Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Miro fix acum o luna ne-am luptat si noi cu nenorocitele de afte , da mi-a zis ca dc nu mananca altceva sa-i dau si lactate da cantitati mici. Febra a avut spre 39 vreo 2 zile, da ai mare grija cu Raul ca nepotu fiind mai mic a luat de la Eri si a stat cu 40 si perfuzii vreo 2 zile. Tratament nistadina-1 la 12h, albastru de metil +glicerina boraxata combinata cu anestezin si nu mai stiu ce, da i-am dat sa suga decasept ca albastru de metil n-a fost chip, hexoral spray, nurofen/ eferalgan pt temperatura si dr ii daduse antibiotic injectabil, ca cica de la cel luat oral se inmultesc. Nu stiu de ce ca astea sun virale si antibioticul e kk in viroze, eu nu i-am facut injectii. Cu mancatul a fost jale cam o saptamana: o gura de supa, un pic de ceai..
Sper sa va faceti repede bine

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ank, e totul bine, chiar ieri am fost la morfofetala si bebe e perfect in parametrii, placenta si lichidul ok...doar semnatura s.a schimbat :))

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro pai aftele se vad, ia o lanterna, gura mare si te uiti. Sa nu fie gripa daca zici ca are si febra, o doare capul, vomita, asa ca indiferent ca are afte sau gripa baga Isoprinosine, pe bune, e f eficient. Aftele sunt date tot de virusul herpetic, isoprinosine tinteste exact pe herpes.
Ana azi e bine, cred ca i se agravase tusea de la siropul ala, nu i l-am mai dat si e ok, rar tuseste si putin. Si eu ii bagam ca haplea la sirop si copilul tusea din ce in ce mai rau.
Cred ca-i prelungesc cura cu Isoprinosine inca 3 zile sa fiu eu sigura ca e vindecata 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

gata - se vad si aftele - e plina sub limba - pe limba e doar alba cu puncte mici rosii - dar sub limba sunt mai mari - nu casac indeajuns gura sa vad si in spate - dar am vazut una pe buca interioara - e ca un cos, mare si alba. of bietul meu copil.

azi m-a lasat sa-i fac o minispalatura in gurita - acum realizeaza si ea ca ii este mai bine cu. sa sper ca ma va lasa data viitoare s-o spal mai bine? offf

azi nu e pediatra la cabinet - again imi aduc aminte de ce voiam s-o schimb - niciodata nu e acolo cand am eu nevoie de ea.
mergem maine dimineata la prima ora.

merci fetele de griji si sfaturi

dayanara - felicitari pentru schimbatul de semnatura. mie imi place mai mult asa. sa-ti traiasca burtoku.

la dastefa - nu mai e nici o sansa de intoarcere - daca ti se spune ca e fata - fata ramane - doar la baieti se mai poate sa se fi inselat dr.

asadar - mamicile fericite de fetite - sa va traiasca burtocile si o sarcina usoara mai departe.

fug la ea ... sau la el - sau la cine e nevoie - ca deja is dusa de cap - si nici eu nu ma simt prea bine
am fugit

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ce surpriza Dayanara!!! ati pierdut pe drum prelungitorul...lasa ca-i fain sa ai pereche

miro eu stiu ca dia a tras cu oana cu probleme de afte si mai ceva la gurita. sun-o poate te ajuta cu ceva sfaturi

la noi e ok...nu mai are muci, e cald, dimineata la 9 merge la gradi in tricou + bluza de trenning cu fermoar s-o poa' s-o dea jos usor.

Ieri n-a dormit siesta, nici nu m-am stresat sa ma pun cu el, am zis c-o sa adoarma mai repede seara, da de unde..pana la 10 n-a adormit, chit ca l-am lasat in baie mult si bibe si-a baut bibe cald si tot degeaba. poate ambroxolul l-a alterat...

eu m-am inscris la sala cu paco. mergem de 3 zile si-i bine. ma cam plictisesc, azi am inceput sa transpir la greu. deocamdata putin...40-50 minute pe zi...apoi mai vedem. abonamentul l-am scos pe 6 luni tocmai fiindca eu ma plictisesc repede. sper sa ma tin de data asta, nu de alta, dar nu mai incap in tzoale si nu ne permitem sa schimbam pe ele asa des...

in rest...ne pregatim de party. baticuri croite, petice cumparate, sabii...suntem in plina actiune. vom fi 30 de adulti si vreo 13-14 copilasi. Speram sa vina toti ca fiica cea mica a unei prietene bune e cu gripa a...cea mare a trecut hopu-ul deja...

pup tot alaiul

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

of Miro imi pare rau pt Kara si ca asa prost am picat cu intrebarea.Nu stiu nimic de afte dar sper sa o scoateti la capat cat mai repede cu ele.Si mai ales sper sa nu ia si Raul

Daria a ramas destul de incantata dimineata la gradi dar mie tot mi-e stomacul ghem.Educatoarea de dimineata mi s-a parut cam surda si asta in conditiile in care eu vorbesc destul de tare.Si abia era venita din concediu medical.Sa o vad acum pe cea de dupaamiaza ce mai are

Dayanara ce surpriza!!!dar important e ca totul e in regula.Sa fiti amandoua sanatoase

Carlavad ca si voi ati sarbatorit pana la urma acasa trei zile ca in povesti.Tu ai facut pana la urma rochiota lui Alex?

si fug sa fac si eu cate ceva ca iomediat o iau din loc dupa printesa

Mihaela 30+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

gata - se vad si aftele - e plina sub limba - pe limba e doar alba cu puncte mici rosii - dar sub limba sunt mai mari - nu casac indeajuns gura sa vad si in spate - dar am vazut una pe buca interioara - e ca un cos, mare si alba. of bietul meu copil.

azi m-a lasat sa-i fac o minispalatura in gurita - acum realizeaza si ea ca ii este mai bine cu. sa sper ca ma va lasa data viitoare s-o spal mai bine? offf

azi nu e pediatra la cabinet - again imi aduc aminte de ce voiam s-o schimb - niciodata nu e acolo cand am eu nevoie de ea.
mergem maine dimineata la prima ora.

merci fetele de griji si sfaturi

dayanara - felicitari pentru schimbatul de semnatura. mie imi place mai mult asa. sa-ti traiasca burtoku.

la dastefa - nu mai e nici o sansa de intoarcere - daca ti se spune ca e fata - fata ramane - doar la baieti se mai poate sa se fi inselat dr.

asadar - mamicile fericite de fetite - sa va traiasca burtocile si o sarcina usoara mai departe.

fug la ea ... sau la el - sau la cine e nevoie - ca deja is dusa de cap - si nici eu nu ma simt prea bine
am fugit

Miro cu Karina Ioana( 3 noiembrie 2006) si Raul Cristian( 5 aprilie 2009)

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

offf, draga de ea.
si noi ne-am "distrat" cu herpangina, prin vara. ce manca? nimic, vreo 3 zile. reusea sa inghita niste miez de paine, dar numai la vreo jumatate de oradupa nurofen/panadol ... cred ca il mai lasa durerea. totusi, din ce imi povestea dia, noi nu am tras-o chiar atat de rau, adica nu i-am dat/facut nimic, in afara de antitermice. oricum nu ma lasa sa ii umblu in gurita. au trecut cam in vreo 5-6 zile.
din cate am citit pe net nu se ia pe calea aerului, doar prin pupat/bagat mana in gurita la ea si apoi la alt bb/etc. deci raul ar trebui sa evite sa o pupaceasca, dragaleasca, magaie ... parerea mea.
multa, multa sanatate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona, dbunny, dastefa multumesc

acu fie ce.o fi sa vina sanatos...pt mamicile la a doua sarcina, la control mi s.a spus ca am colul foarte lung nu.s probleme dar mi.a scris ca eeste permeabil de 1 cm...nu sunt multe despre asta dar am intelesc ca la multipare e ceva normal, stiti ceva?

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mirona, imi pare rau pt. Kara.
E virus asa ca fara antibiotic.
Optiuni ai asa: glicerina cu nistatin/stamicina, tantum verde puf, spalaturi/sters guritza cu apa cu bicarbonat. Cu astea poti sa o dai alternativ de 2 ori pe zi chiar 3 ori pe zi, e bine gura sa fie curata si dat dupa masa ca sa stea ceva in gura fara sa papae/bea ca sa aiba efect.
Apoi dc aftele sunt mari poti sa pisezi doar jumatate de nistatin de 2 ori pe zi sa/i dai pe gura ca probabil aftele au ajuns si pe amigdale dc nu poate inghiti.
Poti administra si Homeovox cate 2 bilute de 3 ori pe zi.
Toate astea se dau doar ca sa/i amelioreze durerea si sa poata manca, pt. ca altfel aceste afte trec si singure in 10/14 zile fara nici o medicatie, dar na ii faci sa suporte mai usor ca o necajesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Am uitat. Pastele simple cu o lingura de unt aluneca bine pe gat si mai nemestecate si sa bea multe lichide. Pufuletii, bananele la noi erau o varianta. Fara lactate macar 1/2 zile si fara fructe/legume acide gen portocala, rosie...

Mergi la inceput