Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirona salut, ei bine acum e jale. A inceput cu febra - pana in 38.7 - scade de la antitermic - ca sa-i apara iar peste cateva ore. E moale, matzaita si vrea numai in brate. Spune ca o doare gura. Azi o doare si capul - imi arata fruntea. eu o suspectez de herpangina - ca e cam umfflata in cerul gurii si tare rosie. Am incercat sa o sterg usurel pe limba si pe bucile interioare cu glicerina boraxata cu stamitin - dar nu ma lasa si in plus vomita. Mi-am mai cumparat si aphtaplus - dar nu l-am incercat inca. Azi mergem la dr. nu mai scapam. problema e ca nu stiu ce sa-i dau sa pape - ca o doare gura efectiv nu poa sa inghita. am cautat pe forum dupa afte bucale si am gasit ca n-as avea voie sa-i dau sa pape lactate. ma-sa. si atunci ce? o dam cu ceaiuri calde si supa de pui. cred ca azi o momesc cu cereale de la fra-su. voi stiti ceva de asa ceva? a mai avut careva? cum i-ati tratat? ce i-ati dat sa pape puiului? |
Miro, Stefy a avut in februarie.... Medicul mi-a zis sa am mare grija cu hidratrea, ca la varsta lor se ajunge la perfuzii, ca nici apa nu mai beau de durere... Si vezi ca se transmite foarte usor.... Daca pune gurita pe ceva de la cel mic sau puneti voi, adultii pe ce a pus ea.... se transmite.... Eu am luat de la Stefy si am zis ca mor de durere.... Nici nu vreau sa ma gandesc cum s-a simtit ea.
Ca sa pot sa-i dau sa manance pediatra mi-a prescris spre preparare glicerina boraxata cu stamicin in care sa-mi puna si 1% anestezina... si mi-a zis sa o dau inainte de masa... si asa a mancat saracuta... ca nu mai simtea nimic... Avea si pe peretii interiori si pe gingii si pe cerul gurii si apoi au inceput sa se jupoaie....
Mancare... i-am bagat supa de legume cu pui in blender.... si asa a mancat. Iaurtul nu e indicat, pentru ca te ustura gura.... Eu l-am testat pe mine.... Eu i-am dat totul pasat.... desi ea manca saracuta deja singurica de multa vreme bucati intregi.... dar ca sa evit mestecatul....
Stiu ca inafara de bandijonaj a mai avut si un alt medicament de luat pe gurita, dar nu-mi mai amintesc....
Multa sanatate Karinei.
Lacramioara si
![](zana.gif)
Bazar pentru SEBI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
fetele, multumesc tuturor.
dastefa - eu nu m-am suparat ca ai intrebat - ba din contra. sper ca nu te-ai suparat nici tu. stii - acum nici nu ai voie sa te superi, da? burtika e pe primul loc.
dayanara - eu stiu ca e bai sa fie scurt - nu lung. numai bine
dbunny - ce tinere de minte ai. Doamne - da de mine de ce nu se prinde? chiar intr-atat sa mi se fi atrofiat neuronii? doar ati povestit fiecare greul prin care au trecut puii vostri la vremea respectiva.
naspa de mine.
no - am vb si cu Dia - mi-a zis si ea la fel ca voi.
Kara doarme inca - nu stiu zau cum o putea ca fra-su urla langa ea ca un apucat.
nu stiu cat ii pot tine separat - ca nu prea am cum - eu defilez intre ei ...
a avut iar febra - antitermic, m-am uitat iar cu lanterna si se vede un fundul guritei o buba ca un cos - parca v-am mai zis - spre disperarea mea sper sa nu se sparga inca - pana nu ajunge Dani home cu solutia comandata la farmacie.
naspa - sa nu ai cu cine lasa copiii si sa poti fugii pana la colt, sa iei macar ceva de la farmacie sa o aline.
supa nu a vrut. a papat niste pireu facut moale si ceai.
dimineata a papat 5 lingurite de cereale de la fra-su, la pranz 7 lingurite de pireu de cartof. sa vad cand s-o trezi ce sa-i dau. poate accepta supa.
fra-su ma dispera - vrea sa plece (in 4 labute) si e mereu pe burtok - deh e cam greu pampersu ... si ce e in el.
am fugit la ei
va pup si mii de imbratisari ca ne sunteti alaturi.
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
iulia-stefy spune:
dastefa, multumim. Mai da-i o sansa educatoarei... poate totusi e ok.... Multa bafta.... Prima zi de obicei e ok... ca nu stiu ce-i asteapta... a doua e mai rau....
ank99, multumim. Vrei remedii pentru constipatie? Noi am renuntat si la iaurt, ca Danone si altele au faina de oase... pentru calciu, dar aia e gelatina curata si constipa... paineasi chiar faina din supermarket iar contine nu stiu ce conservanti... care constipa... deci faina de la tara... de la bunica mea si ii fac paine si alte prajiturele in casa... asta pentru ea e si prilej de joaca... are o placere deosebita sa se bage in aluat... Dimineata mananca cereale integrale inmuiate in lapte de seara si indulcite cu miere... Cand o aduc de cresa pe la 16.30-17 primeste compot de mar cu para si gutuie... 5-6 linguri... pasat si indulcit tot cu miere...
Nu are voie banane, dulciuri concentrate gen bomboane, cioco... si astea constipa... Iar daca primeste cate o bucatica le primeste dimineata, pana in ora 10... pe urma nu mai are voie... E foarte greu sa-i explici unui copil de varsta asta de ce cel de langa el cand vina mama sa-l i-a de la cresa vine cu punga cu bomboane si ea nu are voie... dar acum a inteles ca ii face rau...
maya, ma bucur ca Ana e mai bine...
dayanara, felicitari. sarcina usoara in continuare.
Dbunny, ma bucur ca Danie e mai bine. Spor la pregatiri.
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Mirona spune:
Kara inca doarme - poate e mai bine asa.
Laura - mi-am adus aminte. am citit despre scaunul cu sprijin lombar (sanatate mama si tie) - mama da ce aveti voi prin primarie. sau? mai lucrezi la primarie? sau iar incurc oalele? oricum - aseara am vazut un reportaj la tv cum ca pentru unii nu e prea mare criza asta - si a dat un exemplu - primaria din Iasi - cum ca angajatii primesc prime peste prime. e adevarat? sau fac astia bascalie?
no - asta doar daca nu am incurcat oalele, da? ca stau cam prost cu neuronii.
P.S. de Laviania stii ceva?
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret