FIV250
Raspunsuri - Pagina 15
Dragaica spune:
Sheri felicitari pentru embrionasi 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
BuburuzaL spune:
SHERI felicitari draguta! Sa speram ca totul va decurge cat se poate de bine in continuare! Ai grija de tine.
In curand imi nmar boboceii!
brunadria spune:
sheri,felicitari pt embrionasi , au rezistat eroic, sa ti ajute d zeu sa ramana cu tine 9 luni!! mult noroc !!
felicia_ spune:
Sheri, bravo! Acum stai cuminte, nu mai faci zacusca, asa-i? Sau ai terminat de pus in camara?
La Multi Ani micutei Alesia, sa creasca mare si cuminte, alaturi de surioara/fratiorul(i) ei!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
fireyes spune:
Sheri
Ramasei fara net asa ca n-am apucat sa zic bafta tuturor.
Apropo de un pahar in plus sau in minus, tot Sheri poate sa confirme beneficiile unei...minti deschise.
Regula ramane aceeasi: in limita bunului simt.
carla_2008 spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri si va doresc ceea ce imi doresc si mie:un bebelus sau doi,depinde de fiecare!!!![]()
Eu luni merg iar la analize sa vada cum raspund la Gonal.Mi-a dat si aspirina si am uitat ca de mica am o sensibilitate la ea,iar azi mi-a fost cam rau: am avut probleme cu respiratia,senzatie ca nu am aer....am sunat la medic si mi-a zis ca nu de la gonal ci de la aspirina si sa nu o mai iau....voua vi s-a mai intamplat asa ceva?
Sheri,bafta muuuulta!felicitari pt cei 2 embrionasi!!!asteptam beta mare!!!!!
De Craciun voi fi mamica cu burtica!!!
pysypisi spune:
Buna fetelor am si eu o mare nelamurire...
Ultima menstra a fost pe 11 oct,dupa care mi-au dat pilule Yasmin din ziua a 6 a(de pe 16 pana pe 28 inclusiv)deci 13 zile.Pe 24 am inceput diphereline...problema este ca nu mi-a venit nici acum menstra iar luni trebuie sa incep tratamentul cu puregon si menopur.Intrebarile mele sunt:
Este normal sa incep tratamentul daca nu vine menstra????
De la oprirea pilulei la cat timp trebuie sa vina menstra???
A,am uitat sa va spun ca in timp ce luam pilule am racit si am luat coldrex si claritine posibil sa fi deranjat cu ceva???
Va intreb toate astea pt ca unele dintre voi aveti o experienta si poate ati fost in situatia mea.\Doctorita abia astazi pot vb cu ea pt ca pana acum a foct plecata din tara.Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
pysypisi spune:
Se pare ca m-am agitat degeaba....doamna menstra vad ca incepe sa-si faca aparitia,nici nu stiti cat de fericita sunt...De mult timp nu am mai fost asa de fericita ca imi vine menstra...ce tii si cu viata asta...
O zi placuta tuturor!!!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Multumesc fetelor de raspunsuri si va doresc ceea ce imi doresc si mie:un bebelus sau doi,depinde de fiecare!!! Eu luni merg iar la analize sa vada cum raspund la Gonal.Mi-a dat si aspirina si am uitat ca de mica am o sensibilitate la ea,iar azi mi-a fost cam rau: am avut probleme cu respiratia,senzatie ca nu am aer....am sunat la medic si mi-a zis ca nu de la gonal ci de la aspirina si sa nu o mai iau....voua vi s-a mai intamplat asa ceva? Sheri,bafta muuuulta!felicitari pt cei 2 embrionasi!!!asteptam beta mare!!!!! ![]() De Craciun voi fi mamica cu burtica!!! |
carla, eu am astm bronsic......iar medicul cu care am facut fiv da aspirina la toata lumea...insa eu i-am spus ca avand probleme respiratorii nu am voie aspirina.....lucru care l-a aprobat si el.
o aspirina am luat si eu intr-o zi....mi-a fost tare rau de la ea,deci daca ai probleme respiratorii nu lua aspirina, am citit ca aspirina luata de cei ce au astm sau alte probleme respiratorii provoaca crize destul de urate.
bafta si ai grija de tine.
de Craciun vom fi 2 in 1!
iana_mari spune:
DANA_BEBE
ce memorie ai,da este adevarat ca inainte de et am baut, eu un pahar si sotul cred ca 2-3 de vin rosu(citisem tot pe net)am fost foarte relaxata.De asemeni si in timpul celor 11 zile pana am facut testul ,mai beam seara cate unul,dar numai vin rosu.Eu am circulatia sangelui mai proasta si citisem pe net ca ar fi bun si pt.irigarea uterului.Nu stiu daca m-a ajutat dar eu asa am facut![]()
![]()
SHERI sper ca ai golit magazinele de ananas si curcan
,asa cum ai facut cu ALESIA.Mult noroc iti dorim sa fie cu lipici.

FETELOR LA PRIMELE DOUA FIV-URI AM LUAT TOTUL CA PE O JOACA,DAR A TREIA OARA M-AM DOCUMENTAT SI AM FACUT O GRAMADA DE CHESTII NOI FATA DE PRIMELE DATI.
-a mancat sanatos (oua fierte,curcan,ananas,am baut multe lichide)etc.
Va doresc numai reusite si va astept la odisee.

iana
25+
si