Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi ne-am petrecut cu Tort Ursulet, dar cred ca stiti deja.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

si ursu unde-i?

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

si ursu unde-i?

L-am plimbat pe la mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello!
Si noi suntem virusati, toti trei am luat de toate, anti-virale Ma doare gatul de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

l-ai plimbat pe draku vreau sa-l vaddddddddoina baga lamai la greu .reteta cum ti-o spusai..si cartofi la gat..multa sanatate,
Danelutzooo leacurile babesti le-ai uitat?di she draku moi fi omorat sa te invat?ha?

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Claudia, si numai bine! Petrecere frumoasa
Danelutza, multa sanatate Isa si voua la fel, sa va treaca repejor.
Doina, multa sanatate si voua, si insanatosire grabnica.
Of,of, of eu, cand am probleme cu gatul, imi fac sodo si-l beau fierbinte sau mananc inghetata(dar nu recomand nimanui tratamentul, desi la mine functioneaza)
Miha, ce tortulet fain
Alina, multumesc sa-ti traiasca puiutii, dragalasi mai sunt.

Uf, fetelor, sunt tare prinsa pana pe 16 dec cand voi da examen, asa ca va si plec la invatat

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani Clau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miha,Miki

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Claudia sa fii sanatoasa

sexoasele, miho vazui ursuletul ce frumos l-ai construit...am incerat sa las mesaj si a intrat iar in vremurile lui bune cand n-am reusit

Daneluta, da un semn da nu zii si tu ca Liana...semn

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Claudia !
Nu-ti spun sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa , dar iti doresc din inima o viata plina de bucurii, impliniri, sanatate si fericire alaturi de cei dragi !

Liano mi-am adus aminte doar de aspirina romanului, dar am dormit cu cupilu' iar barbatul l-am trimis la subsol ... Auzi, cind ai timp, intra pe prima pagina si scrie sarbatoritii lui decembrie, ca aia din octombrie au dat de beut acum vreo doua luni

Doina sanatate multa

Monico spun tot fara semne de intrebare ... Aseara era domnisoara adormita si transpira, deci nu mai facea febra, noi bucurosi nevoie mare ca in sfirsit se poate dormi noaptea... He, he... a durat pina pe la 4.30-5.00 cind m-am trezit ca ma frigea... iar termometru, iar 38.8 iar supozitor...
Dimineata m-am dus din nou la pediatru, sa-i faca niste analize mai amanuntite, singe, pipi... nimic nu i-a facut, doar a consultat-o, cica daca mai face febra pina vineri sa o duc din nou la el. Cica asa e virusul asta urit, fac febra o saptamina, tusesc, stranuta, iar dupa o saptamina multi se duc la gradinita/scoala si o iau de la capat, sper sa fim mai norocosi, ca de luni vreau sa fac curat macar in dulapuri, iar domnisorica sa o duc la gradi...

Iaca am semnat condica pe astazi, ma duc sa fac niste spaghete cu ciumperci , ca-i miercuri astazi...

Monicuto da drumul la blog, ca dupa aia o sa trebuiasca sa stau vreo luna ca sa citesc retetele , iar calculatorul meu se blocheaza la fiecare cinci minute ...

Va tuc pe tati si astept o felie de tort

Mergi la inceput