INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Alla, habar nu am cat stau.O sa stau cat va zice Surcel ca e bine si cand va termina de facut analize si toate alea.Dar iti dau nr de tel daca vrei de mobil al parintilor mei (voi raspunde eu) sau lasa-mi tu la PM nr tau de telefon si te sun duminica dimineata sa stabilim.Cafeaua o dau eu.Si o prajiturica buna.Cum suna?

suna tare dulce
iti trimit pe PM nr si ne vorbim

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetelor,

azi sunt in z11 si maine e marea zi...IA :). Dar...nu stiu cat o sa ma gandesc la el pt ca tot maine, mama care este internata, va face angiograma si angiplastie....(stent pe carotida). O sa trebuiasca sa stau in spital cu ea si tare imi e frica ca de la stresul cu ea, nu o sa se prinda bebe....Doamne Ajuta sa fie totul bine si poate reusesc vineri,sambata sa mai intru sa va povestesc cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui indi_77

buna dimineata fetelor,

azi sunt in z11 si maine e marea zi...IA :). Dar...nu stiu cat o sa ma gandesc la el pt ca tot maine, mama care este internata, va face angiograma si angiplastie....(stent pe carotida). O sa trebuiasca sa stau in spital cu ea si tare imi e frica ca de la stresul cu ea, nu o sa se prinda bebe....Doamne Ajuta sa fie totul bine si poate reusesc vineri,sambata sa mai intru sa va povestesc cum a fost.

Indi draga mea, mult mult noroc!!! si pentru mama ta si pentru IA!!O sa fie bine, sa dea D-zeu!
Sabine, e bine ca te mai duci si la alt doctor, lasa ca nu strica orice masura de precautie! eu maduc vineri la eco, o sa fiu in z8. nu prea am tragere de inima, dar ce sa fac! Zoic si eu cum zice si alla, ai grija pe drumul spre RO!...

Anda, eu am un sfat, inspirat din procedura doctorilor de fapt, eu sunt plina de sfaturi si nu ma pot abtine sa nu le dau
uite ce cred eu: dupa ce termini cu anticonceptionalele, poti monitoriza la un eco un ciclu natural, cand vezi ca foliculul a crescut (mai mare de 17-18 mm sau chiar la 20 mm), asa cum zici tu ca se intampla, faci un pregnyl sau ovitrelle. acest pregnyl/ovitrelle va stimula maturarea si ruperea unicului folicul si va inlocui 'valul' acela de LH, care la tine -zice dr- ca lipseste.
Din clipa in care ai facut pregnyl vei avea contact in fiecare zi timp de 4-5 zile, sau daca spermograma nu este asa buna, o zi da, o zi ba. Poti intreba si dr. sa vezi ce zice si el.
Probabil doctorul considera ca esti tanara si poti sa incerci mai mult pe natural, sunt fete care ovuleaza rar, dar asta nu inseamna ca deloc.

si salutari la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 – tinem pumnii sa fie totul bine sis a se prinda bebe. Si eu cand eram la ineput cu sarcina asta am avut-o pe bunica f bolnava sic and am ajuns la ea era incostienta si a trebuit s ama lupt cu ea fizic sa o mentin in viata si totusi bebe e bine, s-a prins si desi imi era teama de un avort spontan nu s-a intamplat, asa ca, capul sus si sigur o sa fie bine !

Anda - imi pare tare rau, sigur v-a veni sI vremea ta si bebelul mult dorit v-a aparea. Dar eu zic ca ar trebui sa o intrebi si pe Dr MOisa ea ce parere are. Existenta foliculilor respective dupa parerea mea insemna ca nu ai ovulat la ultimul cm.

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

indi_77 bafta multa pe maine la IA si multa sanatate mamei, sa treaca cu bine de toate procedurile!
pup fetele!
azi la 15.30 ma duc la primul eco sa vedem ce am clocit...de am clocit ceva

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Buna dimineata fete dragi
Am revenit si eu...am facut ieri IA, in ziua 12, la 27 ore de la pregnyl. Ultima monitorizare a fost ieri dimineata, foliculii nu se sparsesera, asa ca dl. dr a hotarat sa facem IA la ora 14.00. Am avut ieri dureri foarte mari, si azi mai am dureri, cam greu va fi azi toata ziua la serv...
Deci, acum incepe partea cea mai grea, asteptarea. Cum era cu numaratoarea, fetele? Ziua 1 IA = ziua inseminarii sau ziua urmatoare?
Bonsai, mie mi-a fost foarte rau de la clomifen, eu am luat 2 pastile/zi, timp de 5 zile. Am avut ameteli si greturi, vreo 2 zile m-am simtit groaznic...
Lumi, tocmai ce laudam gonal, ca nu mi-au iesit cosuri. Dupa ce am terminat tratamentul, au inceput sa apara si cosurile...
Magdimercic de urari si ca esti alaturi de mine
Indi, bafta multa tie si mamicii tale Hai ca luna asta numaram impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Luminita, tin pumnii!Sa creasca foliculii mari, sa ai vreo trei si sa auzim de .E un semn bun ca mergi fara tragere de inima.Asa am mers si eu la ultima IA.Eram convinsa de la inceput ca va fi la fel ca anterioarele.Adica un mare nimic.D-ne ajuta!
Indyare sa fie bine cu mama ai sa vezi.Si tatal meu a fost operat cu triplu by pas la 60 ani si chiar nu voiau sa-i faca operatia.L-au propus pt temporizare.Dr mi-a zis in fata ca e frica ca se va intampla ceva pe masa de operatie.Avea tensiune f mare si vreo 5 edeme pulmonare (asta a fost si motivul ca nu mai avea zile si de aceea am zis ca macar sa incercam cu operatia).Au trecut 10 ani de atunci, acum e bine, mai aranjeaza prin curte una alta, si-a cumparat si vreo trei perechi de porumbei posta pe care sta si-i admira dupa amiezile.Tinem pumnii la IA.
Alla, o sa me vedem in final.Cu intarzaiere de o luna dar e bine si asa.De abea astept.
Viss a dat iar bir cu fugitii?
La 2 azi ma duc la medic.Maroneala din aceea inca mai am, nu mult dar mi-e frica sa nu afecteze cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Sabine, te asteptam cu vestile bune de la dr.
Stai linistita, totul e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Araceli – sa fie cu ochisori !

sabine – o sa fie bines tai linistita ! Maroneala aia nu afecteaza cu nimic. Ti-am zis au fost fete care au sangerat 10 saptamani si bebelul e ok. Insa eu zic sa intrebi medical daca e ok sa te tot speli inauntru. Poate face mai mult rau de cat bine. Si am inteles eu ca dr din Romania te-ar fi chemat luni ? Pai e ok sa zbori acum ?

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

araceli a fie intr-un ceas bun IA-ul si sa se lase cu 2 liniute si un beta mare mare!
Sabine, te asteptam cu vesti de la doc

_

Mergi la inceput