FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Brunia, dec ce zici tu 6-7 zile. punctia ai facut-o joi parca.... Mona :) |
joi, vineri, sambata,duminica,luni,marti sau miercuri
mda 5, 6 zile!!
asa da mai merge!!
eu sunt cu capul in nori,bine ca esti pe urmele mele

brunadria spune:
balanta cum te simti?
hepilica
printesa maia
bryny 
monalisa bafta la punctie! sa ti ajute dd sa obtii oute de calitate si embrionasi babani
duminica frumoasa tuturor!!
bryny spune:
brunadria stiu ce simiti ca eu atreia zi de la punctie cautam un motiv sa sun la clinica sa intreb ce mai fac copii meii si miau rasp f nervosi ca totul este in ordine cand iam intreb daca embrionii mei sunt k iam blocat ptin nu se asteptau la intrebarea mea.dar imi spuneau fetele ca ei nu prea umbla la ei doar in romania se mai uita din cand in cand dar ei profi cum sunt deabea a 5 zi se uita la ei.stiu ce simti sunt in sufletul tau,ma gandeam oare ce or face oare sunt k totii??off e supernaspa nimenii nu te intelege dar in perioada asta treci prin niste chestii si simtaminte cum nau mai fost nicicand.hai fii linstita si totul va fi bine ai sa vezi,nu te agita ca se agita si ei pe acolo![]()
balanta_tm am fost la lab si miam facut un pap si ex bacteriologic nu mia iesit nimic fata da nimic.am fost la un medic in varsta care imi era in drum si la indemana cand am luat rezultataul si mi la citit el.mia sp ca reactiile acelea au putut fi de la o candidoza trecatoare care asa cum vine asa pleca nefiind infectiioasa.mia dat ovule cu clotrimazol si bicarbonat spalaturi.apropo stii cumva la 2 litri de apa mia sp o lingura asa se face? ca nu mia scris nicaeri si parca asa mia sp.nu prea mai tin minte ma derutat si farmacista care mia sp la un litru de apa o lingurita de bicarb.vineri seara am luat rezult si am fost la medic.inca nam facut nimic ca miau trecut reactiile alea mancaciose
a si medicul mia dat niste ovule lomexin si mia sp ca astea sa le fac cand plec la drum ca nu este nevoie sa mai fac spalaturi si ma si apara de rele si medicul mia sp ca sa pun in fiecare cate una dar farmacista mia sp ca una la trei zile era o farmacista laboranta batrana si f darnica la sfatauri si la a contrazice medicul dar ma derutata complet.ca nici nu mam apucat de ele.aaa hai cami mai aduc aminte cate ceva.batranelu meu dr mia facut si un eco eram a10 zi aveam deja un folicul de 2 si mia sp sami iau teste de ovulatie si miam facut ieri dimi si miau iesit 2 liniute,eu pana acum nu miam facut teste de ovulatie dar el mia sp ca sunt f bune dacat sa te monitorizezi sa dai o gramada de banii de multe ori e mai bn sa faci teste de ovulatie.mia sp ca endometru,colu sunt pregatite si ca el zice ca daca dam bataie raman si natural
eeee unde ar fi norocu ala doctore.sa vezi cemi zice "mai voi in ziua de azi nu ramaneti insarcinate pt ca nu faceti miscare si nu faceti dragoste cat treb si ati ajuns la faza cand lasati pe altii sa faca treba in locul dvs si mai dati si o gramada de banii datii batae in zilele alea si dimi si seara si odata si odata se va intampla minunea
e si multe altele a stat o ora cu mine de vb.mia sp sa nulinteleg gresit el este de acord cu fivul in schimb nu este de acord cu inseminarile ca sunt doar pierderi de timp si banii.hai va puup si mai vb
brunadria spune:
bryny ovulele lomexin sunt bune, chiar daca nu ai ceva anume ,cica e bine sa pui unul pe luna..
prestezi , prestezi dar daca nu si nu! trebuie sa apelezi si la alta metoda.. usor de zis pt cei care nu au nici o pb..
dar o scoatem noi la capat, tot ne vom alege cu cate un bebe macar..
balanta_tm spune:
brunadria, ma simt f bine, multumesc de intrebare. Mi s-a parut foarte usoara histeroscopia, poate si pt faptul ca a fost cu anestezie generala si ca nu a avut nimic de reparat pe acolo.
bryny, nu stiu exact cum e cu cantiatatea de bicarbonat pe litru de apa, ca eu nu am folosit. In schimb, mama punea o lingurita cu varf de bicarbonat la un litru de apa, dar se spala in exterior, nu in interior. Nu stiu daca era bine cum facea ea, doar iti spun ce imi amintesc de pe vremea cand stateam in aceeasi casa.
Referitor la ce ai scris despre embrionasii tai, am inteles eu gresit sau cei de la Wunschbaby nu s-au mai uitat la ei pana in ziua a 5-a cand ti-a mai ramas un singur blastocist??? Nu vreau sa rasucesc cutitul in rana care inca te mai doare
, vreau doar sa inteleg cum au procedat ei in cazul tau dupa punctie...
mona, iti doresc mult succes!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
brunadria spune:
fetelor, sa inteleg ca nu mai verifica embrionasii pana in z5?
pai daca ramai fara?
pe mine nu m au sunat de ieri dimineata , nu mai stiu nimic despre piticii mei, oare duminica nu i supravegheaza nimeni?
balanta ma bucur ca totul e ok si vei putea da startul si tu..
fetelor care va pricepeti;eu iau urogestan estima200mg, unul seara inainte de culcare, credeti ca e suficient?
la fiv ul trecut am luat 6 pe zi..
bryny tu cat ai luat?
oare pot sa pun mai mult chiar daca dr mi a prescris doar un singur ovul de progesteron seara?
cristal1995 spune:
Fetelor, toate clinicile verifica embrionii in ziua 3, pentru ca atunci le schimba mediul de cultura.
Felicitari pentru embrionasii babani si multe teste pozitive fetelor!!!
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 Fetelor, toate clinicile verifica embrionii in ziua 3, pentru ca atunci le schimba mediul de cultura. Felicitari pentru embrionasii babani si multe teste pozitive fetelor!!! Pupici Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2" MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET |
cristal
multumesc de informatie chiar nu stiam, m am mai linistit..