INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 12
peta spune:
alla, multumesc de raspuns..pai si cand se ia aspirina, in ziua inseminarii? sau se ia pe toata durata stimularii?
raallu spune:
buna fetele
va citesc de ceva vreme, dar nu am indraznit sa intervin. Sensibila vreau sa stiu in functie de ce anume ti-a recomandat d-na dr moisa stimularea? Eu am facut 3 IAD cu dansa doar pe ciclu natural.
alla76 spune:
eu stiu ca se ia zilnic!
abine?! nu ai ajuns inca acasa? te asteptam cu vesti bune 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
ella28 spune:
Peta iau pentru k am prezenti anticorpi anti-tg (tiroida) si am un fix cu asta. Si iau aspenter,deci concentratie mica,rau nu face. Eu o iau dupa ce mi se termina ciclul pana la rezultat. La ciclu nu k da hemoragii mai mari. Alla merci de info. Imi voi face si eu analizele astea. Imi spui cum se numesc si cam cat costa? As vrea k in primavara sa fac fiv dak pana atunci nu se intampla si as vrea sa fac toate analizele.
raallu spune:
Sensibila de intreb de stimulare pt ca eu nu am avut decat cate un folicul la fiecare inseminare(cred ca este normal pe ciclu natural) iar la ultima inseminare foliculul a avut 22 mm si endometrul 10. Daca imi aduc bine aminte tu ai avut tot unul, dar de 24...parca. Imediat dupa inseminare cum ai procedat? repaus sau activitate normala? ma refer la ziua inseminarii.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Peta iau pentru k am prezenti anticorpi anti-tg (tiroida) si am un fix cu asta. Si iau aspenter,deci concentratie mica,rau nu face. Eu o iau dupa ce mi se termina ciclul pana la rezultat. La ciclu nu k da hemoragii mai mari. Alla merci de info. Imi voi face si eu analizele astea. Imi spui cum se numesc si cam cat costa? As vrea k in primavara sa fac fiv dak pana atunci nu se intampla si as vrea sa fac toate analizele. |
eu am facut tot ce tine de trombofilie
http://www.synevo.ro/category/servicii-si-tarife/hematologie/trombofilie/
aici ai si preturi. eu am facut la bioclinica, preturile sunt cam la fel.
am facut asa
Timp Quick, Proteina C reactiva, Proteina C (activitate), Proteina S (activitate), Anticoagulant lupic, Antitrombina III, APTT, IgG-ul, autoanticorpi anti-cardiolipina IgG, autoanticorpi anti-spermatici, anticorpi anti ADN nativ, anticorpi anti microzomiali tiroidieni (antiTPO), Beta 2-glicoproteina IgG, Beta 2-glicoproteina IgM, factor V leiden care include si MTHFR, plus dupa am facut homocisteina sa vad daca apar schimbari datorita mutatiei si hemoleucograma si fibrinogenul. Per total am ajuns la 1267 roni

_
alla76 spune:
sabine! pe unde esti? te asteptam cu vesti bune! 
_
viss spune:
alla 76 - tie ti-a recomandat cineva aspirina? mai fetelor nu mai luati dupa ureche medicamentele.si nu timp indelungat.aspirina are pe langa rolul ei de antiinflamator,un puternic rol antiagregant.adica subtiaza sangele -popular.reactia adversa e sangerarea.dc o luam logic,ar creste riscul de avort spontan, nu?luata timp indelungat da modificari ale coagularii severe, ulceratii ale stomacului..
luminita- nu ma supar de sfaturi, in cel mai rau caz,nu le urmez.
mai am inseminarea din noiembrie,pana sa-mi vina aprobarea de trat. hepatita, am sa joc ultima carte ,ca la poker.
dupa inseminare l-am anuntat deja pe d-nul dr. ca vreau sa lipsesc 1-2 zile, poate mergem si la munte un week-end atunci, si asta e tot ce pot face eu..apoi raman in voia" marii".dc ma va da cu capul de stanci,asta e..voi avea cucui, imi voi linge ranile, si voi astepta sa treaca 2 ani, s-o iau de la capat.ce penibil suna, 2 ani..groaznic.
azi sunt binedispusa, dar cum ar suna asta cand voi fi depresiva?of, sa nu ma gandesc inca.doar joc poker, nu?
va doresc copii sanatosi, frumosi curajosi si perseverenti ca mamele lor, care au reusit sa invinga "soarta".
cora79 spune:
Viss
,ramai optiomista si rezolva mai intai de toater problemele de sanatate,trebuie sa fii o mamica fericita si sanatoasa,sa poti sa cresti bebeii

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss va doresc copii sanatosi, frumosi curajosi si perseverenti ca mamele lor, care au reusit sa invinga "soarta". |
imi place mult de tot expresia asta.