Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:
Monule,Danela tortul nu il execut de azi,mai pe vinri,sambata vreau sa fac un diplomat
Multa sanatate Isabelei.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
monica-elizabet spune:
of Daneluto imi pare rau ca inca trageti de pe urma febrei...urata treaba...sanatate multa si pupicei printesei tale
si eu credeam ca nu mai trece tusea(de fapt nici acum nu am scapat pe deplin de ea...cand ti-e lume mai draga...mai behaie putin) dupa 10 zile de antibiotic abia incepuse sa o mai rareasca...ce virusi tampiti...
pi tati...nu radeti fata...ce-ati inteles?
Monica-Elizabet
doinabita spune:
Hello!
LA MULTI ANI CLAUDIA!!!MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME TI-L DORESC!!!
Liano, iti urmez reteta, sper sa imi treaca, dar maine merg la dr. caci imi e frica , ca am facut o pneumonie, am inceput sa fac febra maricica...si ma tine rau in spate, da rau...
Va pup pe toate! ma bag sub plapuma ca ma ia cu frison.
Liana30 spune:
La multi ani Claudia!!
doina fusesi la doct?ce zisa?
Danelutzoo nu am timp
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI BANATANCO! Sa fii sanatoasa fato! Si la punga groasa!
Dai si tu ceva de baut de ziua ta? Eu nu vreau tort!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
pai miho daca mancai cate 2 torturi pe zi...te cred si io ca nu vrei
Monica-Elizabet
claudia74 spune:
Io-te dau de baut Miho,considera ca e cu rom
Doina,Liana,Miha
Multa sanatate bolnavioarelor
Merg sa ma bag in oale, am musafiri maine si sambata si o droaie de treaba
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet pe toate spor la treburi clau Monica-Elizabet |
fata tu n-ai somn sau te-a trezut mirosul cafelei cu rom numai am chef,nu vine careva sa ma ajute, am executat un fel de racituri dar mai misto (muschi de vita in aspic cu legume ) blatul de torta e gata si crema the same, ma apuc de chiftele, vinete, maine coc o paine pizza si numai stiu ce fac,vad io astea ptr nemtalaii de maine,sambata ii chef de chef romanesc cu rulouri de curcan si la garnituri ma mai gandesc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10