INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Doamne ajuta, Sabine! Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Am fost.In jur de patru da rezultatul.O sa sunam.pana atunci incerc sa ma uit la filme sa fac ceva sa-mi umplu timpul si sa nu ma gandesc.
va multumesc din suflet fetelor.Conteaza foarte mult pt mine faptul ca sunteti si va simt langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sabine - Hai cu beta cel putin dubla fata de ai ade marti !

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Sabine, si eu ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi sa ai beta mareee .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Ne gandim toate la tine intr-adevar.
Doamne ajuta sabine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Sabine, eu ii dau dreptate sensibilei. pt ca si eu cam asa am patit cand am pierdut sarcina: secretia s-a modificat doar f putin la culoare dimineata la primu pisu si eu am si hotarat sa merg la maternitate. asa ca mi-am sunat sotul. pana a ajuns acasa (max 15-20 min) deja era hemoragie...
deci eu cred ca la tine, atata timp cat secretia se mentina in limitele de care tu vorbeai (ieri ziceai ca abia ajunge pe absorbant) si atata timp cat nu ai dureri abdominale, sarcina e ok. stiu ca e greu sa te linistesti, dar incearca cat de cat pentru ca starea de spirit e atat de importanta!!

pup fata si iti doresc sa primesti o veste buna astazi: dublarea beta HCG-ului.

in alta ordine de idei, se pare ca nu ne vedem la cafeluta si praji nici luna asta. noi maine ne prezentam la IA. Unicul meu foli a crescut peste noapte la 20/21, fata de 17 cat era ieri, asa ca am facut gonasi si maine o taiem la cluj

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Alla tin pumnii pentru maine la IA! Este foarte bun foliculul tau!! Din tot sufletul mult noroc! Sa se lase cu bebelus/bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

alla, multa bafta si din partea mea.
Luminita tu ce faci, in ce zi esti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Am fost.In jur de patru da rezultatul.O sa sunam.pana atunci incerc sa ma uit la filme sa fac ceva sa-mi umplu timpul si sa nu ma gandesc.
va multumesc din suflet fetelor.Conteaza foarte mult pt mine faptul ca sunteti si va simt langa mine.

Sabine, ma gandeam acum, sper sa nu zic vreo prostie...dar ce conteaza...ziceai ca ai si un fibrom, sa nu se fi nidat pe langa fibrom , prin vecinatate ...fibroamele sunt foarte vascularizate si poate de asta tot mai curge cate ceva.
speram si ne rugam pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

peta, luminita
sabine tinem pumnii pt beta mare mare

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

alla, multa bafta si din partea mea.
Luminita tu ce faci, in ce zi esti?

peta draga mea, sunt in z7, maine in z8 am eco.
Puregonul m-a terminat, il suport foarte greu: greturi, dureri de cap, deprimare, crampe, scaun mai lichid, scuze :-( Ma simt rau, imediat dupa injectie, doar dimineata mi-e mai bine.
peta tu cu ce te stimulezi?

fetelor voua v-a fost rau de la puregon ?...eu fac 100 ui.

Mergi la inceput