerit fata si pe material.Toate erau la 1 meleon.Numai parfumelul era la liber 180 de lei.FAIN ,FAIN...poate tura viitoare mai gasesc oferta.
Cosmi sa distrat cel mai mult ca a avut ocazia sa se dea in toate maimutelele de pe acolo,si sunt vreo cateva...,de la o vreme se ducea singurel dupa ce avea 2 lei de hartie,bucuria lui husti intr-o masinuta,calut,elefantel si altele..Am fost cu cativa prieteni si toti sareau cu banii cand voia el.Asa ca a fost super alintat,fiind singurul copil din grup.
Va pupicescsi ma duc fara nici un chef in balcon sa intind cateva hainute ,apoi poate servesc o visinata
Noapte buna!
cosminiq spune:
Am uitat sa va spun ca daca aveti nevoie de costume de carnaval,costume si rochitele pt dans sau pt serbare ...Doamna Voctorita (croitoreasa) va sta la dispozitie.Face la comanda dar si inchiriaza0233620568 sau0762613985.
Era un bostanel nu un bastanel...