FIV250

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora:multumesc.Da,Ingrid creste,peste 9 zile implinim 5 luni deja!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CATALINA mersi mult.
Nu e neaparat sa sangerez de la nidatie, nu? Ca eu nu nu am simtit nimic si nici nu am sangerat. Scuzati ca pun atatea intrebari, dar nu prea stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Vanessa: sunt cazuri si cazuri. Nu trebuie sa-ti faci probleme daca nu ai sangerat. In cate sarcini obtinute natural nu se produce aceasta sangerare? Unele dintre noi isi fac probleme ca sangereaza, tu iti faci probleme ca nu ai sangerat. Lasa gandurile negre si fii optimista. Gandeste si comporta-te ca o femeie insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

vanessa - nu,nu este obligatoriu. Iar de simtit nu simti nimic. Eu nu am sangerat la nici o sarcina. In schimb in z7 daca bagi un beta ai raspunsul clar daca e acolo sau nu. Este la fel de adevarat ca valoarea nu va fi foarte mare si pana in z9 o sa stai asa cu un stres....e de bine , e de rau, e prea mare, e prea mica...

Mergi la inceput

Mi s-a spus sa fac beta Hcg in perioada 5-7 noiembrie. Rezultatul se da in aceeasi zi?

Mergi la inceput

vanessa: in mod normal se da in 2-4 ore, in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

vanessa - nu stiu a cata zi este la tine 5-7 nov. Eu am facut de fiecare data beta in z7, a iesit pozitiv , rez. l-am luat in doua ore(si eu tot cu blasto am facut ). Depinde si de clinica unde faci analiza si ce protocol au.Unele dau rez imediat, altele il dau si dupa 5 zile.Daca faci la clinica unde ai facut FIV-ul posibil sa ti-l dea in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Vanessa: daca cei de unde faci BHCG iti spun ca rezultatul il dau in cateva zile, explica-le ca e f. important si urgent pt. tine, pt. ca ai facut FIV si trebuie sa stii daca mai faci sau nu tratamentul de sustinere. Daca nici dupa insistentele astea nu vor / pot sa ti-l dea in aceeasi zi, incearca la alta clinica. BAFTA!

Mergi la inceput

Pe 5 noiembrie ar fi z 10 de la ET. O sa sun inainte la cateva laboratoare sa intreb in cat timp imi dau rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

I am scris dr referitor la dilema mea, ce medicamente as mai putea lua cu efect benefic pt FIV si mi a raspuns :
- pot sa iau acid folic + B complex
- omega 3 nu stie cu ce m ar putea ajuta
- aspirina sa nu iau caci as putea singera la punctie
- si despre Royal Jelly sa nu l folosesc pt ca nu este testat si ar putea fi daunator.

sophie

Mergi la inceput