INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 11
sensibila spune:
Luv31 - la Giulesti sunt la fel de multe sanse ca peste tot. Eu acolo am facut IADurile. Contwaza f mult sa fii f multumita d emedicul care iti face IA si sa ai incredere deplina in el, nu unde faci. Nici in alte parti unde costa de n ori mai mult nu fac nimic in plus.
anda15 - eu stiu ca nu e ok sa zbori cat e sarcina as amica fiind risc mare de avort de la presiune si altele. Oricum majoritatea medicilor iti spun ca zbori pe riscul tau. In plus cunosc o tipa care din cauza unui zbor pana la Paris a pierdut o sarcina gemelara.
e in burtica
+21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ella28 spune:
Hop si eu k am vazut k intreba Peta de mine. Sunt aici,citesc tooot. Indi & Araceli bafta multa! Sabine asteptam vesti de la tine. Alla pentru ce ai tu k mutatii, vei lua ceva? Aspirina etc. Analizele astea eu nu le-am facut dar aspirina am luat la fiecare inseminare. Eu ma duc maine la monitorizare. Fara tragere de inima. Scuze k arata asa msg dar scriu de pe mobil. Pup
indi_77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luv31 Salut toate fetele. Indi 77, spuneai ca ai facut IA. Unde? Eu am facut la Giulesti, fara succes si ma gandeam sa incercam si in alta parte. Poate s-o prinde ceva. Astept vesti despre succesele fetelor si medicii care au reusit minuni. |
bine ai venit printre noi Liv31 si sa dea DD sa apare repejor II.
Care este povestea ta ? (daca vrei sa o impartasesti cu noi)
eu am facut pana in prezent 2 IA la Medlife nereusite, si maine o fac IA nr 3. La Giulesti, sincer, dupa ce am patit cu Dr Niculescu, multumesc, dar nu imi mai trebuie.
Sincer, nu exista DR care sa faca minuni in acest sens - bebe ne alege si cu Doamne Doamne.....asa ca orice ar face Doctorii, nu depinde numai de ei !
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
peta spune:
ella in ce zi esti? eu merg vineri si mi-au spus ca vinerea nu are dr dracea program de monitorizari si o sa ma vada o alta doctorita, dr dragu.
cora79 spune:

pentru toate fetele curajoase![]()
Indi,Araceli-bafta mare la inseminare
Peta,Ella-cand incepeti urmatoarea cursa pentru IA?
Eu vreau IAD,dar inca nu m-am hotarat unde voi face si in plus abia am facut FIV(nereusit) si cred ca trebuie sa mai astept![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
peta spune:
cora, sunt abia la inceput, cred ca abia peste o saptamana o sa fiu gata de inseminare...pe cand vrei sa faci IAD-ul?
cora79 spune:
Peta-nu stiu inca sigur,dar poate in ianuarie![]()
As vrea sa merg tot la Dracea, dar costa cam mult si dupa fiv...e mai greu cu banutii.Am la dosar la ea HSG si nu as vrea sa mai fac alta![]()
Stiu ca si Moisa mai face IAD,si este mai ieftin,voi vedea,inca mai deliberez![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
alla76 spune:
indi_77 multumesc pt galerie. am venit foarte "dezumflata" de la eco!
1 bucata foli pe OD, e adevarat ca de 17 (cum nu am mai avut niciodata in ziua 10) dar OS e in greva. Nici nu stiu daca sa merg mai departe cu IA-ul asta.
ella, pt mutatie am inceput sa iau aspenter, B-uri inca nu ca tot ma gandesc sa dozez folatii si B12. mi-e putin (cam mult) teama de deficitul de acid folic, desi iau de 1 an jumate Af de 5 mg. in februarie pe rezultatul de la FBP scria clar "deficit de acid folic" (am intrebat azi doctorita cum isi da seama biologul de deficitul de AF la FBP si a zis ca din structura celulara)
asta este al 2-lea motiv pt care stau sa ma gandesc daca sa fac IA-ul luna asta
sabine, doctorita mea inclina sa creada ca ma trimite pe vineri la cluj
ea cum vede un foli de 18 da pregnylul. maine ma duc dimineata la eco si vedem acolo
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta ella, scuze de intrebare, dar tu pt ce iei aspirina la IA? |
ma bag si eu in seama...
se spune ca meds de stimulare cam coaguleaza. aspirina se ia pt a combate efectul asta advers

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009