FIV250
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
Sotul Mirelei , daca a facut ET cu blasto in z7 este ok(beta in jur de 20). Daca nu, in z9. ![]()
Bafta multa.
Edit - cu embrioni de z3 in z7, valoarea va fi foarte mica dar va veti da seama daca este ok. Adica daca beta este 0,1 - 0,2 -1 - atunci este clar negativ.
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Sheri - stai linistita, stii tu cum e cu embrionii dascalescieni. Gemeni ies. Catalina |
Ha, azi si la al meu, ca le da cu vitriol, care-i mai puternic sa ramana si sa se prinda, legea junglei! Sa dea din coate, sa razbata, ca-n viata e greu mamica
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ariadna33 spune:
Sotul Mirelei, catalina are dreptate, un betahcg ar lamuri incertitudinea, chiar si in ziua 7.
36+
carla_2008 spune:
Delia21,ti-am vazut puiutzu!!e super scumpic!!!!
sa-ti traiasca!!!!
Mirela,Sheri,Vanessa,asteptam beta peste 10!!!
Fetelor eu am rezultatele azi z1 fsh-20,5 si lh-8.Dr mi-a zis ca nu prea ii place rezultatul asta (pt ca am ovare micropolichistice),dar totusi a zis sa incercam cu Gonal de 150 pt 3 zile si apoi vedem.Parca nu era f increzator.Tabitha,tie de ce ti-a intrerupt exact tratam pt Fiv?Si ce injectii ai luat?ma gandesc ca tot Gonal fara Decapentyl,nu??
la toate!
violab spune:
Buna dimineata fetelor. Sunt noua pe forum si avem si noi programare pentu FIV pe 13 noiembrie.Eu am ambele trompe scoase. Am fost la doctor pentru niste dureri la ovare si mi-a gasit un chist pe ovarul sting dar mi-a zis ca nu e grav ci e datorita excesului de estrogen din corpul meu deoarece nemaiavind trompe nu ovulez si atunci nivelul estrogenului e mai mare decit ar trebui. Mi-a zi ca am o multime de oua(ceea ce m-a bucurat foarte tare avind in vedere ca am 36 ani).Mi-a dat tratament cu progesteron(200mg) cite o pastila pe zi timp de 7 zile. Ma intreb dca e bine sa-l iau acum sau sa astept pina ajungla clinica pe 13 si sa vad ce zi si ei. I-am spus doctorului de problema mea si banuiesc ca nu mi-l recomanda daca mi-ar fi facut rau. Recug la voi, expertele, pentru un sfat. Ma multumesc frumos.

Dana_bebe spune:
Sheritra -tinem pumnii poate rezista si se prind amandoi!
Delia - ce copacel frumos cresteti voi
!
Dana_bebe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 Buna seara. ![]() Sunt sotul Mirelei si am niste emotii mai mari decat ale ei. Ma mananca sa facem un test de sarcina in ziua a 7-a. Imi puteti spune va rog cam cat ar putea fi valoarea BetaHCG-ului (asa cred ca se numeste) ca sa fie un rezultat pozitiv cert si daca e relevant acest test de ziua a 7-a. EU NU POT STA ASA CU SAPTAMANILE. Nesiguranta asta ma paralizeaza. ![]() de Craciun vom fi 2 in 1! |
de ce nu faceti un Beta HCG si gata?
goldi spune:
Ariadna33, ce trece timpul, mai ai putin
. Doamne ajuta !![]()
Nu ma pot abtine 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
balanta_tm spune:
Si eu ii doresc ariadnei33 mult noroc pana la capat.
Ce sa fac, tin minte prea bine nume, id-uri si tot felul de detalii, asa ca aseara cand am vazut acest id pe forum, am stiut exact despre cine e vorba.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
goldi spune:

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza