Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Stefy e mai bine, mai zburdalnica... manaca numai ce si cand vrea ea... Insa problema e ca bea lichide de stinge un incendiu si noaptea trebuie sa o schimb macar o data de pijamale.... Nu stiu exact care e motivul, dar am inceput sa ma ingrijorez... ca de eliminat pe calea urinara nu elimina mai mult decat de obicei, desi bea.... foarte mult.
Mirona, cu strainii... Stefy se cam fereste... desi si ea e vorbareata.... Noi am avut un episod tare neplacut cu un an in urma cand a luat-o o tiganca de manuta, sub nasul meu, la vreo 5 metri... eu vorbind la mobil si cu ochii pe ea. Atunci m-am speriat foarte tare si efectiv am smuls-o din mana tigancii... Si s-a speriat si ea si sta de vorba cu oamenii pe strada, dar daca vrea cineva sa o i-a de manuta fuge la mine.... Cu datul in piata... si eu as fi procedat la fel. Daca vrei sa-i oefri un fruct, il oferi intreg si il dau eu cand consider... Mai ales ca Stefy are regim alimentar de vreun an... nici nu concep sa primeasca ceva ce nu are voie....
Si eu ii tin prelegeri... dar uneori am impresia ca nici nu ma aude...
Sunt tare dragalasi piticii tai.
Laura, si eu zic ca inca sunt mici si pot fi pacaliti cu astfel de nimicuri... de aceea si stau cu ochii pe ea... chiar daca de la distanta.
Dbunny, la inceput m-a ingrozit gripa asta, dar acum.... cand aud ca unii s-au tratat la domiciliu cu ceai de echinaceea... la recomadarea medicului.... parca ... nu ma mai agit asa rau... dar ma rog la Cel de Sus sa ne fereasca... Si acum cat eu scriu la stiri anunta astia ca prin Moldova a aparut un virus gripal combinat ce a facut deja 190 de morti.... Asa imi vine sa inchid TV-ul....
mayaione, cand e Stefy infundata eu ii pun ulei volatil de menta sau eucalipt in candeluta... daca e mai tare ii pun 2 picaturi de ulei pe o batista pe langa capsor. Noua asta ne-a recomandat medicul... Multa sanatate Anei.
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Daria si Alex
. Multa sanatate si fericire, sa cresteti mari, cuminti frumoase si destepte! Dastefa si carla sa va bucurati de ele si sa fiti cu totiii fericiti
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Fetelor va invit la o cafeluta calda, ca la noi tare urat e afara.
Miro am vozut pozicile si filmuletele. Tare frumosi copii ai! Mami si ce indemanatica esti si i-ai facut feti calut.
Maya cum mai e Ana? Am obs ca Erica cand plange tuseste un pic si se simte cam incarcata. Cred ca e un rest de la raceala si mai incerc niste stodal.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank eu baui cafeaua, s-a trezit Ana devreme asa ca am stat dupa ea. Se prezinta bine, azi noapte nu a mai tusit absolut deloc, suntem deci pe drumul bun, e a treia zi de Isoprinosine, de data asta ii fac cura de 5 zile sa ii mai intaresc putin si imunitatea. Am luat si eu de la ea dar m-am tratat numai cu paracetamol sinus, azi sunt bine.
ank999 spune:
A...cand e infundata si eu ii pun 2 pic de ulei de eucalipt pe umarul bluzei de pijama.
Lacramioara ma bucur ca Stefy e mai bine. Regim pentru constipatie , nu?
Dbunny sper sa nu va viziteze gripa, sa ramana la colt de strada.
Laura am luat si eu niste tort de la voi
cat despre straini la noi e dezastru...dc i se pare interesanta persoana vorbeste, mai mult vrea sa ramana cu vanzatoarele prin magazine, in parc se duce ea si ia mancare de la altii, de parca acasa am ii dau apa, paie si bataie
Anca cu
Mirona spune:
salutare fetele,
La multi ani!!!! Daria si Alexandra. mamici - sa fiti fericite alaturi de printesele voastre. cum fu la petreceri - vrem detalii/ poze - alea alea, da?
Maya - si noi tusim - adica eu - sper sa nu le dau iar si lor - ca abia au scapat ambii de ceva muci si ceva tuse.
Iulia - daaaa . A ta e povestea din parc cu tiganca - si pe mine m-a marcat - daca nu o povestesc tuturor celor cu care ma intalnesc in parc - in special celor care-si supravegheaza copiii de pe banca. mama ce ma pot astia enerva.
Auzi? da ea nu ti-a povestit cum a fost faza? cum a momit-o tiganca de a luat-o? mama ce horor mi se pare inca - eu mai visez cate-odata ca mi se fura copiii - si sunt leoarca cand ma trezesc de cat ma zbucium.
offf
Dbunny - nu pot sa cred ca ai fost in ro la gradi si nu stii acest cantecel. Iote - www.youtube.com/watch?v=lAkBjKGojoY" target="_blank">ici sa-ti faci o idee. ce am gasit si io pe net - ca degeaba iti dau versurile daca nu vezi partea funny - adica ce se face cu manutele.
fug sa-i dau sa pape ca nu mai poate.
revin io
v-am pupacit
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
ank999 spune:
Hai ca am trimis mesajul ca intrase cineva in birou.
Degeaba ii tin prelegeri, ii zic, o pedepsesc, doar ce vrea ea aia face
Maya ma bucur ca sunteti bineAnca cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Ank eu baui cafeaua, s-a trezit Ana devreme asa ca am stat dupa ea. Se prezinta bine, azi noapte nu a mai tusit absolut deloc, suntem deci pe drumul bun, e a treia zi de Isoprinosine, de data asta ii fac cura de 5 zile sa ii mai intaresc putin si imunitatea. Am luat si eu de la ea dar m-am tratat numai cu paracetamol sinus, azi sunt bine. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
e drept ca noi am fost tare rau bolnavi, dar ni s-a recomandat isoprinosin o luna intreaga.
![](pupic.gif)
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mayaione spune:
Laura se administreaza in functie de severitatea bolii, la viroze usoare intre 5-7 zile, la cei cu imunitatea mai slaba 3 luni cate 10 zile pe luna, iar la cei cu imunitatea f jos se face intensiv pana la 6 luni din cate stiu eu. Oricum e f bun, eu vad la Ana, anul trecut i-am facut cura si a fost ok mai tot anul, anul asta nu i-am facut si a mai racit, a mai luat una alta. Acum sa vedem dupa daca ramane ok toata iarna.
dastefa spune:
multumim de urari alex
si cu intarziere dani
-sa fiti sanatosi si sa le aduceti parintilor vostri doar bucurii
multumim si noi pt urari.La noi azi e o zi normala cu exceptia faptului ca noi azi i-am dat cadoul si am pupacit-o mult de dimineata.Daria s-a obisnuit insa cu petrecerile si ma intreaba -"azi cine imi canta La multi ani?".Zic "eu si ci tati" -la care ea s-a aratat destul de descumpanita ca azi nu mai asteptam invitati
noi dupa cum va spuneam am sarbatorit in 2 etape-sambata si dumineca din lipsa de spatiu.Problema ca din 10 copii au venit doar 5 restul fiind bolnaviori de una,alta.Asa ca am fi incaput pana la urma si intr-o singura serie.Partea buna e ca Daria a avut parte de 2 zile de petrecere cu 2 torturi. Si ca tot veni vorba de papa va ofer si voua un aperitiv, sarmalute cu smantana, prajiturele ,tort ,sucuri si cate un pahar de vin bun din productia proprie
Acum ca ne-am saturat de atata dulce,carne si uscaturi in general am pus de un bors de cartofi .Ma duc sa termin mancarea si sper sa mai pot intra pana diseara poate si cu ceva poze
Mihaela 30+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica