Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Alina, mai spune-ne cate ceva!!!imi este dor de tine!!!
Liano, ce face frumoasa ta? Noi ne-am indragostit de ea!!!
Noi nu avem noutati, toate vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutare!!
am reusit sa racim....of..of.mey mey.da suntem puternice semanam cu mamitrecem si peste asta.
va pupam pe toate.

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

o mai stiti pe Soni OM cu suflet mare? haideti sa ne rugam pentru sufletul ei bun.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145454&whichpage=1

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor

of Doamne imi pare tare rau de Soni, am vb cu ea de multe ori pe mess,la telefon ne-am nimerit amandoua in bucuresti intr-o perioada, am vrut sa ne intalnim dar ea pleca in provincie...un OM minunat...chiar nu am stiut de ce a disparut cu totul...chiar ea avea nevoie de ajutor... pentru ea

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

da monica si eu am vorbit ff mult cu ea m-a sunat si dupa ce am nascut draga de ea..zilele astea chiar m-am gandit la ea si ma gandeam sa o sun sa vad ce mai face ca nu o mai vazusem pe mes deloc..offf acum cum sa o mai sun? imi pare tareee rau de ea si mai ales ca nu pot sa o ajut cu nimik..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doamne, pling si nu ma mai pot opri. Stiam ca-i bolnava, am sunat-o cind era in spital. Mi-a spus: te sun cind voi merge acasa, nu vreau sa se stie pe forum ca sint bolnava, stiu ca-i posibil sa am cancer... Am crezut totusi ca nu e atit de bolnava, era mereu preocupata de altii, de sotul ei... Doamne ajuta, sa nu sufere

Mergi la inceput

din pacate sony, nu mai este Dumnezeu sa o odihneasca

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Helau, Dumnezeu sa o odihneasca in pace la Sony,eu nu o cunosc dar din cele spuse de voi a fost o femeie minunata, in veci pomenirea ei

o zi minunata sa aveti.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

pe toate

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Vestea asta m-a dat rau peste cap...nu imi vine sa cred plang de cum am aflat acum cand am deschis forumul...nu am cuvinte

Mergi la inceput