INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

S-a oprit.Ascazut.Sunt la pamant.am plans de am rupt.

sunt absolut socata. imi pare atat de rau
In sufletul meu cred ca ai sa reusesti din nou, draga mea, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sabine, imi pare atat de rau...
trebuie insa sa te gandesti ca uite, s-a putut, si deci o sa se mai poata, trebuie sa ai speranta si inca putina rabdare fiindca sunt convinsa ca nu o sa mai treaca mult pana o sa reusesti
stiu ca nimic din ce spunem nu poate consola, e normal, dar o sa treaca si asta, o sa te ridici si o sa o iei de la capat
noi o sa fim aici, alatur de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

S-a oprit.Ascazut.Sunt la pamant.am plans de am rupt.

sabine!
imi pare tare rau...
nu am cuvinte sa te consolez, pe mine nimic nu m-a putut consola in momentele alea, asa ca stiu ca nu are rost sa caut cuvinte de consolare!
e important doar sa te tii tare, sa nu abandonezi lupta. pentru ca oricat de neagra vezi acum situatia, trebuie sa nu uiti ceea ce e important! ca se poate si ca vei avea parte de implinirea asta!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

sabine - imi pare rau.traieste-ti durerea si tristetea care sunt inevitabile, si ai grija ce faci mai departe.suna-l pe dr din romania, si informeaza-te dc mai repeti beta peste inca 48 h,sau altele..trebuie sa mergem mai departe,n-avem alta solutie..ma duc sa ma pregatesc sa plec la spital.ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Sabine imi pare atat de rau .Sunt convinsa ca o sa reusesti din nou.Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta incercare grea.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Nu pot sa cred ce aud.Imi parare nespus de rau de ceea ce ti s-a intamplat,sabine!
Eu am inceput stimularea cu gonal 75 ui pentri a 3-a IA,1 cu stimulare. Ce stiti fetelor cum ati reactionat la gonal?V-ati ingrasat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Sabine, imi pare atat de rau...cuvintele sunt de prisos.
Sper din suflet sa ai puterea sa o iei de la capat. Ai vazut ca se poate! Data viitoare va fi bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetele.

Sabine, imi pare sincer rau si inteleg prin ce treci. Asa am patit si eu in martie si e un sentiment groaznic, mai ales dupa atata asteptare si tratament.

Suntem alaturi de tine si capul sus, incearca sa vezi partea pozitiva - AI RAMAS INSARCINATA !!! organismul nostru stie cel mai bine cand sa tina sarcina si cand nu(deobicei, respinge din start un embrion cu problemute).

Eu am reusit ieri sa fac IA-ul -> la inseminare, dupa 37-38 ore de la Pregnyl, tot nu ovulasem....am facut eco si aveam 2 foli pe dreptul (unul singur cu ovocit cica) si 2 pe stangul...dar fara ovocit. Acum ceo vrea DD . Am stat toata ziua pe langa mama in spital, a iesit cu bine din interventie, insa....sapt viitoare trebuie sa aibe operatie clasica....si imi e teama de anestezia generala ca are totusi 67 ani...dar cum o vrea DD.

Va pup pe toate si bafta multa la IA-uri luna asta !

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sunt umflata de atata plans.Am senzatia ca D-zeu isi bate joc de noi toate.Ne chinuim cu tratamente, asteptam cu sufletul la gura sa treaca cele 14 zile iar cand in sfarsit vedem cele doua liniute si suntem fericite, ce se gandeste.Hai, ti-am satisfacut pofta, dar EU am chef sa fi mama doar pt o saptamana, sau doua sau cat vreau eu.Pt ca mie imi plac jocurile macabre.De fapt, sunt un pic sadic.Asa ca, atunci cand am chef, ti-l iau.
Asta in timp ce altele fac copii, ii lasa in paduri sa fie sfasiati de caini asa cum s-a intamplat saptamana asta.Frumos....foarte frumos....cu adevarat viata asta e mirifica....si foarte dreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina scumpa mea eu chiar iti inteleg supararea si revoltarea fata de tot ce s-a intimplat, stiu cum este.Dar zana nu poti spune ca Dzeu este sadic........... eu cred din tot sufletul meu ca el stie ce face, mult mai bine decit noi oameni. Chiar daca uneori nu intelegem calea si ce se intimpla, eu cred din tot sufletul meu ca este spre binele nostru. Poate Dzeu te-a scutit de o durere mai mare, sau poate nu era momentul tau, sau cine stie....
E normal sa plingi, sa suferi, sa te revolti, dar ai sa vezi ca la sfarsit tot in mainile lui Dzeu se afla totul, putem face noi 100 de inseminare, sa bagam in noi tone de hormoni, sa mergem la 10 doctori, ca daca in tot efortul asta nu se gaseste si mana Celui De Sus nu reusim nimic.
Hai sa iti spun niste cuvinte pe care mi le-a zis si mie o mare prietena. Copiul nostru nu il naste nimeni, el este si va fi al nostru cind Dzeu va voi intr-un fel sau altul. Stiu ca peste tot vedem femei ce avorteaza , isi abandoneaza copii si tot asa, si zau ca in acele clipe ti se urca tot sangele in cap, dar nu noi suntem in masura sa judecam .
Asa ca plingi si resemneaza-te si ai incredere in Dzeu. Tu spuneai cind ai aflat marea veste ca ai tinut un post si te-ai rugat si atunci ai multumit Celui de Sus, te rog eu frumos acum la durere nu te indeparta de el.

Mergi la inceput