FIV250
Raspunsuri - Pagina 13
balanta_tm spune:
Asa ziceam si eu:
.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mirela2 spune:
neata
dana nu fac mama pana pe 6 nov, maine se implineste o saptamana de la transfer, e devreme, al meu nu mai are rabdare, eu sunt ok.
vreau sa astept pana la data stabilita, nici mai mult nici mai putin.
embrionii mei erau ocum mai mari, chiar daca au fost transferati in z3 de la punctie, in sensul ca unul era deja morula, iar ceilalti erau unul de 11 celule si unul de 10. Eu astept pana vinerea viitoare, am stat linistita, ma rog, atat cat s-a putut, mi-am luat pastilutele, am dormit, chiar ca ieri am dorit ca boul in grajd, imi picau ochii, a fost si vremea de asa natura ca te imbia la somn. Sanii imi sunt ca bolovanii, ma dor cateodata de mi vine sa-i tai, dar suportam orice, ochisori sa aiba.
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
brunadria spune:
mirela , fata optimista , eu zic ca esti gravi sigur!!!
si eu sunt de acord sa mai astepti cateva zile pt beta!!
vei vedea ca va fi un beta mare!! am eu o presimtire!!
doamne ajuta si mult noroc!!!
KoraPop spune:
violab o femeie poate ovula si daca nu are trompe. Tu ai ovulatie in mod natural luna de luna?Daca nu atunci e din cauza hormonala, nu din cauza lipsei trompelor. Bafta!
Bafta tuturor!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
BuburuzaL spune:
MIRELA, fii in continuare o mamica cumintica si o sa vezi ca va fi bine! Iti tin pumnii sa obtii un beta mare mare!
SHERITRA, cred ca ai deja bebeii la purtator, asa ca le doresc lipeala! Ai grija de tine.
Fetelor, as avea si eu o intrebare. Cam cat ar trebui sa fie endometrul in perioada transferului?
In curand imi numar boboceii!
brunadria spune:
sheri,
pt tine! asteptam vesti cand poti..
sanatate si doamne ajuta sa fie cu ochisori
mirela2 spune:
bubu si bru sarumana de rugi si eu sper din tot sufletul sa fie bine.
stau cat po de cuminte, beau in continuare lichide, manc ok, lactate, fructe.
sa dea DD sa fie bine si la voi si la restul fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!

36+