INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 18
alla76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna_ivan
hai sa incep cu istoria mea> ne rugam pt un bebic de 3 ani. sotul are oligoastenospermie (8.5 mil/ml si mobilitate 30%) dar sta binisor la cantitate (7-9ml) eu am un chist endometriozic pe ovarul stang in rest analize super. |
noi incercam din iunie 2008. sotul cu oligo si el. eu am perioade cand cm-ul isi cam face de cap, asa ca trebuie sa il stimulez.
mai nou am descoperit mutatia la MTHFR care probabil e si cauza avortului la prima sarcina
cam atat.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
viss spune:
ce se intampla, sabine? ti-au dat rezultatul?cum e? trebuie sa iti faci putere sa ne spui ceva, azi, maine..eu una, citesc mesajele celorlalte, dar nu ma pot concentra, as vrea sa trec mai repede sa ajung la tine..sa avad ce ai mai facut, cum esti..
sabine spune:
Fetelor, cred ca mor cu zile.Nimic inca.Am banuieli negre.ma gandesc ca poate sotul nu vrea sa-mi spuna decat atunci cand se intoarc acasa.ma gandesc ca e de rau si vrea sa fie langa mine.Mi-a spus ca inca nu l-a sunat dr dar incep sa ma indoiesc.
sabine spune:
Cum aflu ceva indiferent cat de tarziu, va scriu.
Am luat no spa, daca bebicul e acolo de la stres sa nu-mi faca uterul figuri.Chestia buna e ca maroneala aia s-a opritdar e tot inauntru, probabil pana se curata.Chestia rea e ca inca nu stiu daca l-a afectat sau nu.
elenaraluca spune:
Sabine ,anna are dreptate il asteptam cu nerabdare pe sotul tau!da-ne de stire cum apare!
cora79 spune:
Sabine,trebuie neaparat sa fie vesti bune,nu se poate altfel

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
sabine spune:
Vine la opt, noua ora romaniei.
Acum am pus progesteron inauntru.Nu mai am nimic.Sper sa fie bine.

alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Cum aflu ceva indiferent cat de tarziu, va scriu. Am luat no spa, daca bebicul e acolo de la stres sa nu-mi faca uterul figuri.Chestia buna e ca maroneala aia s-a opritdar e tot inauntru, probabil pana se curata.Chestia rea e ca inca nu stiu daca l-a afectat sau nu. ![]() |
sabine imi rod unghiile!
daca noi suntem asa nevrozate, ma gandesc cat de greu iti e tie sa astepti!!! iubita e de bine ca s-a oprit maroneala

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
viss spune:
ce sa-ti zic sabine, vai de mama ta!!!numai in locul tau n-as fi in momentul asta..macar sa mai citesti si tu aberatiile noastre,adica ceea ce nu stim sa mai scriem..hai sa nu ne dam cotite, ne mijim ochii dupa mesajul tau... ne-ar interesa doar sa aflam ca totul e bine.de fapt asta cautam printre randuri,sa ne spui ca totul e bine.sa ne culcam cu toate linistite,pline de speranta.si noi, si tu.mda...sa dea Domnul sa fie asa.macar de data asta.