FIV250
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanatugs spune:
Sheritra la multi ani micutei tale si felicitari pentru viitorii fratiori!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
KoraPop spune:
Sheri bafta multa!!!!! La multi ani Alesiei! Daca faci acum gemeni cred ca te potolesti cu fivurile nu?
Pupici multi!
Ioanatugs 
Dumineca placuta tuturor! 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ellanik spune:
Iana si cand te gandesti ca ananasul era pe lista alimentelor interzise dupa ET!!!
Sheri iti urez si eu succes.
Catalina,doamna moderatoarea tzucaturi.
Many_bani(poate va aduceti aminte de ea cele care sunteti veterane) a nascut joi un flacau de 3800g prin cezariana.Sunt ok amandoi.
22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanutz MONA ai disparut ce faci ai inceput? te aspept cu vesti ..... |
Neata fetelor,
Dandanutza, merci de intebare..
Nu am disparut, am postat mai inainte ca sunt in pauza de inca o luna fiindca doctorul meu e la Maratonul de la New York
A zis ca se pregateste de 2 ani pentru acest eeniment si deci asta e cadoul sau de 50 de ani...
Fiindca, ovulatia mea ar fi cazut exact in ziua in care el trebuia sa zboare la NY, am decis ca asteptam sa se intoarca sanatos si cu buna dispozitie si incepem de luna viitoare..
Tu ce mai faci?
Mona
:)
dandanutz spune:
MONA
credeam ca sta mai putin dr tau ,abia astept sa-mi dai vesti bune.Eu le urmaresc pe fete pe aici sa mai aflu una alta si in februarie dau startul .Sper sa iasa cu ochisori de data asta ceea ce doresc la toate fetele,iar pe tine ti-am zis sa te gasesc cu burtica ....da? te pup![]()
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 carla, eu am astm bronsic......iar medicul cu care am facut fiv da aspirina la toata lumea...insa eu i-am spus ca avand probleme respiratorii nu am voie aspirina.....lucru care l-a aprobat si el. o aspirina am luat si eu intr-o zi....mi-a fost tare rau de la ea,deci daca ai probleme respiratorii nu lua aspirina, am citit ca aspirina luata de cei ce au astm sau alte probleme respiratorii provoaca crize destul de urate. bafta si ai grija de tine. de Craciun vom fi 2 in 1! |
Mirela am o intrebare care-mi sta pe creier de mult timp in legatura cu viitoarele mamici fivoase cu astm.
Am sa intreb data viitoare pe doctorita sau pe asistenta, am cautat pe net dar nu am gasit informatii concrete.
Eu am o forma usoara astm, am un ihalatpor pe care-l folosesc la nevoi, adica o data pe zi daca am nevoi sau poate deloc cu zile, depinde de situatie. Astmul meu este declansat de alergeni .
Intrebarea mea era : pe perioada fiv-ului ai luat medicamentatie de tratare a astmului????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Mirela am o intrebare care-mi sta pe creier de mult timp in legatura cu viitoarele mamici fivoase cu astm. Am sa intreb data viitoare pe doctorita sau pe asistenta, am cautat pe net dar nu am gasit informatii concrete. Eu am o forma usoara astm, am un ihalatpor pe care-l folosesc la nevoi, adica o data pe zi daca am nevoi sau poate deloc cu zile, depinde de situatie. Astmul meu este declansat de alergeni . Intrebarea mea era : pe perioada fiv-ului ai luat medicamentatie de tratare a astmului???? http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
inhalatorul l-am folosit si chiar destul de mult, a fost vremea tare rea si m-a mancat undeva sa iau o aspirina intr-o zi....in rest am fost ok si nu a trebuit sa iau altceva, in afara de 4 pastile de miofilin.
de inhalator nu ma despart nici in pat
de Craciun vom fi 2 in 1!
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirela2
inhalatorul l-am folosit si chiar destul de mult, a fost vremea tare rea si m-a mancat undeva sa iau o aspirina intr-o zi....in rest am fost ok si nu a trebuit sa iau altceva, in afara de 4 pastile de miofilin. de inhalator nu ma despart nici in pat de Craciun vom fi 2 in 1! |
Al meu se numeste Salbutamol si din cate am citit pe net nu e tocmai recomandat pentru viitoarele mamici sau mamici.
Ideea e ca uneori simt nevoie mai ales de cand e mai rece timpul, banuiesc ca sunt medicamente pentru gravidutele astmatice.....ceva care sa nu afecteze bebele.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mirela2 spune:
ventoline iau eu, si la prima sarcina tot ventolin am folosit.
nu e bun niciun medicament in sarcina, special pt gravidele astmatice nu cred ca exista ceva anume. sa speram ca e ok si pt noi si pt bebe
de Craciun vom fi 2 in 1!