INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

sabine - eu nu-ti pot spune sa stai linistita, ptr ca nu poti, stiu. nu e uman.ar insemna sa fii un pic inconstienta. doar atunci suntem intr-adevar linistiti,cand nu constientizam gravitatea unor lucruri, riscurile,consecintele.ce trebuie sa faci? sa iei tratamentul in continuare, sa repeti beta, si sa vii in Romania, urmand sa ramai aici o perioada pana te lamuresti, ce si cum.ma gandesc la tine, si ma rog sa-ti fie bine.stiu prin ce treci, eu am trecut prin asta, si din pacate la mine s-a terminat prost. dar asta nu e o lege.toate fetele o sa fim alaturi de tine cu gandul,si speram sa-ti fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

raallu – eu am avut cm la 35 de zile si fiind asa de lung ovulatia se producea f tarziu. Stimularea mi-a dat-o pt maturizarea mai repede a foliculilor si pt a face mai multi foliculi ca nu faceam decat 1. Oricum la stimulare prima oara am avut 2 foliculi (unul de 20 si celalalt de 22mm) iar a doua oara numai 1 (de 25 mm).
Dupa IAD 1 cand nu am luat stimulare am mers acasa si am avut o zi linistita, adica nu in pat dar nici cu eforturi mari.
La urmatoarele 2 IAD am mers direct la service si am muncit de mi-a iesit pe ochii.
Mie imi pare ca IA-ul este ca un contact sexual, de ce sa stau o zi in pat dupa el ? Ce femeile care raman natural dupa partida de amor stau o zi acasa in pat ? Unii doctori recomanda sa stai in pat, mie dr Moisa mi-a zis sa nu ma prinda in pat sa imi continuui viata normal.

sabine – vezi ce zice beta astazi. Ala e sfant. Releva si daca e oprit in evolutie si daca e extrauterina, asta bineinteles daca doctoral stie sa il citeasca.
Din experienta mea cu o sarcina care s-a terminat la 5 saptamani cu un avort spontan, cand am ajuns la dr Moisa si nu se vedea nimic la eco mi-a zis ca sunt 3 variante : sa fie extrauterina, sa fie oprita in evolutie sau pur si simplu sa fie mai puturos sis a creasca mai greu.
Dupa parerea mea daca era oprita in evolutie corpul o expulza pana acum fiind asa de mica. La mine asa a fost. A inceput cu o scurgere maronie care s-a transformat in 2 ore in rosu si cu dureri cumplite care au tinut o noapte intreaga.
A doua zi dimineata trebuia sa ma duc la Giulesti sa fac beta, nu pot sa vad descriu cum am condus pt ca deabia ma puteam tine pe picioare. Niste dureri ingrozitoare care nu ma lasau sa stau nici culcata , nici in picioare, nici in sezut nici nici cum. Deci cativa km am condus cam cu fundul in aer ca nu puteam sta. Am ajuns la beta si acolo asistentele de la recoltare nu vroiam sa imi recolteze pt ca era alba verde la fata si le era frica ca pic. Pana la urma mi-au luat si am plecat. Am mers direct in spital la dr Moisa si am intrebat daca pot lua altceva in afara de nospa ca nu ma ajuta la nimic. Si mi-a zis ca sarcina sigur e compromisa si ca pot lua ce cred ca imi face bine. Dar si ea s-a speriat de cum aratam. Si dupa inca 3 ore am inceput sa elimin niste cheaguri de sange ingrozitoare.
DECI EU CRED CA FAPTUL CA PE TINE NU TE DOARE SI CA NU AI ELIMINAT NIMIC PANA ACUM EU ZIC CA E BINE !
Eu zic sa vii in Romani si sa iei o decizie aici. Desi eu zic ca o sa fie bine !
Eu stiu ca poti spune ce varsta are o sarcina dup ace vede ecograful si dupa cm ei ti-au zis ambii doar dupa parerea lor. Nu e nimic cert pana nu se vede. Sunt odar pareri !

