Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Alina, mai spune-ne cate ceva!!!imi este dor de tine!!!
Liano, ce face frumoasa ta? Noi ne-am indragostit de ea!!!
Noi nu avem noutati, toate vechi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
salutare!!
am reusit sa racim....of..of.mey mey.da suntem puternice semanam cu mamitrecem si peste asta.
va pupam pe toate.www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
o mai stiti pe Soni OM cu suflet mare? haideti sa ne rugam pentru sufletul ei bun.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145454&whichpage=1www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
of Doamne imi pare tare rau de Soni, am vb cu ea de multe ori pe mess,la telefon ne-am nimerit amandoua in bucuresti intr-o perioada, am vrut sa ne intalnim dar ea pleca in provincie...un OM minunat...chiar nu am stiut de ce a disparut cu totul...chiar ea avea nevoie de ajutor... pentru ea
Monica-Elizabet
Liana30 spune:
da monica si eu am vorbit ff mult cu ea m-a sunat si dupa ce am nascut draga de ea..zilele astea chiar m-am gandit la ea si ma gandeam sa o sun sa vad ce mai face ca nu o mai vazusem pe mes deloc..offf acum cum sa o mai sun? imi pare tareee rau de ea si mai ales ca nu pot sa o ajut cu nimik..www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
Danelutza spune:
Doamne, pling si nu ma mai pot opri. Stiam ca-i bolnava, am sunat-o cind era in spital. Mi-a spus: te sun cind voi merge acasa, nu vreau sa se stie pe forum ca sint bolnava, stiu ca-i posibil sa am cancer... Am crezut totusi ca nu e atit de bolnava, era mereu preocupata de altii, de sotul ei... Doamne ajuta, sa nu sufere
claudia74 spune:
Helau, Dumnezeu sa o odihneasca in pace la Sony,eu nu o cunosc dar din cele spuse de voi a fost o femeie minunata, in veci pomenirea ei
o zi minunata sa aveti.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
doinabita spune:
Buna!
Vestea asta m-a dat rau peste cap...nu imi vine sa cred plang de cum am aflat acum cand am deschis forumul...nu am cuvinte