FIV250
Raspunsuri - Pagina 10
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 I am scris dr referitor la dilema mea, ce medicamente as mai putea lua cu efect benefic pt FIV si mi a raspuns : - pot sa iau acid folic + B complex - omega 3 nu stie cu ce m ar putea ajuta - aspirina sa nu iau caci as putea singera la punctie - si despre Royal Jelly sa nu l folosesc pt ca nu este testat si ar putea fi daunator. ![]() sophie |
sophie, nu retin exact: tu ai asa zisa 'infertilitate inexplicabila'? analize de trombofilie ai facut?
Ca daca ai, chipurile, infertilitate inexplicabila si daca retin eu bine ca iti vei permite doar un singur FIV, poate ar merita sa faci un efort sa iti faci analizele de trombofilie...
Ca o paranteza: teoria lui Kovacs, ca ai putea sangera la punctie, nu e chiar justificata: daca opresti aspirina cu 2 zile inainte de punctie, nu prea ai de ce sa sangerezi (nu contest acest medic, ci teama lui de a da anticoagulante...). In Austria, ai, n-ai trombofilie, iti baga macar un Thrombo ass in protocol din Z1 de stimulare.
Tu faci cum crezi, eu doar imi dau cu parerea
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
vanessa80 spune:
SOPHIE respecta indicatiile medicului. Stie el de ce iti da un anumit tratament. Multa bafta.
sophie76 spune:
balantaTM (si eu tot o balanta sunt
), ai retinut f bine , eu am asa zisa infertilitate inexplicabila , si financiar imi permit un singur FIV. Analizele de trombofilie nu le am facut, am descoperit destul de curind topicul, si nici nu prea am unde sa le fac pe aici prin zona mea ,oricum deja iau AC deci nu ar fi prea relevante.
Eu am citit ca oricum AC si medicamentele de stimulare coaguleaza singele de aia m am gindit sa iau preventiv aspirin protect, iar pt eventualele mutatii acid folic+ B uri + omega 3 care de stricat nu au ce strica, si oricum citisem de f multe protocoale de FIV ce includeau si apirin protect. Acum nu mai stiu ce sa cred , K mi a zis ca aspirina isi piede efectul in 7 zile si referitor la teama mea ca nu voi avea un endo grozav mi a zis ca daca va fi necesar imi va da estrogeni, eu de asta vroiam sa iau si Royal Jelly sa nu mai bag si alti hormoni sintetici in mine ca mi e mila de ficatelul meu. Acum sunt cam in ceata, dar mai studiez.
Multumesc inca o data pentru opinia ta !
P.S sa stii ca nici eu nu mi am dezmintit conditia de balanta si am oscilat mult pina sa aleg clinica; am oscilat intre Chisinau, clinica Gynera (unde am si fost la consultatie) si Budapesta, sper sa fi ales bine!Mult succes si tie sa faci alegerea cea mai buna pt tine!
sophie
mariadan spune:
vanessa80 esti din Iasi, nu? Incearca la Ominiclinic / tel. 216260, sau la Medical test / tel. 234150, lucreaza impreuna
eu am sunat la Omini si mi s/a spus ca in cursul sapatamnii pot recolta la Omini, care le lucreaza la Medicaltest, iar sambata pot face numai la sediul Medicaltest / pret 63 lei / rezultatul in aceeasi zi, in jurul orei 13.
Stiu ca mai facea un lab. dar nu imi aduc aminte acum care.
Bafta
goggy spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm Ca o paranteza: teoria lui Kovacs, ca ai putea sangera la punctie, nu e chiar justificata: daca opresti aspirina cu 2 zile inainte de punctie, nu prea ai de ce sa sangerezi (nu contest acest medic, ci teama lui de a da anticoagulante...). In Austria, ai, n-ai trombofilie, iti baga macar un Thrombo ass in protocol din Z1 de stimulare. Tu faci cum crezi, eu doar imi dau cu parerea mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
Nus' ce sa zic legat de traba asta...mie Kovacs mi-a dat Clexane din Z 5 de stimulare si mi-l va opri doar cu o zi inainte de punctie. Nu prea cred ca are frica de anticoagulante
balanta_tm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
Nus' ce sa zic legat de traba asta...mie Kovacs mi-a dat Clexane din Z 5 de stimulare si mi-l va opri doar cu o zi inainte de punctie. Nu prea cred ca are frica de anticoagulante MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Iote ca pe mine m-a trimis la hematolog si a zis ca el nu se baga la anticoagulante
Ma rog, Kovacs a fost pt mine doar "one of them" (dintre doctori, desigur
goggy spune:
Barbatii astia, asa schimbatori
.
Te-ai hotarat pana la urma unde faci sau inca prospectezi?
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui goggy Barbatii astia, asa schimbatori Te-ai hotarat pana la urma unde faci sau inca prospectezi? ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Oscilez intre doi vienezi

.mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
goggy spune:
Bafta! Poate apuci sa faci si tu un Fiv pana nasc io, asta daca nu te-ai hotarat sa iei la picior toata Europa 
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui goggy Bafta! Poate apuci sa faci si tu un Fiv pana nasc io, asta daca nu te-ai hotarat sa iei la picior toata Europa ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Hai ca oricat as fi eu de Balanta, stiu sigur ca un vienez e 'the doctor'. Plus ca sotul meu a zis ca mai departe de Viena nu mai vrea sa mergem, ca i-a placut acolo
.Deci fac si eu FIV in curand