INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 19
cora79 spune:
Sabine,superrrrr....a incetat scurgerea......
e de bine

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
viss spune:
ce sa-ti zic sabine, vai de mama ta!!!numai in locul tau n-as fi in momentul asta..macar sa mai citesti si tu aberatiile noastre,adica ceea ce nu stim sa mai scriem..hai sa nu ne dam cotite, ne mijim ochii dupa mesajul tau... ne-ar interesa doar sa aflam ca totul e bine.de fapt asta cautam printre randuri,sa ne spui ca totul e bine.sa ne culcam cu toate linistite,pline de speranta.si noi, si tu.mda...sa dea Domnul sa fie asa.macar de data asta.
viss spune:
pai, nu mai avem decat 10 minute..asa ca mai bramburesc si eu vreo 20 min, pe aici,apoi sting calculatorul.
alla76 spune:
am plimbat si cainii, am spalat cainii - la noi ploua, vasele nu le-am spalat ca au luat astia apa calda, am facut o rata delicioasa la pranz (cu portocale, mere, stafide, gutui ...
si acum stau cu ochii in monitor si imi rod unghiile!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
brunadria spune:
sabine, hai ca te asteptam cu sufletul la gura..
nu ai reusit sa suni ? in orice caz sper sa fie bine si esti ok!
adrianaady spune:
Sabine imi pare ffff rau dragutza mea, am urmarit cu sufletul la gura, si din nefericire ai si tu aceasi soarta ca a mea.

Offf zana ce pot sa iti spun este ca desi acum doare de simti ca iti iese sufletul din piept, sa stii ca viata merge mai departe si daca o data s-a putut, se va putea si pe viitor si atunci va fi bine.
Acum plangi, e normal sa doara, dar ai sa te ridici si pentru acele citeva zile cind te-ai simtit gravidutza o sa mergi mai departe.
Sunt niste sentimente pt care merita sa mergi pina la capatul lumi si sa te intorci, nu? ai face orice sa mai traiesti acele sentimente sublime...
Asa ca curaj si sa iti dea Dzeu puterea sa treci peste aceasta durere

brunadria spune:
sabine, imi pare foarte rau...offf, ce nedrept poate fi!!
d zeu sa te ajute sa poti trece peste aceasta incercare...tare greu poate fi..