INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

indi, araceli bafta multa cu inseminarile, sa fie cu noroc de data asta...
fetelor, voua vi s-a intamplat sa va apuce durerea de sani (ca de CM)prin ziua 3-4 de CM? Eu inainte sa-mi vina si in primele zile nu prea am avut dureri de sani, dar acum am...oare sa fie de la puregon?
ella ce mai faci? nu mai zici nimic? noi2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sensibilanu ma duc cu avionul.Plec cu masina cu sotul ca in 6 ore suntem in Cluj.O sa mai si oprim daca o sa trebuiasca si nu cred ca va fi o problema.
Maine o sa ma duc sa-mi fac si beta dincolo unde am fost ieri.Dar acum sunt curioasa ce zice si dr de azi.
Fetelor eu de obicei nu mancam decat la pranz si seara.Dupa ce v-am scris am crezut ca mor de foame.Asa ca am baut lapte fierbinte, am mancat mozarella si o alta branza, un ou, salam din acela f uscat, ridichi, rosii si castravete, 2 mere si jumate de ananas.Pana nu ma apuca greturile ma indop, mai tarziu am sa vad eu.

Mergi la inceput

sabine, sa-ti fie de bine
sa ai grija sa mananci alimente cat mai naturale, cat mai putin procesate, cat mai putine E-uri, multe cruditati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

wow sabine - foarte tare faza cu mancatul...eu personal cred ca e si de la subconstient, insa, asa cum zicea si Peta, sa fie macar cat mai naturale :)

Araceli, eu simt ca luna asta nu o sa prinda la fel ca si la primele 2 Ia-uri, insa merg si ce o vrea DD asa sa fie.

Tin pumnii sa fie la tine cu II.

Bonsai, si eu am avut greturi de la clomifen si puregon, insa sunt opentru o cauza nobila, nu-i asa ?

alla76, bafta multa la eco si sa ne spui cati grasunei ai (adicatelea sa ai cel putin 1-2 foliculi si > 15-16 mm )

va pup pe toate fetele si va multumesc pentru incurajari. Inseamna enorm mai ales ca sincer, nu prea am timp sa vb cu prietenele (care sunt doar vreo 3)...iar al meu munceste de se rupe efectiv (de la 10.00 pana la 21-22.00)...uoffff...doamne Ajuta la toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Peta eu cred ca e de la medicamentele de stimulare.Cred ca organismul sa cam da peste cap saracul iar hormonii cam patineaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sabine - ai mare grija cu mancarea. Sa nu cumva sa papi ceva iute sau ardei iute, sau mancaruri picante ca astea dau risc de avort . Mare grija cu fructele si legumel;e sa fie bine spalate si mai ales sa nu mananci nimic nepreparat adica nu e voie carne cruda si altele de gen. Sa te odihnesti f mult inainte de plecare si mai ales sa iei un no spa. Si sa mai iei si pe drum daca simti cea mai mica jena.

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, asa mi s-a intamplat si mie cu sanii de la gonal. Mi s-au marit deja din ziua 4-5 de cm, ca dupa ovulatie. Stau si ma gandesc cat o sa se mareasca acuma, dupa ovulatie...deci, cu siguranta e de la puregon la tine.
Cand te duci la monitorizare?

Mergi la inceput

Araceli ma duc vineri in ziua 7 de la CM. Sunt tare curioasa ce "productie" o sa am, acum ca am marit doza. De data asta ar trebui sa ovulez pe stanga, sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luv31 spune:

Salut toate fetele.
Indi 77, spuneai ca ai facut IA. Unde? Eu am facut la Giulesti, fara succes si ma gandeam sa incercam si in alta parte. Poate s-o prinde ceva.
Astept vesti despre succesele fetelor si medicii care au reusit minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

De ce credeti ca nu e bine sa mergi cu avionul in primele luni de sarcina? Eu trebuie sa zbor saptamana viitoare marti si am intrebat-o pe doctora daca e ok si a spus ca nu e nici o problema,insa nu e recomandat in lunile avansate de sarcina sa calatoresti cu avionul(avansate voia sa zica luna 7,8 sau 9.
Deseara merg sa iau rezultatul rundei 2 de beta si ma rog sa se fi dublat ca sunt cam speriata de durerile de burta. Nu sunt insuportabile dar ma cam deranjeaza. Bag 3 nospa pe zi si stau cuminte pe scaun la birou, nu misc nimic.

va

Mergi la inceput