FIV250
Raspunsuri - Pagina 11
mirela2 spune:
si noi am vrut sa mergem la viena...dar ne-am impiedicat in pretul prea mare ak procedurii...oricum am cheltuit si la szeged cat pt doua proceduri.......nu mai conteaza ochisori sa aiba

de Craciun vom fi 2 in 1!
brunadria spune:
mirela; cum te simti? ai dreptate nu mai conteaza cat cheltuim , important e sa fie bebe, sa ne indeplinim visul!!
fi fetita cuminte si ai grija de tine!!
Sheritra spune:
Salut, maine am ET-ul.
M-au sunat de la spital, mai am doi
, unul A1 de 4 celule si un A2 de 5 celle, sper sa mai fie macar unu pana maine!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
felicia_ spune:
Shericule, ma rog si eu sa reziste puiutii pana maine! 
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 balantaTM (si eu tot o balanta sunt Eu am citit ca oricum AC si medicamentele de stimulare coaguleaza singele de aia m am gindit sa iau preventiv aspirin protect, iar pt eventualele mutatii acid folic+ B uri + omega 3 care de stricat nu au ce strica, si oricum citisem de f multe protocoale de FIV ce includeau si apirin protect. Acum nu mai stiu ce sa cred , K mi a zis ca aspirina isi piede efectul in 7 zile si referitor la teama mea ca nu voi avea un endo grozav mi a zis ca daca va fi necesar imi va da estrogeni, eu de asta vroiam sa iau si Royal Jelly sa nu mai bag si alti hormoni sintetici in mine ca mi e mila de ficatelul meu. Acum sunt cam in ceata, dar mai studiez. Multumesc inca o data pentru opinia ta ! P.S sa stii ca nici eu nu mi am dezmintit conditia de balanta si am oscilat mult pina sa aleg clinica; am oscilat intre Chisinau, clinica Gynera (unde am si fost la consultatie) si Budapesta, sper sa fi ales bine!Mult succes si tie sa faci alegerea cea mai buna pt tine! sophie |
sophie
, nu ai de ce sa imi multumesti. Eu sunt oripilata de cat de multa lume are mutatii in ultima vreme si cat de rau pot face unei sarcini sau unui tratament hormonal puternic; de aceea mi-am dat cu parerea in cazul tau. Plus ca imi place cum scrii, imi place ca esti informata, si ca te uiti si in stanga, si in dreapta. Multumesc de urari! Si tie, iti urez mult succes.
Vad ca mai toate balantele decid mai greu ce alegere sa faca
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Delia21 spune:
Sheri,tin pumni stransi sa reziste puisorii si sa fie cu ochisori!!!
Moniland,cateva pozici recente cu fetitele tale cuminti....ai si pentru ochisorii nostri?Plizzz!Caludia79,ce face samburel?Ati auzit inimioara mica batand?CASTELANA,felicitari pentru baiat!!!Si sa-i faceti si o surioara!!!Noi avuram serbare la gradi azi de halloween,...si normal ca am dat apa la soricei,nu ma pot abtine,n-am leac...asta unde ma tot ofuscam pe maica-mea in liceu...ca de ce tot lacrimeaza la fiecare eveniment
,normal ca nu aveam cum sa o inteleg atunci.Si fu multa lume...toti parintii,bunicii,matusile,...sa nu mai spun ca venira 2 si cu cateii dupa ei
mirela2 spune:
bru...stau cuminte....azi am vegetat mai mult....a nins asa de frumos....ca in povesti....am dormit, am papat...m-am jucat un pic stand pe fotoliu golf pe wii ca n-am mai scapat de gura alor mei.

mirela2 spune:
Buna seara.
Sunt sotul Mirelei si am niste emotii mai mari decat ale ei. Ma mananca sa facem un test de sarcina in ziua a 7-a. Imi puteti spune va rog cam cat ar putea fi valoarea BetaHCG-ului (asa cred ca se numeste) ca sa fie un rezultat pozitiv cert si daca e relevant acest test de ziua a 7-a. EU NU POT STA ASA CU SAPTAMANILE. Nesiguranta asta ma paralizeaza.