Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

cami antonia imi pare asa de rau ca alina nu se simte bine ne rugam penru ea sa se faca bine.Doamne ajuta sa se stranga banii.
speram ca starea ei sa se amelioreze si sa fie vesela ca inainte
va pup pe toate fetele.
si eu ma simt un pic cam aiurea.mi-a venit ciclul si am niste dureri foarte mari de burta.cred ca m-am racit putin la burta.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi.81 spune:

fetelor,multumesc de ndrumari ,sunteti tare dragute!!! eu nu pot sa zic rugaciunea la ora 21,dar promit ca voi face tot posibilul sa citesc un acatist macar in fiecare zi! va pupik

[ font=Tahoma][ size=1][ teal]FVL-heterozigot,2sarcinipierdute la 4s [ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

danangie,la multi ani baietilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara!

Danangie, bine ai revenit si FELICITARI!!! Sa iti traiasca baietii!
Eu nu stiu ce sa iti spun referitor la intrebarea ta, imi pare rau, insa ma bucur ca ne-ai scris! Te asteptam oricand ai timp cu detalii si poze despre nazdravanii tai! Cred ca esti tare fericita! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Sandaa, Multumesc! Sa fii binecuvantata! Daa, ma voi gandi la voi. Sa dea Dumnezeu sa ajung cu bine si sa ma pot inchina Sfantului Nectarie chiar de ziua lui.

Cami, Doamne Ajuta! Hai, ca mai e putin!!! Fetele, sa ne mobilizam! Mai sunt cateva mii de euro. Impreuna, putem! Doamne Ajuta!

Jujuka, ma bucur ca ne-ai scris! Sanatate multa, ai grija de tine si te asteptam cand poti sa ne mai scrii - si cu o veste buna!

Silvi,

Psalmul va sosi maine dimineata, sa nu va suparati, va rog !

Cu mult drag,
Ana

TUTUROR

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dana da e adevarat ce au zis fetele
nu ai voie 40 de zile in biserica
abia atunci se mai citeste ceva
si se poate intra
eu zic insa ca e devreme sa scoti un bebe atat de mic din casa
ai grija ca a facut bronhopneumonie la 6 saptamani si a fost greu

ma bucur ca ai trecut pe la noi ... sa ne mai scrii ... sa ne pui poze

jujuka bine ai revenit ... sa ne mai scrii

multumesc tuturor pt urari

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata, dragele mele,

Iata Psalmul promis:

Psalmul 55

Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor, pentru poporul ce se departase de la cele sfinte. Cand l-au prins pe el cei de alt neam in Gat

1. Miluieste-ma, Doamne, ca m-a necajit omul; toata ziua razboindu-se m-a necajit.
2. Calcatu-m-au vrajmasii mei toata ziua, ca multi sunt cei ce se lupta cu mine, din inaltime.
3. Ziua cand ma voi teme, voi nadajdui in Tine.
4. In Dumnezeu voi lauda toate cuvintele mele toata ziua; in Dumnezeu am nadajduit, nu ma voi teme : Ce-mi va face mie omul ?
5. Toata ziua cuvintele mele au urat, impotriva mea toate gandurile lor sunt spre rau.
6. Locui-vor langa mine si se vor ascunde; si vor pazi calcaiul meu, ca si cum ar cauta sufletul meu.
7. Pentru nimic nu-i vei mantui pe ei; in manie popoare vei sfarama, Dumnezeule.
8. Viata mea am spus-o Tie; pune lacrimile mele inaintea Ta, dupa fagaduinta Ta.
9. Intoarce-se-vor vrajmasii mei inapoi, in orice zi Te voi chema. Iata, am cunoscut ca Dumnezeul meu esti Tu.
10. In Dumnezeu voi lauda graiul, in Dumnezeu voi lauda cuvantul;
11. In Dumnezeu am nadajduit, nu ma vol teme: Ce-in7i va face mie omul ?
12. In mine sunt, Dumnezeule fagaduintele pe care le vol aduce laudei Tale,
13. Ca ai izbavit sufletul meu de la moarte, picioarele mele de alunecare, ca bine sa plac inaintea lui Dumnezeu, in lumina celor vii.

Sa aveti o zi binecuvantata si un weenkedn frumos! TUTUROR!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verygu spune:

Va anunt cu durere mare in suflet ca mi sa oprit sarcina in evolutie la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Livsy multumesc! O fac cu mare placere, postarea Psamilor, Sinaxarului..etc. Bebelache face bine, aseara l-am simtit miscand (dupa aproape 2 sapt, de cand nu l-am m simtit). Spunea cineva ca bb doarme 20 h din 24 h, cred ca acele 4 h sta treaz (a) cand eu dorm..aseara am stat m mult 22:30 (si cam atunci a miscat), de obicei eu ma culc mult m dvm, am o stare de somnolenta..
Dupa cum ziceam in mesajele anterioare, abia astept ziua de Luni (9 Noiembrie) cand voi merge la eco.

Maine are loc hramul bisericii, la noi in comuna..si am reusit prin aprobarea IPS Teodosie sa aducem particele din Sfintele moaste ale: Sf. Epictet, Sf. Astion, Sf. Zotic, Sf. Atal, Sf. Camasie si Sf. Filip, la noi la biserica..pe langa aceasta va veni si corul IPS Teodosie + un sobor de Preoti.
Va fi minunat..cu toate ca eu si cu Ioana, vom merge numai la biserica nu si la masa.

cami antonia m aveti f putin si strangeti banii. Bine ca s-a miscorat suma. Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa reusiti sa strangeti suma iar Alina sa fie operata, si apoi sa se intoarca sanatoasa, si sa ii multumeasca lui Dumnezeu.
Cum e Antonia, mai face febra? V-a vizitat iepurasul ?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie07.htm" target="_blank">Aici aveti si Sinaxarul de azi.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna fetele
Si pt. ca nu stiu daca maine voi mai avea timp sa intru, urez inca de azi La multi ani! la toti/toate cele ce poarta numele sfinte de Mihail si Gavriil.
Cu riscul sa starnesc o disputa, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu privire la cele 40 zile de lauzie. Eu am facut molifta in spital si acolo parintele ne-a tinut o predica si ne-a explicat ca nu scrie nicaieri ca femeia lauza sa nu intre in biserica in perioada asta, ca femeile sunt intr-o stare binecuvantata in aceasta perioada si ca tot ce zice biserica este ca scuteste femeia lauza de la obligativitatea oricarui crestin de a veni la biserica in aceasta perioada. Femeia lauza fiind slabita ea primeste un fel de "concediu" - asa s-a exprimat parintele; insa daca ea doreste sa mearga sa se inchine sau chiar sa stea la slujba, nu-i este interzis. A zis ca interdictia de a iesi din casa sau de a intra in biserica in perioada asta sunt niste chestii babesti, perpetuate in folclor asa ca muuuulte, muuulte altele in tara noastra (vezi chestii cu deochi, descantece si altele).
Asa ca: fac apele la dragele noastre preotese sa-si intrebe sotii care eventual sa intrebe la randul lor - asa este??
Eu personal sunt inca foarte slabita si nu pot macar sa stau 10 min. in picioare ca ma doare burta si trebuie sa ma intind, asa ca nu cred ca voi putea macar ajunge la biserica in perioada asta, dar... pt. cultura mea religioasa corecta as vrea sa stiu cum e corect. Bine, ca de iesit din casa eu am iesit zilnic cate 30 minute macar, chit ca babele zic nici macar asta sa nu fac. Am scos si fata afara cand a fost vreme mai buna odata cu mine - tot cam 30 min pe zi.
Multa sanatate doresc la Alina, as fi dorit sa pot face si eu mai mult, sa contribui cu mai mult. Domnul sa o aiba in ocrotire si sa o ajute sa faca operatia in strainatate.
Salut si fetele mai vechi, mai noi... Ma intrebam oare ce mai face medamaya?? Nu a mai dat de mult un semn de viata. Nu ne-a mai scris de cand ne-a anuntat ca a reusit sa adopte o fetita, mi-e dor de ea! Poate ne vede si ne mai scrie. La fel, vad ca jesika nu ne-a mai scris de mult... :( Unde se ascund fetele astea?

Doamne ajuta!
Mami de Maria
Poze Maria

Mergi la inceput