INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 13
sabine spune:
Fetelor m-am intors si sunt la pamant.Eu nu mai inteleg nimic.
Dr de azi a zis ca am trei saptamani daca m-am inseminat numai pe 4.ca chiar daca am trei saptamani ar trebui sa se vada la eco sacul care ar trebui sa aiba de la 5 pana la 9 mm.La mine nu se vede nimic.Mi-a facut un test din pi care a iesit pozitiv dar putin mai pal.Eu am facut aseara unu care s-a pozitivat6 urgent si ambele liniute aveau aceeasi culoare.Azi a fost mai pal.A zis ca poate e si urina mai diluata sau ca poate........din cauza ca am aceasta chestie maro sarcina s-a oprit in evolutie.ca pt el chestia asta maro e o problema si ca el nu crede ca e bine.Daca pana ieri aceste scurgeri nu erau importante si erau ceva normal asa cum a spus celalalt dr si chiar Surcel(atata timp cat nu e in cantitate mare si nu e)pt asta e o problema si a dat verdictul.E o sarcina incipienta care a murit sau va muri.Ce sa stiu sa fac, ce sa stiu sa cred.Sunt disperata.Maine ma duc sa fac beta, al doilea si maine seara aflu.Mi-e frica de ziua de maine.Astazi nu s-a mai patat chilotuk deloc dar chestia aia maro e inauntru.Fetelor sunt la pamant.
cora79 spune:
Sabine-sora mea are o sarcina de o luna si de ieri are si ea secretia maronie,insa aseara a fost la dr, a facut eco si i-a spus dr ca se vede ceva in uter,pare a fii sarcina,dar e prea mica, asa ca nu dispera![]()
Tot dr i-a mai zis ca aceasta secretie nu pune probleme daca este in cantitate mica si mai ales daca nu este insotita de contractii ale uterului![]()
Unele fete au aceste mici sangerari pana prin luna a 3-a, asa ca te rog sa iti pastrezi calmul si sa nu te agiti prea rau caci stresul nu ii face bine nici bebelusului

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
sabine spune:
Stiti care e culmea culmilor?Dr de ieri a zis ca am 5 saptamani si e prea devreme sa se vada ceva.Dr de azi a zis ca am 3 saptamani dar ca ar trebui sa se vada deja saculetul.Unde e logica?
cora79 spune:
Sabine,majoritatea medicilor calculeaza varsta sarcinii incepand de la data ultimei menstruatii,dar nu toti, asa ca se explica
In mod sigur unul dintre dr nu a luat in calcul si cele 14 zile pana la ovulatie
sabine spune:
Cora si sora ta are o luna de cand nu i-a venit ciclul sau cum?cand i-a venit ciclul ultima data?
cora79 spune:
Sabine,sora mea a avut ultimul ciclu in data de 16 septembrie![]()
Prin urmare are 6 saptamani de la ultimul ciclu si 4 saptamani de la ovulatie![]()

cora79 spune:
Asadar,curaj,optimism,calm,incredere si totul va fii bine

alla76 spune:
sabine! stai cuminte si relaxata. nu te stresa, stresul e cel mai periculos. diferenta de varsta de sarcina vine de la modul de calcul (de la UM, de la IA
)
i-ati tratamentul, stai cuminte si nu te agita.
asa ii dai o sansa in plus BBului 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Fetelor m-am intors si sunt la pamant.Eu nu mai inteleg nimic. Dr de azi a zis ca am trei saptamani daca m-am inseminat numai pe 4.ca chiar daca am trei saptamani ar trebui sa se vada la eco sacul care ar trebui sa aiba de la 5 pana la 9 mm.La mine nu se vede nimic.Mi-a facut un test din pi care a iesit pozitiv dar putin mai pal.Eu am facut aseara unu care s-a pozitivat6 urgent si ambele liniute aveau aceeasi culoare.Azi a fost mai pal.A zis ca poate e si urina mai diluata sau ca poate........din cauza ca am aceasta chestie maro sarcina s-a oprit in evolutie.ca pt el chestia asta maro e o problema si ca el nu crede ca e bine.Daca pana ieri aceste scurgeri nu erau importante si erau ceva normal asa cum a spus celalalt dr si chiar Surcel(atata timp cat nu e in cantitate mare si nu e)pt asta e o problema si a dat verdictul.E o sarcina incipienta care a murit sau va muri.Ce sa stiu sa fac, ce sa stiu sa cred.Sunt disperata.Maine ma duc sa fac beta, al doilea si maine seara aflu.Mi-e frica de ziua de maine.Astazi nu s-a mai patat chilotuk deloc dar chestia aia maro e inauntru.Fetelor sunt la pamant. ![]() |
Sabine, poate fi intr-adevar orice cu scurgerea asta maronie. Oricum sarcina, la varsta asta mica, poate scapa vederii celui mai versat ecografist. Ma rog la D-zeu pentru tine sa fie bine. Refuz sa cred ca sarcina nu e acolo, trebuie sa fie!!! pe la 6-7 saptamani se poate vedea ceva. Doamne ajuta maine cu beta!!!