INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 17
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana buna,fetelor! mai primiti fete printre voi? mi-a luat mult timp sa va scriu. in 28 oct.am facut IA 2 la cluj. pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
bine ai venit!
sa fie intr-un ceas bun inseminarea si sa ai parte de 2 liniute peste 2 saptamani

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
anna_ivan spune:
galiciana iti doresc 2 saptamani linistite alaturi de noi si apoi drum bun pe odisee
sabine stau ca pe spini. am dat refresh din minut in minut
galliciana spune:

multumesc fetelor!
nu cunosc chiar toate istoriile voastre,
dar, imi doresc sa dea DD tot ce isi doresc,tuturor!!!
raalu, si eu am sangerat ieri, dar nu mi-a recomandat nimeni IAD.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
sabine spune:
Anna eu stau cu telefonul in mana si simt ca nu mai pot Of Doamne de ce s-o prelungi atat.dar astazi tot aflam.Nu mai pot.
raallu spune:
m-am mirat pt ca prima si a doua oara nu mi s-a intamplat lucrul acesta (acum cateva zile am facut IAD...sper sa fie cu noroc de data aceasta si sa se lase cu II). IAD fac pt ca sotul are ceva probleme (epididim blocat in urma unui accident la un simplu joc de fotbal, iar de fiv nu se pune problema...deocamdata)
elenaraluca spune:
Fetelor acum am ajuns acasa de la servici si v-am citit.Sabine multa bafta la beta,crede-ma ca stiu prin ce treci ,cunosc sentimentul,dar totul va fi bine ai sa vezi.
Multa bafta tuturor fetelor care asteapta rezultat sau care urmeaza sa faca inseminarea.
astept si eu ciclul dupa care cred ca incep stimularea cu puregon si clomifen,asta numai daca imi iese secretia vaginala bine!puup

sabine spune:
au zis ca pe la patru aflu.Dupa aia ca putin mai tarziu.E adevarat ca am fost la spital.Poate are mai mult de lucru laboratorul acolo.Oricum de inchis nu se inchide ca sa nu aflu cumva.
anna_ivan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui galliciana![]() multumesc fetelor!nu cunosc chiar toate istoriile voastre, dar, imi doresc sa dea DD tot ce isi doresc,tuturor!!! |
hai sa incep cu istoria mea>
ne rugam pt un bebic de 3 ani.
sotul are oligoastenospermie (8.5 mil/ml si mobilitate 30%) dar sta binisor la cantitate (7-9ml)
eu am un chist endometriozic pe ovarul stang
in rest analize super.
cora79 spune:
Buna fetelor
Galiciana-bine ai venit si Doamne ajuta sa fie de bun augur inseminarea![]()
Sabine-esti mai bine sper,fara agitatie,va iesi bine Bhcg
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"