INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 8
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui llary sabine te simt agitata si nu cred ca o astfel de staereceste buna!Imi pare tare rau ca treci [rin asta! Am o urgenta:mi-a venit Cm acum si vreau sa facc luna asta IA cu stimulare.Problema este ca plec la un congres la Cj in Ziua 7 si 8 a CM.Nu stiu la SB din ce zi se monitorizeaza pacienta pt stimulare ,adica in ce zi trebuie sa merg la dr ,nu e prea tarziu in ziua 9 pt monitorizare? si daca tratamentul de stimulare pot sa mi-l fac eufara nicio prb?Cu ce face stimularea dr Ispasoiu?Mersi astept rasp .AAAAA eu ovulez repede cam in ziua 11.!!!! |
ilary, acu'ce poti sa faci, daca ovulezi in z11, in z9 monitorizare ar fi cam la limita, dar cred ca nu ai incotro, mergi si tu la risc, altminteri inseamna sa nu te duci la congres si poate ti-ar parea rau!...
anda82 spune:
Sabine, felicitari! Si nu te ingrijora, colega mea la inceputul sarcinii avea si ea astfel de urme si totusi a nascut la termen. Au tinut sangerarile pana prin saptamana 10. Am intrat pe site la rubrica noastra si cu tristete am inceput sa citesc direct lista cu gravidute, dar in sinea mea eram sigura ca nu s-a modificat...si te am vazut pe tine...m-am bucurat tare mult!!!
Fetelor, acum sa va intreb si eu ceva. Sunt tare suparata am fost la eco in prima zi de ciclu(cu speranta ca o sa mi spuna ca e totul ok si sa fac din nou stimulare si IA)si mi-a spus dr ca am un foliculi de 15mm, unul de 17mm, de 8mm, 6mm si toti astia pe unicul ovar.Mi-a spus ca trebuie sa iau anticonceptionale sa treaca si ca nu mai pot face stimulare. A patit careva asa ceva? OFF ce ghinionista sunt
...
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui anda82 Sabine, felicitari! Si nu te ingrijora, colega mea la inceputul sarcinii avea si ea astfel de urme si totusi a nascut la termen. Au tinut sangerarile pana prin saptamana 10. Am intrat pe site la rubrica noastra si cu tristete am inceput sa citesc direct lista cu gravidute, dar in sinea mea eram sigura ca nu s-a modificat...si te am vazut pe tine...m-am bucurat tare mult!!! ![]() Fetelor, acum sa va intreb si eu ceva. Sunt tare suparata am fost la eco in prima zi de ciclu(cu speranta ca o sa mi spuna ca e totul ok si sa fac din nou stimulare si IA)si mi-a spus dr ca am un foliculi de 15mm, unul de 17mm, de 8mm, 6mm si toti astia pe unicul ovar.Mi-a spus ca trebuie sa iau anticonceptionale sa treaca si ca nu mai pot face stimulare. A patit careva asa ceva? OFF ce ghinionista sunt ... |
anda, buna! vad ca tot eu sunt pe aici dipomibila :-) Imi pare rau sa aud de necazul asta cu foliculii..:-((
eu, nici voba sa patesc asa ceva ca eu nu prea produc foliculi nici cu stimulare, dar drept sa-ti zic cred ca trebuie sa stai in pauza ceva timp, sunt prea multi si trebuie sa se resoarba. cred ca vei scapa de foliculi relativ repede. Pe urma e si o parte buna, ca se odihnesc ovarele si am auzit de fete (colege cu mine de serviciu, de fapt)care au ramas imediat dupa ce au terminat anticonceptionalele.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui anda82 Sabine, felicitari! Si nu te ingrijora, colega mea la inceputul sarcinii avea si ea astfel de urme si totusi a nascut la termen. Au tinut sangerarile pana prin saptamana 10. Am intrat pe site la rubrica noastra si cu tristete am inceput sa citesc direct lista cu gravidute, dar in sinea mea eram sigura ca nu s-a modificat...si te am vazut pe tine...m-am bucurat tare mult!!! ![]() Fetelor, acum sa va intreb si eu ceva. Sunt tare suparata am fost la eco in prima zi de ciclu(cu speranta ca o sa mi spuna ca e totul ok si sa fac din nou stimulare si IA)si mi-a spus dr ca am un foliculi de 15mm, unul de 17mm, de 8mm, 6mm si toti astia pe unicul ovar.Mi-a spus ca trebuie sa iau anticonceptionale sa treaca si ca nu mai pot face stimulare. A patit careva asa ceva? OFF ce ghinionista sunt ... |
of doamne...
hai capul sus! tot raul sa fie spre bine: se mai odihnesc ovarele asa 1 luna, 2, intre timp iti tragi sufletul si profiti in liniste de sarbatori
si speram ca BB vine imediat dupa pauza!_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
anda82 spune:
Multumesc, de incurajari fetelor
! Voi imi intelegeti durerea...Lumi pe tine te admir mult ca desi ai un copil tu lupti sa l ai si pe al doilea...
O sa iau ca nu am de ales AC si o sa vad apoi ce o sa fac...oricum dr cu care am facut inseminare mi a spus ca va trebui sa incerc pe natural fara stimulare...insa eu nu ovulez...nu vad cum as putea fara stimulare.Se face un folicul care creste creste si nu se sparge apoi dupa menstra dispare...Din ce am citit eu e o problema de LH...insa nimeni nu mi da alt tratament in afara de AC
cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
sabine spune:
Fetelor, maine ma mai duc la un dr dar privat.Sa vedem ce zice si asta.Il cheama Fuchs si se spune ca e roman.Acum sa vedem ce va zice si el.dar sincera sa fiu nici nu prea mai conteaza pt ca voi veni in Romania pt control si analize.Eu in astia nu mai am incredere.
Alla cred ca pe duminica seara voi fi in Cluj asa ca bem cafeluta impreuna.
Luminita, Sensibila am inceput sa iau No spa si acum psihic sunt linistita.Macar daca voi avea scurgeri, sa nu am contractii sa fie mai rau.Am mai facut azi un test de sarcina din urina care s-a pozitivat in cateva secunde si liniuta 2 era foarte pronuntata.
Pe chilot nu a mai iesit nimic dar inauntru e totul maroniu.
Luminita, ai inceput monitorizarea? Daca nu de cand incepi?
Illaryai avut dreptate.Nu eram doar agitata, eram si nervoasa pe astia de aici.Sunt horror.Macar in Romania gasesti medici care mai pun suflet.Eu fetelor pe al meu l-am stresat de doua zile cu telefoanele.El saracu` ma asculta rabdator si incerca sa ma linisteasca.Asa un medic mai rar.Si pe cuvant fetelor, nu am platit nici macar un ecograf doar inseminarea.Nu spun ca nu a vrut sa ia niciodata nimic, dar nimic ba chiar o data m-a amenintat ca daca vreau sa-i dau ceva nu ma mai ia ca pacienta.Asa ca am inghitit in sec, si mi-am vazut de treaba.De multe ori parca ma simteam prost mergand la el la monitorizare asa fara chiar nimic.Dar nici curaj nu am mai avut sa incerc sa dau ceva si pe cuvant, din suflet as fi dat pt ca chiar asa simt.

alla76 spune:
sabine, daca duminica seara esti in cluj, ma gandesc ca luni ne vedem pe coridoarele de la OB1
ca eu tare banui ca luni vom merge noi la IA. o sa ne recunosti in mod sigur, ca mare inghesuiala nu e pe acolo de obicei. sa ai grija la drum. cat o sa stai in romania?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sabine spune:
Alla, habar nu am cat stau.O sa stau cat va zice Surcel ca e bine si cand va termina de facut analize si toate alea.Dar iti dau nr de tel daca vrei de mobil al parintilor mei (voi raspunde eu) sau lasa-mi tu la PM nr tau de telefon si te sun duminica dimineata sa stabilim.Cafeaua o dau eu.Si o prajiturica buna.Cum suna?

albinutalore spune:
vai fetelor cite surprize intr-un timp asa de scurt!!!!!!1
felicitari noilor noastre purtatoare de burtici