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Sabine, eu sunt sigura ca sarcina ta e prea mica pt a se putea vedea ceva. Majoritatea medicilor constata ecografic sarcina la 6-7 saptamani.
Sunt sigura ca totul e bine la tine. Te asteptam cu vestile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Neata fetelor.

M-am trezit azi dimineata la 6 ca nu am mai avut somn iar aseara am adormit plangand.Azi la 12 ma duc la beta si diseara am sa stiu rezultatul.Mi-e groaznic de frica.
Mi-am adus aminte de ceva.
Sensibilacred ca tu sti cel mai bine chestia asta.Tie personal ti se pare normal ca eu sa-i spun medicului ieri ca am acele scurgeri iar el sa vrea sa-mi faca papanicolau(asta avand in vedere ca la pap secretia se ia din col, asta insemnand sa-l deschida putin) tocmai in acest moment cu acele scurgeri?
Este normal sa-ti bage valva aia(ia paranteza fie spus m-a durut groaznic)cand ai asa probleme ca sa-ti ridice uterul?(in momentul ala mi-a venit o secretie asa seroasa putin maronie)
Poate e normal, poate nu dar mie mi se pare ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Sabine, eu ii dau dreptate sensibilei. pt ca si eu cam asa am patit cand am pierdut sarcina: secretia s-a modificat doar f putin la culoare dimineata la primu pisu si eu am si hotarat sa merg la maternitate. asa ca mi-am sunat sotul. pana a ajuns acasa (max 15-20 min) deja era hemoragie...
deci eu cred ca la tine, atata timp cat secretia se mentina in limitele de care tu vorbeai (ieri ziceai ca abia ajunge pe absorbant) si atata timp cat nu ai dureri abdominale, sarcina e ok. stiu ca e greu sa te linistesti, dar incearca cat de cat pentru ca starea de spirit e atat de importanta!!

pup fata si iti doresc sa primesti o veste buna astazi: dublarea beta HCG-ului.

in alta ordine de idei, se pare ca nu ne vedem la cafeluta si praji nici luna asta. noi maine ne prezentam la IA. Unicul meu foli a crescut peste noapte la 20/21, fata de 17 cat era ieri, asa ca am facut gonasi si maine o taiem la cluj

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sabine, imi pare rau ca ai parte de asemenea complicatii, dar si eu cred ca celelalte fete ca nu ai de ce sa-ti faci griji, ca daca era ceva nasol aveai alte manifestari. iti tin pumnii si sunt alaturi de tine, sa ne anunti rezultatul beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sabine - pai sincera sa fiu nu vad ce legatura avea papanicolaul ? Si tu puteai f frumos sa refuzi !!! Nu ai facut Pap'sul in ultimul an ? Trebuie repetat la 1 an si nu vad in nici un caz ce relevanta ar avea acum.
Deci ori medicii nostri sunt prea destepti ori altii ii intrec in prostie.
Auzi ce in freca pe el grija acum !!! Pap'sul !!!
Deci nu am auzit de asa ceva si mai mult repet NU INTELG CE RELEVANTA ARE ACUM !

Mergi la dr de marti, refa beta si eu cred ca totutl o sa fie bine.
Oricum legat de varsta sarcinii poate ai ovulat mai tarziu decat era cazul si deaia sarcina e mai mica si nu se vede inca.
Eu am zis prima oara s-a vazut sacul la mine la 6 saptamani si sacul avea 7.1 mm.

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Ba da Sensibila,l-am refuzat pt ca l-am facut.dar a avut tupeul sa ma intrebe ,,Sigur?``de parca cineva e inconstient sa minta cu asemenea lucruri.daca as fi o pustoaica sau dupa fata sa se vada ca sunt ,,dusa sau neinstruita`` as intelege sa ma intrebe asa ceva, dar chiar nu e cazul.Da asta il rodea pe el,Paps-ul nu maroneala mea.
Acum plec ca e 12 fara un sfert aici.Tineti-mi pumnii.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

bafta multe sabina, iti tinem pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sabinedoamne ajuta , sa fie bine! tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput