Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetelor,
Dbunny, nu te speria ca au mai ramas si de mancat si de baut de la chef. Nu au mancat musafirii tot. Insa va dau marti, cand este ziua Iuliei
Pana la urma a iesit foarte frumos. Spusesem ca un baietel nu va veni ca e bolnavior. In final nici cel de-al doilea baietel nu a venit pentru ca era ziua mamei lui. Primul baietel insa s-a uitat la noi pe webcam
Asadar nu a mai fost inghesuiala. Pana la urma toata lumea a mancat pizza, in afara de Iulia, careia nu ii place. A mancat un pic de puiutz cu paine. Daca nu ma tineam eu de ea nici alea 10 guri de puiutz nu le manca, era foarte ocupata cu joaca.
A primit cadou un catelus din acela cu senzori pe care il iei in brate si se misca si scoate tot felul de zgomote... A fost batalie pe el. Va dati seama ca toate fetitzele ar fi vrut sa il tina in brate, iar Iulia nu vroia sa il dea nimanui. Pana la urma am convins-o sa il dea si lor, insa ceilalti parinti nu au scapat pana nu au promis ca vor cumpara si ei un catzel. Pe al nostru il cheama Puppy. Asa a vrut Iulia... Si bineinteles ca doarme la noi in pat...
Poze de la chef am pus aici.
In aceeasi zi, inainte de a o culca de pranz, Iulia s-a apucat sa spuna poezia cu "Iepurasul meu iubit". Si cand a spus "... cin' te-ntRece la fugit..." am sesizat ca il pronunta foarte bine pe R. Si am insistat, am pus-o sa mai repete... De atunci, aproape de fiecare data cand apare litera R intr-un cuvant are grija sa o spuna cat poate ea de corect. Sa o vedeti cum spune acum: "Am tRRRei ani" Am filmat-o chiar atunci dupa ce a spus poezia, aici.
Dbunny, imi pare rau dar nu stiu nimic de Imunorezistan. Sper sa va faca bine. Si sper sa scapati si de muci, ca tare sunt enervanti.
Am fugit si eu la nani ca maine ma duc la servici.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
pe toata lumea si va doresc o saptamana super. Avem tare multe aniversari
Angi tare ati fost si frumasa petrecere. Ieri am ascultat cu Erica cum recita Iulia si tare i-a placut incerca sa repete cu ea. felicitari si pt R. La noi e inca puza, da speram sa apara.
Dbuuny imi pare rau ca aveti muci si sper sa scapati repede. Nu stiu nimic despre Imunorezistan, da sper sa aiba efect. Eu i-am dat broncho vaxom.
Maya, Miro voi cum ati petrecut?
Eu sunt un pic ingrijorata pt ca Eri azi dimineata cand s-a trezit se plangea ca o doare in gat. Temperatura nu avea asa ca am dus-o la gradi si i-am dat un puf de hexoral spray in gat . Sper sa nu avem probleme.
Sambata seara am petrecut si noi . Sora mea face azi 26 de ani si a facut tort cu cioco de suzete (asa stiu copii). Va dati seama ca de doua nopti maraim toata noaptea dupa ea , dar sper sa treaca repede perioada asta. La petrecere nu am facut poze, da pe langa Erica si David a mai fost o fetita de 3 ani cu sora ei de 3 saptamani, asa ca fata mea vrea si ea o surioara mica
Pupam si mai asteptam poze de pe la petreceri.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Mai fetelor am uitat niste sarbatoriti.
Imi cer scuze pentru intarziere, dar urez din toata inima Pascal si sophia
S afiti sanatosi , cuminti si norocosi. Kokorina sa te bucuri de ei si sa aveti parte de multa fericire!
Antonia
. Mult noroc si fericire, sanatate! Bambo sper sa fi mandra de ea
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Mirona spune:
Koko - iar uitasem sa ma uit pe calendar.
pe 27 ti-ai sarbatorit puii si noi nimic. sorry. La multi ani! Pascal si Sophia - sunteti deja mari iubitii - sa aduceti numai bucurii parintilor. Multi multi pupici
Andy si Koko. va pupam in grup.
Bambo - sa-ti traiasca printesa. si numai bucurii din partea ei. La multi ani!
Angy - super petrecerea!
noi ne serbam maine - ieri am fost la Emma de Flore- pun poze dupa ziua de maine.
fug ca-s singura cu amandoi saptamana asta.
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
Mirona spune:
am trimis pe mailul comun inca cateva planse concepute de mine. enjoy!
pupam
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
mayaione spune:
La Multi Ani pentru cei care au fost sarbatoriti!
Nu am avut timp sa pun pozele online, mai tarziu, a iesit super fain, copiii s-au distrat, nu mai vroiau sa plece, iau luat acasa urland. Papica buuna rau, papau toti si tortul f gustos dar nu pe atat de aratos cum as fi vrut eu pentru ca nu am mai avut timp sa ma duc eu sa-l ornez si s-a descurcat bunica cum a putut si stiut si ea.
F faina sala dotata cu tot ce trebuie, parintii au stat separat dar ii puteau urmari pe un ecran pe copii, era si cu sonor tot, asa ca au stat relaxati. O sa vedeti in poza cat de super a fost, noi am ramas f incantati, inca nu am platit, ca era prea tarziu si nu am mai stat la calcule, sper sa raman la fel de incantata si dupa nota de plata.
A primit f f f multe cadouri, ca niciodata, si toate frumoase. Bineinteles ca le-a desfacut pe toate si insirate prin casa. Mai scriu mai tarziu, dupa ce pun si pozici.
Vroiam sa zic ca am vazut pozele cu Iulia, superba si tare eleganta. Angi ai topait mai mult ca fii-ta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Salutare,salutare
multumim de urari
suntem bine...cu tuse si muci ca asa e la moda,in rest toate bune si frumoase,Antonia merge la gradi pana la 12,e f incantata,deja si-a facut prietene...a fost la teatru,acum au vacanta 1 sapt si ma intreaba deja cand merge la gradi
Tot caprita a ramas,la fel fotomodel 13.7 kg si 97 cm
Am venit si cu poze Aniv.Antonia si
Aniv.Mario ,tort o visinata
,sampanie
La multi ani pt toti sarbatoritii!!!
ce trece timpul
3 ani
va
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
carla2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE PANA ACUM!!
La multi ani sandokanilor!!! o vom tine numai in betii cateva luni de acum in colo!!
mayaione plz spune unde ai facut ziua Anei, si pune poze...eu nu gasesc o locatie...si imi e groaza sa fac acasa , mai ales ca nu am talente nici culinare cine stie ce nici, sa fac activitati pentru copii ...
dastefa spune:
sarbatoritilor pe care i-am ratat
Azi fac si eu cinste ,tocmai implinesc o frumoasa varsta,nu spui cat
intentionam sa va invit mai devreme la degustat una alta dar azi nu am avut curent pana acum deci nici calc,nici caldura nici...
ce ziceti de un tort cu mere ,o piza si un vin de casa?-totul ecologic si f gustos
va pup ca mai am de bucatarit cate ceva
Mihaela 27+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
mayaione spune:
Dastefa la multi ani, sa fii iubita si sanatoasa!
Carla locatia e pe Vasile Lupu nr 43 B, se numeste Bobolino, inca nu au site, se lucreaza la el. E o casa cu niste porti de fier rosii. E f frumos acolo unde se organizeaza petrecerile. Imi zici daca te hotarasti si te pun in legatura cu ei. Mi se pare ca singura conditie e sa consumi mancare de 2.5 mil de la ei, dar consumi ca mai vin si adulti etc. Meniul pt copil 10 ron si alegi tu ce sa contina, eu am pus nugget, pui shanhai si un snitel de pui, garnitura cartofi prajiti ca asa au vrut parintii.