Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
roxana c. spune:
LA MULTI ANI ptr Daria si Alex, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, sa aveti parte numai de bucurii in viata.
Calin a fost cu ceva muci, acum a ramas cu o tuse productiva, tuseste rar, dimineata de 2-3 ori si daca plange, altfel..nu. Ana vad ca-l urmeaza, a inceput sa-i curga nasul.
Isoprinosine de care vorbiti, sub ce forma este: picaturi sau pastile? Ma duc acum sa caut pe net.
Sunt intr-o stare aiurea, intoarsa pe dos, n-am chef de nimic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Daria si Alex!
ank99, da, regim pentru constipatie... Mama ei de constipatie...
Si ca sa fie complet tacamul.... cand am ajuns acasa... am constatat ca pe burtica si fundulet e plina de bubite.... care scarpinate s-au facut oribile.... I-am dat urgent antialergic si am dat-o cu apa de tarate.... Tocmai venisem de la pediatru.... Dar nu o dezbracase... desigur Imi vine sa-mi iau campii....
maya, ma bucur ca e mai bine Ana.
Mirona, eu si acum, dupa atata timp tot mai visez noaptea.... E un vis care se repeta la infinit... Nu cred ca voi uita vreodata. In prima saptamana dupa incident pot spune ca n-am fost om... parca nu eram eu... M-am speriat foarte tare... Acum stau cu ochii pe ea.... Nici eu nu concep statul pe banca.... Daca te-ai dus cu copilul in parc te ocupi de el....
Laura, Stefy a primit pentru imunizare Isoprinosine o luna, apoi o luna pauza si apoi inca o luna....de la medicul imunolog, desigur. Asta anul trecut.... Si zic eu ca a dat rezultate.
roxana, multa sanantate la pitici. Isoprinosine e sub forma de pastilute.
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
mayaione spune:
La mine nu a durat mult bucuria, ieri si azi noapte a fost f bine, azi iar a tusit, mai mult acum spre seara, nu mai stiu ce sa cred. Bine toata ziua a tipat si alergat prin casa, ca de iesit nu a mai iesit de vineri, am tinut-o acasa sa-i treaca mai repede. Cu greu a adormit, era f agitata, are nasul cam infundat. Am vb si cu medicul, dar altceva ce sa-mi zica decat sa continui cu isoprinosine, siropul de tuse, nurofen si cam atat. Febra nu a facut absolut deloc, o fi posibil sa aibe vreo infectie sau ceva la plamani fara febra?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
La multi ani fericiti Daria si Alexandra!!
maya ce sirop de tuse ii dai? pe noi multe siropuri ne altereaza...opreste tusea si-mi agita pruncu
iulia stefy...banuiesti vreo alergie? chit ca la alergie bubitele nu ies pe fundulet, doar daca-i la ceva crema de fundulet sau scutec, dar atunci nu iasa si pe burtika
roxana cine te-a intors pe dos? mi se pare mie sau inca n-ai pus poze cu tortu' lu' calin??
dastefa...n-ai mai apucat sa pui poze...a inceput daria gradinita?
sanatate multa puilor bolnavi...unde ne includem si noi, cu niscaiva muculeti si raguseala la orizont. am bagat ambroxol si panadol...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dastefa spune:
cum tocmai ma bantuie insomniile am intrat sa va mai spui cate ceva
Daria a fost f incantata de zilele sale si asta ne-a bucurat mult.Din ce a primit ea cadou pe noi cel mai tare ne-a incantat un covor pt camera ei cu ratoiul Donald.Abia astept sa terminam camera ei sa i-l punem pe jos
ceva poze din oct-nov inclusiv de la ziua ei am pus aici
intr-una din poze o s-o vedeti colorand pe pat.Nu prea are chef/rabdare sa stea la masa si abordeaza tot felul de pozitii.Dar eu sunt multumita ca a inceput sa-i placa sa coloreze(doar cu carioci) si o mai las si asa
la gradi speram sa mergem de miercuri.Azi merg cu ea sa ne vada educatoarea sa ne puna in tema cu una,alta ,sa dam ceva banuti si apoi....deja mi se pune un nod in stomac
Mihaela 30+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
carla2005 spune:
Intru si eu cu intarziere! De sambata ne petrecem intr-una!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
Aici poze
http://family.webshots.com/album/575558343GPaiey
Revin!
iulia-stefy spune:
maya, multa sanatate Anei.
Dbunny, pe fundulet nu mai are nimic, insa pe piele mai are putin. Din ce am mai citit eu dupa tulburari digestive cum a avut ea, se pot face alergii alimentare, elementul de imunitate al tubului digestiv fiind perturbat. I-am dat antialergic si dimineata era mai bine. La medic nu mai merg... daca nu ai gripa porcina.... nu se uita nimeni la tine... parca au inebunit cu totii....
dastefa, multa bafta Dariei la gradi. La ce gradinita mergeti?
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
dastefa spune:
Lacramioara -noi mergem de maine la gradinita 26( langa Pol.Industriala),azi am fost sa o vedem pe doamna,copii,sala
am asa un nod in stomac...
ma bucur ca Stefi e mai bine.Noi am avut de cand s-a nascut Daria tot probleme cu bubele :alergii ,iritatii, varsat de vant...acum beneficiem de oarece liniste la acest capitol.Dar am incercat de-a lungul timpului o groaza de creme ,remedii naturiste
Miro ma uit acum la pozele voastre parca cu alti ochi-ma gandesc mereu-oare Daria cum va reactiona? Sunt niste dulci amandoi chiar voiam sa te intreb de Karina cum sta cu racelile?ca nu prea ne-ai spus ca ar fi fost bolnavioara de cand a inceput gradi.Eu sunt destul de pesimista la cat va rezista Daria pana la prima imbolnavire.Oricum in perioada ian-martie nu o duc,sper sa ma descurc cu amandoua rezonabil,in sensul sa apuc sa fac si cu Daria ceva activitati
Mihaela 30+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
Mirona spune:
salut,
dastefa - parca te-ai gasit cand sa intrebi - uite acum bolim - da bolim serios.
de cand a inceput gradi - a avut fix 3 ture de "raceala" - da s-a dres in doua zile cu sirop de tuse - si gata.
ei bine acum e jale.
A inceput cu febra - pana in 38.7 - scade de la antitermic - ca sa-i apara iar peste cateva ore. E moale, matzaita si vrea numai in brate. Spune ca o doare gura. Azi o doare si capul - imi arata fruntea.
eu o suspectez de herpangina - ca e cam umfflata in cerul gurii si tare rosie.
Am incercat sa o sterg usurel pe limba si pe bucile interioare cu glicerina boraxata cu stamitin - dar nu ma lasa si in plus vomita. Mi-am mai cumparat si aphtaplus - dar nu l-am incercat inca.
Azi mergem la dr. nu mai scapam.
problema e ca nu stiu ce sa-i dau sa pape - ca o doare gura efectiv nu poa sa inghita. am cautat pe forum dupa afte bucale si am gasit ca n-as avea voie sa-i dau sa pape lactate. ma-sa. si atunci ce?
o dam cu ceaiuri calde si supa de pui. cred ca azi o momesc cu cereale de la fra-su.
voi stiti ceva de asa ceva? a mai avut careva? cum i-ati tratat? ce i-ati dat sa pape puiului?
sananate tuturor.
va pupam
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
ank999 spune:
Va invit la o cana de cafea!
Alex si Daria au petrecut nu gluma!
Maya imi pare rau ca printesa se simte rau. Cred ca sti ca siropurile de tuse se dau pana in ora 17.00
Lacramioara sa le ia gaia de bubite.Si noi am avut probleme ceva vreme, dar acum e ok. noi am luat aerius si zyrtec. Acu alta e buba, iar n-a mai facut kk de 3 zil. Am intrebat dimineata la gradi si au zis ca nu, dc nu mananca ciorba
Laura voi ce mai faceti?
Carla detalii nu ne dai?
Dastefa cum a fost la noua gradi? Sa sti ca va tin pumnii.
Roxana, Calin e mai bine? Sa nu cumva sa te bagi in butoi, eu zic ca mai bine ne certam pe el si asa nu intra nici una
Angi sper ca nu v-ati imbolnavit.
Doloreeeeeees voi nimic?
Dbuuny la voi tot cald e? Dani ce face?
Dayanara burtica?
Aelita a venit sotul? Cred ca ti-e tare greu singura cu amandoi.
Miro voi ce mai faceti? Chiar asa : Kara a racit de cand a inceput gradi?
A...Roxana isoprinosine sunt pastilute.
Kokorina, Dodo...mi-e dor de voi.
Fetelor Dodo mai scrie, da nu pe la noi. Parca operatia lui Bogdan trebuia sa fie in octombrie. Ce or fi facut?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,