Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Aici am pus doar 4 poze ca nu am acces la calculatorul sotului si acolo am pozele, are treaba multa si cand mai se duce sa bea apa, ma mai bag si mai pun cate una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

toata luna m-am gandit la KOKORINA ca fac puisorii 3 ani,si nu am mai intrat ,nu stiu cand s-a facut noiembrie,au trecut ultimele zile nu stiu cum.
La multi ani,Sophia si Pascal,sa cresteti mari !!!!

Kokorina mai intra pe aici,mai stiti ceva de ea?

Koko,daca citesti,sa stii ca m-am gandit mult la tine luna octombrie,si mi-am amintit cum s-au nascut Sophiuta si Pascal,cum ati tras cu printesa mica..mi-e dor de voi !!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

LA MULTI ANI cu intarziere( scuze)ptr Sophia, Pascal, Antonia,
si
LA MULTI ANI ptr Iulia, Ana, Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Am vrut sa apas pe "vizualizeaza" si am apasat pe "trimite"
Deci...continui:

La multi ani ptr Dastefa, nastere usoara sanatate si tot ce-ti doresti

Asaaaa....n-am vazut poze, ma uit maine, impreuna cu Calin, asa am vazut si pozele si filmuletele cu Iulia, statea Calin al meu asa linistit ca nu-mi venea sa cred, il intreb "iti place de fetita?" iar el imi spune "da", deci maine cand vin de la servici ne vom uita la poze. La toate, sa vedem ce fetita ii place mai mult si va anunt apoi, sa stiti pe care o petim

Angi, dar Iulia vorbeste bine de tot, m-am mirat si eu si Marius, Calin are cuvinte pe care ma chinui si eu sa le inteleg, iar poezii....eu spun inceputul unui vers, el spune un cuvintel.....

Au reusit si mi-au schimbat calculatorul la servici, joi si vineri au tot umblat si au instalat, dezinstalat . De miercuri sunt in concediu, mai mi-am luat 4 zile, asa ca mai ma duc maine si apoi marti sapt viitoare.

Azi am stat sa caut pe net despre cinematografele din Bucuresti , vreau sa merg cu Oana sambata, s-o duc la This is it, dar cum mie nu mi-a placut niciodata de MJ, vreau s-o duc doar pe ea , iar eu cu Marius sa dam o fuga pana la magazinul www.tvproducts.ro/c8-magazine" target="_blank">asta, ca sa vad si dupa caz- sa cumpar- www.tvproducts.ro/bascheti-cu-role.html" target="_blank">astia. Stie cineva de magazinele astea, ati cumparat vreodata de la ei? si voi ce intelegeti prin "garantie de conformitate de 24 de luni."? Initial am crezut ca-i vorba de garantie de 24 de luni, apoi am citit mai atent, aveti idee, e acelasi lucru sau...ce este, mai exact?

Nu stiu sigur daca ajung acolo pana la urma, ideea e ca vreau sa mai gasesc pe cineva care sa vrea la film ca sa n-o las singura pe Oana, si am gasit 2 vecine: una e mai mare cu 1 an decat Oana, iar cealalta e mama uneia din prietenele Anei, dar niciuna din ele nu stiu sigur daca merg sau nu, le-am spus ca pana maine cand plec de la servici vreau sa stiu ca sa fac rezervarea.

Vroiam sa scriu mai multe, dar nu mai stiu ce, intru maine dimineata dupa ce mai citesc o data din urma.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte de inca ceva: stiti vreuna cinematograful Starplex din Bucuresti? Am inteles ca e undeva prin zona Auchan- Vitan. Eu n-am mai fost la cinema de vreo 20 de ani, cred, si nu mai stiu cum este, aveti idee, exista vreun pericol daca s-ar duce cu vreo colega, fara niciun adult? Adica sa le bag in sala si sa plec, sa le iau cand se termina filmul. Cum e zona aia, e populata sau e ca in Vestul salbatic, ca maica-mea imi spune ca-s nebuna sa o las acolo fara sa stam si noi, dar eu nu l-am suportat pe MJ, deci nu ma incanta deloc ideea sa ma uit la un film cu el 2 ore, si sa mai dau si bani ptr asta

Mergi la inceput

Kara, Iulia si Ana, La Multi Ani, sa ne aduceti multe bucurii si sa ramaneti la fel de frumoase si de istete!.
M-am trezit, am baut cafeaua, Ana inca doarme si nu cred ca o sa priceapa de ce e iar ziua ei. I-am mai zis si aseara dar zicea ca a fost sambata ca i-au cantat copii la multi ani. Azi o sa fie si la gradinita sarbatorita, o sa-i faca tort si o sticluta cu sampanie, ii vor canta copii, sper sa fie fericita, ea se emotioneaza f tare cand e vorba de ea si incepe sa se ascunda, sa planga.

Mergi la inceput

Am reusit sa mai pun poze pe link...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Vrau sa spun si eu un mare LA MULTI ANI pentru Karina si Ana.

mamicilor, sa va traiasca minunile si sa va bucure o mie de ani.

Noi suntem bine, dar eu cam fara chef de scis, de nimic...
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza.

azi la 6.09 mi-am pupat fata de era s-o trezesc.

La multi ani! Ana, Iulia si Karina. sa ne traiti iubitelor.

azi voi avea multa, multa treaba - nu cred ca voi mai putea intra.
va pupam pe toti si toate.
pe maine.

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput