Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Ana, Kara si Iulia
. Fetelor sa cresteti mari, sanatoase si destepte si sa aveti parte de mult noroc. Maya, Miro si Angi cred ca sunteti niste mamici mandre
Dastefa la multi ani cu sanatate, sa ai nastere usoara si un bb sanatos
Maya am vazut pozicile. A fost tare frumoasa petrecerea sii cred ca Ana a fost in al noualea cere. Pana la urma cat te-a costat?
Miro va asteptam si pe voi cu poze.
Roxana nu stiu nimic de magazinele alea , dar sa aveti spor la cumparaturi.
Bambo nu ne povestesti mai mult?
Kokorina mai treci si pe la noi. Cum sunteti?
Dbunny Dani e bine?
Dolores voi cum mai sunteti?
Dayanara burtica?
Roana, AelitaAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mayaione spune:
Ank acum ne-au sunat, ne-a dus 4 milioane, mi se pare ok, avand in vedere ca au fost vreo 12 copii + 30 adulti, care au mancat, au baut.
ank999 spune:
Maya pai v-a dus mai ieftin ca acasa,. Probabil sunt la inceput.
Miro am vazut fisele de pe mail. Multumim mult.
Bambo am vazut pozicile si sunteti niste frumoaseAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
La multi ani, Ana!
La multi ani, Karina!
La multi ani,Iulia!
Multa sanatate, sa creasca mari, frumoase si destepte!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
dayanara spune:
kara ana si iulia, sa fiti sanatoase si fericite
am citit la fulgi, saracutul dani ti se face pielea gaine, e de ajuns doar sa te pui in pielea lor sa.ti dea lacrimile, sper sa se faca bine, sa fie o alarma falsa
astea.s cu adevarat probleme....doamne fereste
roxana 19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetelor
La multi ani, Ana si Karina!
Sa cresteti mari, frumoase si norocoase si sa fiti sanatoase.
Am vazut cat de frumoasa a fost ANA la chef, cat de bine s-a distrat. Foarte frumos acolo si intr-adevar ieftin.
Asteptam poze de la cheful KARINEI.
La multi ani, Dastefa! Sa fii sanatoasa si puternica. Ai nevoie Sa ai sarcina usoara si nastere usoara. Puiutul sa fie sanatos
Haideti ca dam de toate: pizza, snitzele, fripturici, ciocolata, bomboane, tort de ciocolata, suc, bere, vin, sampanie... burtzi sa avem... avem si muzica si desene animate... nu lipseste nimic...
Eu de dimineata o lasai pe Iulia sa doarma cat a vrut ea. Se trezi la 9. Ii spusei "La multi ani!", iar ea foarte fandosita: "Multumeeesc"
Dupa-amiaza mergem sa ii luam Palatul lui Ariel. Sper sa ii placa. De fapt tot ce este legat de Ariel este deosebit pentru ea
Roxana, nu stiu unde e cinematograful si nici de magazinul respectiv nu am auzit. La cinema am fost ultima oara acum 4 ani. Dar cred ca este OK sa le lasi pe fete acolo si sa le iei cand se termina filmul. La MJ vreau eu sa merg, aveti un loc si pentru mine?
Si DA, vorbeste foarte bine Iulia. Pai daca am inceput sa lucram la litera RRRR... Nu vrea Maya sa ne arate filmulete, ca sigur si Ana vorbeste foarte bine. Si Karina vorbeste bine. Cred ca ziua de nastere e de vina
Nu te ingrijora, ca isi da drumul si Calin. Dupa aia o sa ii zici: "Mai taci ca ma doare capul!!"
Maya, vezi ca link-ul de la semnatura ta la pozele Anei nu mai este valabil.
Daca ma credeti, incepui sa compun mesajul asta pe la 11, si abia acum reusesc sa il trimit... treaba, intreruperi, vorbit la telefon
Multumesc mult pentru toate urarile.
Oops, nu stiu ce s-a intamplat cu Dani. Fug si eu la fulgi sa aflu.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
dastefa spune:
Ana
Iulia
Karina
sa fiti norocoase si sanatoase ca destepte si frumoase ne-ati dovedit deja ca sunteti
eu sunt intr-o stare tare confuza si revin cand sunt mai limpede
Mihaela 28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
La multi ani!!! Iulia,Karina,Ana
multa sanatate,noroc si multi bani
Dastefa La multi ani!!!
sarcina usoara in continuare
Ank-ce sa va spun despre noi...am inceput de sambata cu petrecerea la ziua lui Mario de Porumbita,unde Antonia a spart 50 de baloane cu surubernita lui Mario tare sau mai distrat si am continuat duminica la noi cu toata familia si prieteni.
Antonia era tare fericita...isi canta singura la multi ani canta mai tare decat toti
In rest e o scumpa...ii place mult sa deseneze,a inceput sa invete si poezii,cantecele la gradi...nu le stie cap coada dar macar incepe si continuam amandoua...educatoarea zice ca e argint viu si acolo...
doarme de aproape 3 ore nu stiu cum de tine minunea...a avut zile cand nu dormea deloc si eram
multa sanatate bolnaviorilor
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
roxana c. spune:
Bambo, cu scuzele de rigoare, mai bine mai tarziu decat deloc:LA MULTI ANI ptr Antonia, ai fetita mare acum, nu-i faci si un fratior, sau o surioara? Hai, curaj!
Am prins azi "Adevarul", stiti ca are un cd cu Tom si Jerry, sta copilul meu linistit si se uita, sunt desene care le are, dar sunt si cateva pe care nu le stie, dar se uita cu acelasi interes la toate Si mananca salam de biscuiti, i-am facut duminica, am gasit o reteta pe net, parca-i cea mai buna de pana acum, doar ca m-am luat dupa aia si am pus lapte cat au spus ei, si e cam moale, se mananca cu lingurita
, sa-l vedeti cum alege rahatul si-l pune langa, e plin peste tot : pe fata, maini, masa...
Mi-au dat lacrimile cand am citit de Daniel, sper sa nu fie nimic rau, of...