FIV in Europa (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

balanta_tm nu stiu cand au umblat exact la embrioni dar stiu de la fete de aici si daca nu ma insel tot cristal mia spus ca umbla la 3 zile la ei afara dar in romanica poate in fiecare zi. brunadria eu am luat dufaston 3/zi de 10 mg.hai ca mai ai ptin si vine ziua cea mare.fii tare cai vei primi in curand la tine in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bryny stiu si eu ca in romanica umbla la ei zilnic , pt ca la fiv ul trecut imi sunam bilogista zilnic si mi dadea vesti despre embrionasi zilnic ,care in ce stadiu sunt si cati mai sunt , in fine tot.. dar aici de joi , m a sunat o data doar sambata dimineata , sper si astept telefonul lui si acuma dimi..
spuneti mi si mie ca s grea de cap ,blasto sunt transferati in a 5 a zi sau astept 5 zile pline deci a 6 a zi? am facut punctia joi dimi ,deci 4 zile pline si e a 5 a zi azi? cum se calculeaza ca nu mai am rabdare , vreau sa i aduc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriroxi spune:

Buna fetelor!Nu am mai intrat de f mult timp.Vroiam doar sa va zic ca joi,pe 26.11,am nascut doi spiridusi frumosi si sanatosi.Am nascut prin cezariana,la Polizu,cu dr Dinca Gabriela.Baietelul a fost mai rapid,asa ca a iesit primul,a avut 1,8 kg.Fetita,la 3 minute dupa,ea a vut 2,35 kg.Amandoi sunt bine,sanatosi,nu au stat decat prima seara la incubator.Spre surprinderea mea,cel mic e mai mancacios si nu are nicio retinere sa se hraneasca direct de la sursa.Aia mica,e mai lenesa putin,nu prea vrea sa munceasca,trebuie sa-i pun in biberon sa manance.Pe 8,trebuie sa nasca si verisoara mea de la Alexandria,care a facut FIV odata cu mine,la clinica Szalay,Austria.Si tot acum,am aflat inca o veste mare pentru mine,o alta verisoara,din Bucuresti,dupa 2 fiv-uri nereusite la Giulesti,a dat lovitura.A facut acum 2 sapt fiv la Sibiu,la Polissano si azi a facut hcg-ul care i-a aratat ca e gravida si ea.Suntem o familie fericita.Va pup pe toate si nu incetati nici un moment sa credeti in Dumnezeu.Flori si piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

flori: felicitari pentru spiridusii-pereche! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!!!
brunadria: blasto inseamna din cate stiu eu intre ziua 5 si ziua 7 de la punctie. Majoritatea se transfera in ziua 5, dar am auzit si de transferuri in ziua 6. Bafta multa.
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

flori: felicitari pentru spiridusii-pereche! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!!!
brunadria: blasto inseamna din cate stiu eu intre ziua 5 si ziua 7 de la punctie. Majoritatea se transfera in ziua 5, dar am auzit si de transferuri in ziua 6. Bafta multa.
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

cristal multumesc draga mea , stiam ca blasto sunt cei din z5-z7..m am lamurit , dar nu intelegeam ca in z5 practic sunt 4 zile pline,deci trebuie asteptat 5 zile ..sper sa ma fac inteleasa..
am sunat eu la laborator si mi au zis ca ma suna maine la ora 8h30, nimic mai mult, asa ca astept..

Mergi la inceput

neata fete dragi...
eu plec dupa puiuti, voi sa fiti cuminti...
la 9h30 ii am in burtica..

Mergi la inceput

sunt fericita posesoare a doi blasto super qualite
va multumesc pt sustinere , revin cu amanunte mai incolo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Scuzati ca ma repet, dar postez si aici pentru cele care ma stiu..
Salut fete frumoase
Dim la 7:10 am intrat la sala si la 7:50 eram out.
Am trecut la salon, a venit seicu, si au aparut tantile cu breakfast.
Iaurturi, rosii, castraveti, ou fiert, gem, unt, miere de albie plus chifla bunu, bunu.
Am mancat amandoi, ca pe al meu numai cand il vezi gustand ceva, te apuca foamea.
Evident plus ceiut.
Mi-au bagat 2 perfuzii pt hidratare.
Pe la 9:30 dupa ce am facut primul pipi, mi-au luat tensiunea, m-au intrebat cum ma simt si..au zis ca putem pleca.
M-a durut putin in dr acolo unde am avut grasanul
dar apoi gata.
Dupa cum ati aflat am avut 6 foliculi...sa vedem ce o sa iasa..
Apoi, am iesit la malul marii, fiindca marea e la 3 min de mers pe jos de clinica.A fost o zi splendida.Inainte de a iesi din clinica, am luat o doza de optalgin, care este probabil, no-spa-ul vostru.
Am stat pe plaja la un ceai..si ne-am intors acasa.
Soata a venit cu o supita la pat, dupa care eu am adormit pentru cateva ore.
Ma simt f bine, putin dureri jos...dar ok.
La noapte voi mai lua o doza de optalgin ca sa dorm bine si maine merg la munca.
Au zis sa pun utrogestan ovule , de 3 ori pe zi.
Maine ma suna sa-mi spuna cand facem uniunea familiei
Asa ca, dupa parerea mea, vineri voi fi ocupata cu...insarcinarea
By the way, gigelograma a fost buna, avand in vedere ca a fost facuta pe la 5:45 dimineata...
60 mil, in miscare, peste 50%, dar a zis doc, ca deoarece avem ceva prob cu morfologia, va merge pe micromanipulatie...
Sa dea domnul bafta la toata lumea...ca este loc pentru oameni buni.
Va pup pe toate cu drag. Merci de sustinere.

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

sunt fericita posesoare a doi blasto super qualite

Uite asa vin fetitele

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mona, BAFTA!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput