FIV in Ungaria 70

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

samira: refacere rapida si usoara. Eu ma indrept spre a 3-a laparoscopie (una a fost pt. desfundarea trompelor si eliminarea unui hidrosalpinx, a doua pt. SEU si desfundare trompe). Sper sa nu mi se spuna ca trebuie sa fac operatie clasica... As innebuni de ciuda. Mai am o operatie clasica facuta acum multi ani, pt. un chist care s-a spart si a dat in hemoragie interna.

mirela: sa fie intr-un ceas cu noroc si beta mare peste 2 sapt.

violeta: in locul tau, l-as bombarda pe Zadori cu mailuri si apoi sigur cu telefoane. Sa-ti zic si motivul. Saptamana trecuta, miercuri, am luat rezultatele de la analizele de micoplasma, ureaplasma si candida. De ultimele doua scapasem, dar de micoplasma nu. Asa ca i-am scris imediat dr. Zadori, sa-mi dea din nou tratament pt. micoplasma. Nici pana azi nu am primit raspunsul. Noroc cu doctorita care imi va face laparo, ca mi-a raspuns ea si mi-a dat tratament in functie de antibiograma. Incepe sa ma streseze un pic faptul ca Zadori nu raspunde, mai ales la acele mailuri urgente. Ii mai acord inca putin prezumtia de nevinovatie, apoi mai vedem noi ce si cum. Are noroc Zadori ca barbata-miu are incredere in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

samira cum sa nu te trec pe lista
hai acasa, ai grija de tine.

violeta sarumana

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tabitha ma cam sperii. Iti dai seama ca-l voi bombarda si eu cu mail-uri pentru ca, trebuie sa stiu cum iau urmatoarea folie. La mine doar el stie, ca asa mi-a zis ca imi va programa CM cum trebuie pentru procedura. Sper sa nu fiu dezamagita. Pupici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

de 2 ore sunt acasa!!!

ma duc sa-mi fac un dus...si vin la taclale

Doamneeeeeeee....ce bine e acasa!!!
imi iubesc la nebunie casuta.

vin sa va povestesc ce m-am enervat la plecare...astia de la Medlife sunt incredibili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

de 2 ore sunt acasa!!!

ma duc sa-mi fac un dus...si vin la taclale

Doamneeeeeeee....ce bine e acasa!!!
imi iubesc la nebunie casuta.

vin sa va povestesc ce m-am enervat la plecare...astia de la Medlife sunt incredibili

bine ai venit, te asteptam

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Samira, ma simt foarte bine, nu ma doare inca nimic, nu m-am umflat, nu ma inteapa nimic....ma intreb daca oi avea vreun folicul....vedem la ora 14. Cred ca e prea devreme sa simt ceva, totusi. parca nici datile trecute nu aveam nimic dupa 5 zile de stimulare.

Fetele....pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

goggy, tin pumnii!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Fetele....pumnii stransi!

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Goggy, suntem in zona si facem galerie pt foliculi .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

goggy, tinem pumnii strinsi tare si
Poti sa mi spui unde te ai cazat si daca se poate cu ce cost?

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goggy...pumnii stransi-stransi

am vb si cu dr. K...mi-a zis ca trebuie sa asteptam 3 luni pana se vindeca rana complet si pe interior....si ca-l intereseaza in mod special hormonalele de ziua 3 acum ca s-a operat pe langa ovarul drept.
deci in februarie ar trebui sa incepem procedura
las ca trec repede lunile astea....la cata treaba am...nici nu o sa le simt

Mergi la inceput