Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

si sa nu uit ,in acest moment la mine in fata mag.ningeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!,incet dar ningee!!!!!!!!!!!!!!!!

carmen si stefuiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Na ca-s 12 lesinatii!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!
Hop si noi la cafea!

nu mai mergem la gradi fiindca Andrei e racit cobza cu febra, eu la fel fac uracioase de injectii, tati tuseste de zor....speram sa ne facem cat mai repede bine.

Numai bine va dorim!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata.
Eu n-am vazut nici un fulg. Nici lesinat macar.
Cosminiq si eu tot de la d-na Victorita am inchiriat costumul. Nu mai tin minte de unde o cunosti, esti ruda cu ea?
Lora spuneai ceva mai in urma de un siropel pe care il dadeai Iustinei. Cum se chema? Nu Eurespal, altfel.
Laura am baut si eu un pic de visinata.Buna, buna, voi ati facut-o?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, Sinupret se cheama.
Am vorbit la tel. cu croitoreasa, a trecut-o pe lista si pe fie-mea.

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

emma ,sanatate la toata familia
ce fac fetele???ceva caldut la pranz,o ciorbita,o placintuta??...iar lesinatii astia de fulgi vad ca nu prea isi mai fac aparitia,vrem zapadaaaa,....oi si mia venit un sughit asa pe la nas ....si nu ma lasa deloccred ca ii trb ceva la sughitul asta.

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am intrat in starea "Te uita cum ninge decembre"... numai ca degeaba ma uit pe geam si-mi canta Nicu Alifantis, fulgii nu mai cad ... Oricum, am inteles ca deja prin magazine au inceput sa puna produse de Craciun - asa ca nu mai e mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Eu am intrat in starea "Te uita cum ninge decembre"... numai ca degeaba ma uit pe geam si-mi canta Nicu Alifantis, fulgii nu mai cad ... Oricum, am inteles ca deja prin magazine au inceput sa puna produse de Craciun - asa ca nu mai e mult!

Pana la Craciun? O luna jumate .

Criss, visinata e facuta de tata, noi o 'intretinem' . Tata a pus visine, cirese negre, alcool, zahar intr-un bidon de 5l si ne-a dat-o in grija. Acum completam cu alcool cand trebuie. Dar deja a inceput sa se subtieze si culoarea si aroma. Trebuie sa mai 'imprumut' de la ai mei o sticlutza cu visinata de-a lor, mai concentrata, ca ei nu prea au intrat in bidonul lor. Tata din vara tot face tzuici. A facut din caise, corcoduse, prune, acum o sa treaca la tescovina. Ei nu sunt bautori in sensul ca nu prea stiu sa-i fi vazut pe tata ametiti (doar un pic mai veseli), nu vorbesc de baut pana cazi sub masa. Dar un paharel 'pe post de medicament', merge.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ellinia astia cu magazinele au innebunit de tot. Au bagat podoabe si dulciuri de Craciun de acum o luna . Si daca le-au bagat de pe acum atunci in apropiere parca nu mai simti acea magie care era acum cativa ani.

Laura si noi am facut visinata dar am scapat cam mult alcool si nu imi mai place. Mie imi place doar asa cu o urma de alcool si dulce.

Numarul de telefon de la dansuri mi-l da cineva?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

buna fetelor, vad ca si la voi bantuie raceala, noi suntem cu cea micuta pe antibiotic injectabil,cu toate ca la analize nu s*a detectat nici o infectie nimic,a facut o furunculoza ingrozitoare,dr petrovici ne-a si bagat la injectii,speram sa se retraga in 10 zile de injectioare ca dak nu tb indepartate chirurgical,asa ca stam cu mari emotii.dak tot am intrat sa va salut, vroiam sa va anunt si pe voua o initiativa frumoasa a unei mamici din neamt,pentru copilutii de la orfelinatul din neamt.se strang banuti pentru a le aduce mosul un centru de joaca,cate 5,10 lei,cat poate fiecare,dar din dar se face rai,detalii vedeti aici http://claudia.ablog.ro/.pupici si sanatate la puiuti

Mergi la inceput