FIV250
Raspunsuri - Pagina 14
carla_2008 spune:
Fetelor,o intrebare rapida:am inceput gonalul ieri.si azi trebuie sa mergem la un chef,e voie putin alcool?
![]()
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor,o intrebare rapida:am inceput gonalul ieri.si azi trebuie sa mergem la un chef,e voie putin alcool? ![]() |
Noua doctorul ne-a spus sa evitam amandoi cat de mult putem cafea, tigarile si alcoolul, nu ne-a interzis a fost mai mult ca o recomandare spusa pe un "ton grav".
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
brunadria spune:
carla, eu stiu ca alcoolul este interzis in timpul tratamentelor IA si FIV!! asa mi a spus medicul pt ca aveam si eu o petrecere la primul fiv si mi a spun NU!!
distractie placuta...
Dana_bebe spune:
Carla - daca putin alcol - inseaman un pahar de vin, de bere - este ok - daca imi amintesc bine Iana a baut un pahar de vin cu sotul inainte de ET si acum e insarcinata cu gemeni!
nu abuza! aste e regula!
doctorii zic NU fiindca nu sunt multi oamenii care poat intelege ca un pahar e doar un pahar! si se pot opri la UNUL.
era si un banc pe tema asta!
distractie placuta si echilibrata!
daniela74 spune:
Am zis ca vin si eu cu noutatile.
Ieri am fost la medic,mi-a dat urm. analize de facut:caryotyp genetic pt.mine si sotul din dotare,o serie de analize pt.avort(11 la numar-daca cineva este interesat pot sa le scriu) si ``studiul fragmentarii ADN-ului``,pt sot.
Catalina ce parere ai?Tu ai mai facut si altele?Imi cam prind urechiusele,dar sper sa fie cu folos pina la urma ![]()
Sheritra spune:
Multumesc mult fetelor de sustinere
!
Mi-a mai venit inima la loc, ambii embrioni erau A1, unul de 10 celule si celalalt de 8, fara fragmentatii, asa ca acum sunt mai optimista.
BHCG pe 12, dar eu n-am probleme cu asteptatul, n-am facut niciodata teste de pipilic, am asteptat ziua prescrisa, teoria mea e ca daca e un succes, valoarea va fi mare mare si incurajatoare, daca nu e macar m-am biucurat in acea scurta perioada, daca e val mica e clar ca n-am de ce sa ma bucur, n-a fost sa fie... si v-am spus povestea mea! Fiecare cum sta cu rabdarea, trebuie nervi tari.
A, era o nemtoaica la Giuly (FIV pe naturel, ii bagase si perfuzie pt un folicul, mie la 12 mi-a zis sa beau apa multa
); bre ce ne-am ajuns, vine Viena la Bucuresti!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
daniela74 spune:
Sheri frumosi embrionasii tai.Sa dea DD sa fie lipiciosi,macar o surioara sau un fratior pt.Alesia,careia ii spun :LA MULTI ANI,sa creasca mare,sa fie sanatoasa si cuminte.