Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinabita Unde sunteti? ![]() ![]() ![]() Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! |
eu pe aici, ma rog la doamne-doamne, sa reusesc sa dorm la noapte, dupa cele doua nopti nedormite, dar se pare ca... iarasi va face Isabella febra...

monica-elizabet spune:
doina stiu ca Sony tinea mult la voi, la Dan...cand am vb cu ea imi tot spunea de Danut...nu am cuvinte...nu ma asteptam...sincer...
Daneluta, sanatate si tie si mai ales printesucai mici, sper sa puteti dormi amandoua sa va odihniti si sa va reveniti
pe toate
Monica-Elizabet
Danelutza spune:
La multi ani, Amira !
Sa cresti mare, sanatoasa, vesela si frumoasa, sa ai o viata minunata si lipsita de griji, alaturi de fratior si parinti !
Multumesc Monica
, n-am dormit aproape deloc, nu-i scadea febra printesei cu supozitoare, doar cu prosop umezit cu otet
. Pe la ora 3 beeam cafea eu si sotul, iar Isabella minca briose
, asa ca am avut activitate noctura, iar la ora 7 eram in picioare 
Va doresc o duminica placuta la toate sexoasele 
claudia74 spune:
azi se lasa cu joc moldovinesc si cu poale'n brau :)))
LA MULTI ANI AMIRA, SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA si CUMINTE, SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI DRAGI SI IUBITI
Miha sa-ti traiasca fetita, sa va bucurari de ea 

Danela eu ti-am zis de ieri, du-te la urgente daca nu scade febra, eventual mai ia si niste nurofen pe langa paracetamol supozitoare (ala e bun deoarece contine ibuprofen) asteptam vesti bune de la voi,multa multa sanatate Isabelei
.
O duminica cu soare va doresc tuturor.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario 
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Amiruta
sa cresti mare si sanatoasa 

miho sa-ti traiasca fata si impreuna cu fratiorul ei sa va aduca numai bucurii
si petrecere frumoasa...cate 10 torturi ai pregatit? ![]()
Daneluta, sanatate multa draga mea, dar de la ce face asa febra, dr ce-a zis?
aveti grija de voi, macar ziua va mai odihniti putin?
claudia
tu ce mai faci?
noi azi avem un motz si in acelasi timp Andrei
pe toate, Duminica placuta
Monica-Elizabet
claudia74 spune:
Monule dupa o saptamana de co medical din cauza de sinusita si bronsita 
azi ma inarmez cu curaj de mers la munca, in rest ma bucur ca peste 2 sapt trag o fuga acasuca cu Andi sa o aducem pe Deni de Sarbatori aici
, spor la munci serioase (u know what I mean) asteptam cuminti rezultatili finale, hai Monu! 

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario 
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI AMIRA!...sa fi iubita si mereu fericita puiut scump,sa ai parte numai de sanatate alaturi de familia ta minunata!

MIHA,sa-ti traiasca copilasii!!!
DANELUTZA
si multa sanatate Isei!!!
LIANA
si multa sanatate micutei!
Nimic nou la mine,lipsa de timp acuta
,scoala merge,imi place tare mult,dar imi ocupa tot timpul
...dar iau vacanta in doua saptamani si macar atunci sper sa stau mai mult cu voi,sa mai recuperez![]()
Sper ca toata gasca de sexoase e ok...am citit in fuga si nu prea am intels ce planuri are MONICUTZA???
...mor de curioazitate si sper sa fie la ce ma gandesc eu(adica la bucatarie si fotografie
)...bafta multa MONI si spor la treaba!!!
CLAUDITZA
...deci vine fata de sarbatori la voi,SUPERRRR!!!![]()
DOINA
si lui Dan o imbratisare mare
Am ramas muta si eu de vestea cu SONI,am cunoscut-o virtual doar,cand am participat la ajutarea baieteilor,Mihai si Marian...am plans cu ea ,am vazut atunci ce inima mare are...acum nu mai este,din cauza unei boli crunte
... ce nedreapta e viata asta,of

Va pup fetelor,va doresc numai bine,sanatate multa la toata lumea
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
mhldvrc spune:

Amira, la multi ani!!

Andreas de Claudia si tuturor celor ce poarta numele Sf. Andrei
Ajutati-l pe Dan !
pisicile mele
Dulciuriwww.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
de
Tatiana si
Mihai
si