INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 16
anna_ivan spune:
luminitza eu am facut puregon de 100UI dar nu am avut nici un simptom. in afara de ac altceva nu simteam.
sabinesuntem alaturi de tine

peta spune:
Luminita si eu tot cu puregon. Luna asta am inceput cu 75. Ma simt destul de mine, azi in schimb mi s-a facut f rau acum o ora. Nu stiu ce am avut, am simtit o greutate in piept, mainile mi le simteam f grele si o presiune f puternica in cap, maxilare...acum mi-a trecut, dar m-am speriat un pic...
sabine spune:
Inca nimic.dar cand aflu ceva in secunda doi am sa va scriu.
Alla bafta la IA si D-ne ajuta sa se intample de data asta.Tin pumnii si spun o rugaciune.
Luminitasper ca maine sa ne dai o veste buna.Sti Luminita, mi-am adus aminte de ceva.cand imi era foarte rau(mie closty mi-a dat niste simptome groaznice)i-am spus medicului.El a zis ca da, foarte bine ca ma simt rau inseamna ca organismul reactioneaza si m-a intrebat daca burta nu ma doare.Cand i-am spus ca nu, s-a aratat a fi foarte dezamagit.Asa ca D-ne ajuta sa ai foly uriasi si vreo trei.
Anna, fetelor multumesc inca o data.
sabine spune:
Petanu tesperia.Nu cumva a afectat tensiunea?Nu ai tensiometru.Presiunea in cap de la tensiune o simti.macar sa sti.daca e mare trebuie sa bei un paharel mic de tarie ca scade urgent.daca e mica cafea.
peta spune:
sabine, eu in general am tensiunea f mica, dar presiunea o simteam deasupra maxilarelor si a sprancenelor, parea sa aibe legatura cu sinusurile. Ciudat...oricum, bine ca mi-a trecut...
iti tin pumnii, sper din toata inima sa ne dai vesti bune 
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta Luminita si eu tot cu puregon. Luna asta am inceput cu 75. Ma simt destul de mine, azi in schimb mi s-a facut f rau acum o ora. Nu stiu ce am avut, am simtit o greutate in piept, mainile mi le simteam f grele si o presiune f puternica in cap, maxilare...acum mi-a trecut, dar m-am speriat un pic... |
peta, poate fi ceva reactie de la medicamentele astea, sau poate oi fi fost tu mai obosita azi..si eu simt uneori ca am dificultati de respiratie si greutate in piept, mai ales spre seara, dar mai vag ca la tine.

sabine, grea e asteptarea cu beta....

intr-adevar burta nu ma doare nici pe mine, vreau sa scap de stimulare, e ultima stimulare pentru IA, pe urma pauza.
alla76 spune:
sabine 
asteptam cu nerabdare rezultatul
multumesc pt gandul bun 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
vasilasanita spune:
hai sabine cu rezultatul ca iti tin si eu pumnii sa fie bine!
pupici!
Dumnezeu ne va ajuta!
raallu spune:
sabine - multa bafta si credinta in D-zeu.
sensibila - iti multumesc pentru raspunsuri, esti foarte draguta ... faptul ca ne impartasesti din experienta ta ne este de ajutor. La ultima inseminare am sangerat..oare este normal? Nu stiu cum sa procedez..d-na dr mi-a recomandat inseminare dubla pt mai multe sanse (oare nu este mai eficient tratamentul de stimulare?)
galliciana spune:
buna,fetelor!
mai primiti fete printre voi?
mi-a luat mult timp sa va scriu.
in 28 oct.am facut IA 2 la cluj.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!