FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 16
hepilica spune:
balanta_tm - excelent ca uterul este ok. mare lucru. este singura investigatie pe care eu nu am facut-o. imi propusesem sa o fac in ianuarie acest an. dar in ianuarie am aflat ca sunt insarcinata...hi, hi..si acum mi se face pielea de gaina..
ianuarie nu e asa departe, asa ca iti tin pumnii.., dar mai vorbim pana atunci. cine stie cu ce vine mosu' anul asta la voi ![]()
da, maia e o scumpica
. multumesc
.
fetelor, sunteti optimiste, da? nu vedeti? toate fetele care au trecut pe la acest capitol, au ajuns mai devreme sau mai tarziu la "gravidute...". stiu prin ce incercari treceti si mi-as dori ca visele voastre sa implineasca mai repede. oricum, sunteti niste luptatoare si DD va va ajuta pe toate. trebuie sa credeti asta, sa va rugati pentru asta si sa fiti optimiste. 
h.
minunata (22.09.2009).
Maia
Multumesc lui DD.
brunadria spune:
la toate fetele
eu incerc sa mi revin abia acuma, dar o sa fie bine..
abia astept sa mi spuna maine cati embrionasi avem!!
revin cu detalii cand o sa fiu mai in grafic
bryny spune:
brunadria ce tare esti fata...tiam sp ca tu esti producatoare...hi hi hi...si ce mai produci adica nu te joci...tias face bucata aia life
"miam luat nevasta producatoare mai doamne si lumea toata deaia moare of of" am luato razna ptin.Eu simt ca va fi bine si vei fi graviduta in curand.cati embrioni ati transfera tiau spus?si la cate zile face transferu?am sa ma rog pt tine
hepilica

Fetele stie careva la noi se gasesc injectiile bravelle 7mg si cam cat costa 
hpo spune:
salutari tuturor...n-am mai scris de mult, dar revin acum, pt ca bineinteles am intrebari:)
din experienta burticilor sau a mamicilor, ce puteti sa-mi spuneti despre necesitatea vaccinului imunoglobuline sau anti rh la prima sarcina? (pt cele cu rh negativ)
parerile sunt impartite, eu sunt in sapt 28 si nu stiu in ce masura este ok sa fac acum vaccinul in sapt 28 + la nastere, sau ii dauneaza in vreun fel si ar fi necesar sa fac respectivul vaccin doar la nastere.
pana acum mi-am facut toate analizele si am anticorpi absenti dar se pare ca daca vrei sa fii 100% sigur e bine sa-l faci oricum.
eu ma tot intreb daca afecteaza in vreun fel bebele acest vaccin in ipoteza ca eu am rh negativ, voi face vaccinul iar bebele are rh pozitiv...
multumesc frumos
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bryny brunadria ce tare esti fata...tiam sp ca tu esti producatoare...hi hi hi...si ce mai produci adica nu te joci...tias face bucata aia life "miam luat nevasta producatoare mai doamne si lumea toata deaia moare of of" am luato razna ptin.Eu simt ca va fi bine si vei fi graviduta in curand.cati embrioni ati transfera tiau spus?si la cate zile face transferu?am sa ma rog pt tine hepilica![]() ![]() Fetele stie careva la noi se gasesc injectiile bravelle 7mg si cam cat costa ![]() |
bryny sunt producatoare
maine dimi o sa stiu mai multe! offf de ieri dimineata nu se stie cati embrioni am sau nu vor sa mi spuna
maine dimi vin cu vesti..
toate fetele ..
mirela2 spune:
citat din mesajul lui brunadria la toate feteleeu incerc sa mi revin abia acuma, dar o sa fie bine.. abia astept sa mi spuna maine cati embrionasi avem!! revin cu detalii cand o sa fiu mai in grafic ![]() |
bafta multa si stai linistita

brunadria spune:
fetelor eu acuma m am trezit, de fapt m a trezit telefonul , m a sunat biologistul sa mi spuna ca am 8 embrioni babani si ii lasam pana marti sau miercuri...
mi e tare frica sa i las atatea zile ar fi 6 si respectiv 7 zile de la punctie.. nu e prea mult totusi?
bryny spune:
hei hei brunadria stii ca nai voie sa fi stresata si sa nu te gandesti la nimic,mai stii ca 8 embrionii este fff bine 18 ovo so 8 embrionii pai esti super tare fata nici ni de ce sati faci griji.cate nar da sa aibe macar 1 embrion.mie din 6 mia ramas 1 blasto si tie din 8 iti raman 2 super bunii adica blasto de 6 zile sansele probabil si mai mari.relax, fati un masaj iessi in oras manaca ceti place tie mai mult plimbate,alintate vca urmeaza o perioada cand nu vei mai putea face chetiile astea cum vrei tu asa...
va fi bine ai sa vezi roagate la Maica Domnului seara inainte sa te culci!
brunadria spune:
| citat din mesajul lui bryny hei hei brunadria stii ca nai voie sa fi stresata si sa nu te gandesti la nimic,mai stii ca 8 embrionii este fff bine 18 ovo so 8 embrionii pai esti super tare fata nici ni de ce sati faci griji.cate nar da sa aibe macar 1 embrion.mie din 6 mia ramas 1 blasto si tie din 8 iti raman 2 super bunii adica blasto de 6 zile sansele probabil si mai mari.relax, fati un masaj iessi in oras manaca ceti place tie mai mult plimbate,alintate vca urmeaza o perioada cand nu vei mai putea face chetiile astea cum vrei tu asa... ![]() |
bryny,mi se pare mult pana marti, cine stie ce se intampla cu ei..
dar incerc sa nu ma mai gandesc , sa fac altceva..ai dreptate , pana la urma am nevoie de unul si bun..
balanta_tm spune:
brunadria
, felicitari pt embrioni. Probabil ca asa se face la clinica respectiva, se tin pana prin ziua 6-7. Nu te stresa, ca iti faci singura rau.
bryny
, se pare ca Bravelle se gaseste in Romania pe la farmaciile Sensiblu. M-am uitat la ei pe site si am vazut ca exista Bravelle, dar in destul de putine orase: http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=bravelle&ItemId=6421845
In alta ordine de idei, ai scapat de infectia genitala?
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala