INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sabine, te inteleg, fiindca si eu ma revolt de multe ori si acuz cand poate nu e cazul. Nu poti decat sa te gandesti ca totul se intampla cu un scop si poate chiar daca noi nu stim, a fost mai bine asa cum s-a intamplat. Trebuie sa te gandesti ca macar ai certitudinea ca poti ramane insarcinata.
indi_77 - bafta multa, sper sa fie inseminara norocoasa.
Dar doctorul tau cum si-a dat seama daca ai ovul sau nu in folicul? Eu stiam ca nu se poate vedea decat la punctie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Sabine iti inteleg durerea si revoltarea, sunt alaturi de tine.
Ai sa razi dar eu te si invidiez. De ce? Pentru ca tu ai certitudinea ca se poate. N-a fost acum...dar va fi. Eu nu am aceasta certitudine si ma simt defecta.
Aseara am fost la monitorizare si dr Dracea a facut febra musculara cautandu-mi foliculul dominant am unul pe ovarul stang (care are si o pozitie f ciudata ,pitit dupa uter)... dar e cam mic pentru ziua 12 (13-14mm). Ma chema luni sa fac o noua eco dar pur si simplu am spus pas... simt nevoia sa fac o pauza si eram cam obosita. Dar mi-a spus ca duminica , luni sa avem contact si sa vedem ce iese.
Am vorbit mai mult cu ea si am hotarat sa mai incercam 1-2inseminari cu stimulare si daca nu si nu mergem pe FIV. Voi merge cu toate analizele, am vorbit si despre aspirina (e ok sa o luam) si despre tiroida...m-am mai lamurit si eu.
Concluzia a fost ca nu crede ca e numai "vina" domnului ca e posibil sa am si eu ceva (desi am ovulat f frumos pe natural, dovedit si prin analiza de estradiol facuta luna trecuta). Poate am ovulele "proaste", ceea ce eu personal nu cred pentru ca singurul meu ovul de la FIV a evoluat fff frumos.
Deci ...fac o pauza luna asta si luna viitoare fac tratament cu Menopur.
Peta tin pumnii, stiu ca ai azi eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella, multumesc mult. O sa intru sa va zic ce productie am.
Imi pare rau ca luna asta se misca mai greu lucrurile la tine. Ai vorbit deja cu doc ce stimulare urmeaza sa faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta Menopur voi avea, 1/zi din ziua 3. In functie de eco in ziua 7 stabilim cate zile voi face.
Indi bafta la inseminare.

Sabine nu mai plange eu zic ca nu e totul pierdut. Poate ai avut 2 si doar unul s-a oprit in evolutie. Pana nu vine ciclul navala mai sunt sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna fetelor!
sabine, ne-ai dat o veste groaznic de rea!
dar,sunt convinsa, Cel de Sus te va ajuta sa mergi mai departe!
bafta celor ce merg la eco si tratamente!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Sabine – Sincere eu vreau sa intreb : nu exista vreo sansa sa repeti analiza ? Poate a fost o gresala de laborator ! Se intampla si Dankutza a patit la fel. Si era o greseala de laborator. A facut analiza in alta parte si crescuse nici decum sa scada. SE POATE SA FIE SI O EROARE ! Eu zic sa nu iei nici o decizie inainte de a reface analiza in alta parte. Sa nu opresti progesteronul pana nu se constata clar ca sarcina e oprita in evolutie.
Daca e adevarat …….. Of Domne stiu ce simti ! Nu are rost sa ma dau cu parerea si sa iti zic ca totul v-a fi bine pt ca nu v-a fi momentan. O sa suferi mult dar asta simti si tu déjà. Insa stii ca se poate si sincer mie la avortul ala spontan mi s-a spus ca natura alege sarcinele bune si pe cele cu probleme le elimina.
Sicer tot ce iti doresc este sa te ajute Dzeu sa se autoelimine si sa nu fii nevoita sa faci chiuretaj.

raallu – eu sincer nu am sangerat niciodata. Am auzit fetele ca au mai sangerat si se pare ori de o ciupire a colului, ori pt ca colul este putin rotit sau uterul este retrovers (sper ca am retinut bine termenul).
Eu am vrut sa fac IAD dublu dar mi-a spus dr Moisa ca la endometrul meu beton de 15 mm nu am de ce sa fac dubla. Ca dubla se face la cele pt a mari sansele la cele cu endometru mai subtire, sau normal.
Nu vreau sa se supere fetele dar daca tu nu ai probleme si faci IAD ai mari sanse sa se prinda ! Donatorii eu stiu ca au cam 20 mil de spermatozoizi si sunt f mobile si au tot ce le trebuie.

galliciana – bine ai venit, si sa fie cu ochisori IA-ul de miercuri ! Te trec pe listuta la aspirante si sper sa stai cat mai putin acolo !

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Sunt umflata de atata plans.Am senzatia ca D-zeu isi bate joc de noi toate.Ne chinuim cu tratamente, asteptam cu sufletul la gura sa treaca cele 14 zile iar cand in sfarsit vedem cele doua liniute si suntem fericite, ce se gandeste.Hai, ti-am satisfacut pofta, dar EU am chef sa fi mama doar pt o saptamana, sau doua sau cat vreau eu.Pt ca mie imi plac jocurile macabre.De fapt, sunt un pic sadic.Asa ca, atunci cand am chef, ti-l iau.
Asta in timp ce altele fac copii, ii lasa in paduri sa fie sfasiati de caini asa cum s-a intamplat saptamana asta.Frumos....foarte frumos....cu adevarat viata asta e mirifica....si foarte dreapta...

Sabine, ne doare sufletul pentu tine... dar, scumpa mea, au dreptate fetele , are dreptate adriana. poate D-zeu te-a ferit de ceva mai rau, de o suferinta si mai mare. Lasa durerea sa treaca si hai sa mergem mai departe, incet, incet...!
Acum depinde de ce zic doctorii, daca vei avea nevoie de o pauza sau nu. incearca si natural o luna-doua, o pauza fara stimulari si inseminari ar fi poate binevenita. cand sora mea a ramas in ianuarie si a pierdut sarcina in 6 saptamani si eu i-am zis tot asa, cum ti-au zis fetele: 'cel putin organismul tau a aratat ca se poate', organismul functioneaza. Si sora mea, care are varsta ta a ramas din nou in acelasi an. Asa si la tine! "Functionezi" corect! asta-i partea buna !!! Ai sa ramai din nou, cat de curand!

indisa fie IA-ul cu noroc !... Tin pumnii si pentru mama ta la operatie.
ellate admir pentru ca ai zis "pas" doctoritei. foarte bine!...e intelept sa stii cand sa renunti. va fi mai bine luna viitoare draga mea!!

Fetelor eu am fost azi la eco si am raspuns bine la puregon.
Azi e z8 si am doi foliculi unul de 11,91 mm pe OD si unul de 9,2 mm pe OS. Endo este de 8 mm. Pentru varsta mea pare ok.
Eram cam speriata ca, daca nu mai raspund la stimulari pentru IA, nici la FIV nu voi avea sanse. stiam deja din analize ca am rezerva ovariana scazuta (inhibina si AMH). Luna trecuta am anulat IA-ul din cauza raspunsului slab la menopur. Luna asta sa vedem, doctorita zicea ca ar putea fi IA pe miercurea viitoare. Sa speram. Luni ma duc din nou la eco.

fetelor va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

INSEMINARE 50

e in burtica +21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput